boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel München Messe

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel München Messe denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel München Messe

Totale beoordeling uit 9837 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1677 beoordelingen tonen
592 beoordelingen tonen
71 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Perfect ontbijt” zeiden 2541 gasten

Zeer mooi hotel” zeiden 2035 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 1843 gasten

Zeer attent personeel” zeiden 1615 gasten

Optimale locatie” zeiden 921 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


73.33%

Van: anoniem10.09.21

Solides Hotel.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie unser Hotel bewertet haben und uns somit bei der stetigen Entwicklung unterstützen. Wenn Sie wieder einmal in München sind, würden wir uns über einen weiteren Besuch sehr freuen, um Sie dann 100%ig von uns zu überzeugen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

10.09.21


60%

Van: anoniem10.09.21

  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, danke für Ihr Feedback. Schade, dass Ihnen die Bettwäsche und die kleinen Gläser beim Frühstück nicht zugesagt haben. Wir haben festgestellt, dass wir mit den kleineren Gläsern lange nicht so viele Getränke wegschütten müssen, als wenn sich die Gäste große Gläser vollmachen und nicht austrinken. Wir hoffen daher in diesem Punkt auf Ihr Verständnis. Herzliche Grüße aus dem schönen München Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

10.09.21


96.67%

Van: anoniem06.09.21

Sehr gut
    Lieber Gast, schön zu lesen, dass wir Ihnen einen angenehmen Aufenthalt bereiten konnten. Es wäre uns eine große Freude, Sie bald wieder willkommen zu heißen. Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute und verbleiben mit freundlichen Grüßen Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

    06.09.21


    83.33%

    Van: Rainer Wagner / EFT GmbH04.09.21

    Für Übernachtung sehr gut, das Drumherum ist wie es ist...maximum mittelmäßig.
      Lieber Herr Wagner, wie schön, dass wir Ihren Vorstellungen größtenteils gerecht werden konnten und Sie eine angenehme Zeit in unserem H2 Hotel verbracht haben. Über ein baldiges Wiedersehen würde sich unser Team sehr freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

      04.09.21


      92%

      Van: anoniem02.09.21

      al jaren vertrouwd en prima
        Dear guest, Thank you for your loyalty and the fantastic rating for our H2 Hotel in Munich. It's great that you visited us again this time. Hoping to see each other again soon, we wish you all the best. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

        02.09.21


        73.33%

        Van: Olaf Schulz30.08.21

        Im allgemeinen ist das Hotel sehr gut, wenn die Kleinigkeiten, die bei uns nicht in Ordnung waren, Beachtung finden.
        • Ontbijt
          100 / 100
        • Hygiëne
          40 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          60 / 100
        Lieber Herr Schulz, wir danken Ihnen vielmals für Ihre Bewertung und die wichtigen Hinweise bzgl. der Frühstückszeiten. Wir werden uns umgehen um die richtigen Angaben kümmern. Wir hoffen, dass wir bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder Ihre erste Wahl sein werden und Sie dann 100%ig überzeugen können. Bis dahin wünschen wir Ihnen eine gute Zeit. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

        30.08.21


        96.67%

        Van: anoniem30.08.21

        • Ontbijt
          100 / 100
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear guest, Thank you for your good rating. We hope you enjoyed your stay and it would be our pleasure to be your host during your next visit again. Our team is looking forward to seeing you soon! Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

        30.08.21


        83.33%

        Van: Danilo27.08.21

        Discreto e migliorabile
        • Ontbijt
          100 / 100
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          60 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear Danilo, Thanks a million for choosing our Hotel for your recent trip to Munich. We couldn't be happier about your kind feedback confirming your good impressions. We apologize for the technical defects in your room. Please come back again someday and allow us to improve your impressions. Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

        27.08.21


        92%

        Van: anoniem27.08.21

        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          100 / 100
        Lieber Gast, ganz herzlichen Dank für die schöne Bewertung, über die sich all unsere Mitarbeiter sehr gefreut haben. Gern würden wir Sie erneut bei uns begrüßen und hoffen daher, dass wir bei Ihrer nächsten Reise wieder Ihre 1. Wahl sein werden. Bitte lassen Sie uns immer gern wissen, sollten wir etwas für Sie tun können, unsere Mitarbeiter sind 24h am Tag für Sie da, gerne hätten wir Ihnen z.B. ein zusätzliches Kopfkissen gegeben. Freundlichst grüßt Sie - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage Online Reputation Manager

        27.08.21


        96.67%

        Van: Jan26.08.21

          Dear Jan, Many thanks for your fantastic rating. We already look forward to your next stay. Greetings from Munich! Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

          26.08.21


          Onze klanttevredenheidsindex
          84%

          Op basis van 9837 beoordelingen uit 16 Portals

          Certificaat van:
          Customer Alliance
          • Onafhankelijke beoordelingsdienst
          • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

          Wat is het Customer Alliance Certificaat?

          Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

          Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

          We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

          Wat is de Klanttevredenheid Index?

          De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

          Wat is dit?
          Gemiddelde beoordeling
            reserveren