Comfortkamer in het H+ Hotel München - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 6380 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1345 beoordelingen tonen
232 beoordelingen tonen
28 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


100%

Van: anoniem13.05.22

Praktisches, zentral gelegenes Hotel. Etwas laut bei offenem Fenster durch florierendes Abendleben. Sehr gutes Frühstück und nettes engagiertes Personal.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank, für die ausgezeichnete Bewertung unseres H+ Hotels. Im Namen unseres gesamten Teams bedanke ich mich für die 100% und freue mich, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in München hatten. Besuchen Sie uns bald wieder wir würden uns sehr freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Nicole Krötz - Online Reputation Manager

13.05.22


86.67%

Van: Bernd Engelhardt13.05.22

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Herr Engelhardt, wir danken Ihnen, dass Sie Gast in unserem H+ Hotel München waren und uns direkt im Anschluss so toll bewertet haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

13.05.22


88%

Van: Elena12.05.22

Consigliabile
    Dear Elena, Thank you very much for your great rating. It was our pleasure to have satisfied almost all of your expectations which made your time with us pleasant and enjoyable. We look forward to enable your next stay just even more delightful and hope to meet again someday. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Tha Neumann - Online Reputation Manager

    12.05.22


    100%

    Van: anoniem11.05.22

    Sehr schönes Hotel, super Lage, top Personal. Wir kommen definitiv wieder
      Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie unser Haus für Ihren Aufenthalt wählten und uns mit Ihrer hervorragenden Bewertung wissen lassen, dass Sie sich so richtig wohl gefühlt haben. Schon heute freuen wir uns darauf, Ihren nächsten Besuch genauso angenehm zu gestalten und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      11.05.22


      83.33%

      Van: anoniem10.05.22

      Bonne expérience. Personnel très agréable et attentionné. Petit déjeuner varié et de qualité. Emplacement proche du centre-ville. Bémol pour l'isolation phonique de la chambre, nous avons entendu beaucoup de bruit de la rue adjacente en soir de weekend.
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        60 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear Guest, Thank you for letting us know that your stay at our hotel was associated with overall positive impressions. We appreciate your good rating but to fully convince you of our great hospitality we hope to meet again someday. Best regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      10.05.22


      96%

      Van: anoniem10.05.22

      Genial, el personal encantador y muy centrico y limpio
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear Guest, Many thanks for having stayed at our hotel and for sharing a super review. We are happy that you acknowledged our guest oriented service and most of our amenities which made your abidance enjoyable. Hopefully we will meet again soon. Best regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      10.05.22


      86.67%

      Van: anoniem09.05.22

      Google quality price ratio
        Dear Guest, Thanks a lot for giving us a great rating. How nice to know that your stay at our hotel was enjoyable and your experiences associated with positive thoughts. Hopefully we will meet again someday for another pleasant time in nice ambience. Warm regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

        09.05.22


        100%

        Van: anoniem05.05.22

        Very nice place, near city and connections
          Dear Guest, Thanks a million for rewarding us with such an amazing rating. How lovely to know that our excellent service as well as warm hospitality satisfied your expectations and made your stay delightful. We look forward to welcome you back again soon for another brilliant abidance in great ambience. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

          05.05.22


          96%

          Van: Simon Dow02.05.22

          Very good, would recommend to others
            Dear Mr. Dow, We are happy that the positive impressions of your recent stay made you leave us a great rating. How lovely to know that our comfort as well as guest oriented service met your expectation of a pleasant abidance. Please come back again someday and allow us to enable your time at our Hotel just as or even more delightful. Best wishes, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

            02.05.22


            92%

            Van: Elmar01.05.22

            Sehr gut. Gute Lage.
              Lieber Elmar, ein herzliches Dankeschön für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes. Toll, dass Ihre positiven Eindrücke überwogen und Sie eine angenehme Zeit bei uns in schönem Ambiente verbrachten. Wir hoffen, dass Sie sich auch bei zukünftigen Reisen wieder für unser komfortables Haus entscheiden werden und freuen uns schon heute auf ein Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

              01.05.22


              Onze klanttevredenheidsindex
              83%

              Op basis van 6380 beoordelingen uit 18 Portals

              Certificaat van:
              Customer Alliance
              • Onafhankelijke beoordelingsdienst
              • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

              Wat is het Customer Alliance Certificaat?

              Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

              Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

              We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

              Wat is de Klanttevredenheid Index?

              De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

              Wat is dit?
              Gemiddelde beoordeling
              • Customer Alliance93%
              • Agoda81%
              • Atrapalo81%
              • Booking.com82%
              • Expedia84%
              • Facebook100%
              • Google86%
              • HolidayCheck85%
              • Hotel.de81%
              • Hotelreservierung.de86%
              • Hotels.com83%
              • HRS79%
              • Logitravel80%
              • Orbitz90%
              • Petit Futé80%
              • TopHotels.ru93%
              • Travelocity93%
              • TrustYou84%
              • Zoover88%
              • Customer Alliance93%
              • Agoda81%
              • Atrapalo81%
              • Booking.com82%
              • Expedia84%
              • Facebook100%
              reserveren