boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7706 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1163 beoordelingen tonen
210 beoordelingen tonen
26 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


76%

Van: anoniem23.10.20

    Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihren Besuch und Ihre positive Bewertung. Allerdings möchten wir uns in aller Form entschuldigen, dass es wegen der Parkkarte zu Unannehmlichkeiten gekommen ist. Bei Ihrem nächsten Aufenthalt möchten wir Sie gerne von all unseren Annehmlichkeiten überzeugen und hoffen daher auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße aus München - Ihr Team von den H-Hotels, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

    23.10.20


    92%

    Van: Dollase20.10.20

      Lieber Gast, prima, dass unser Hotel für Ihren Städtetrip die richtige Wahl war und Sie mit Ihrem Aufenthalt in unserem H+ Hotel zufrieden waren. Gern sind wir auch das nächste Mal wieder für Sie da und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

      20.10.20


      100%

      Van: anoniem19.10.20

        Lieber Gast, prima, dass unser H+ Hotel in der Schillerstraße für Ihren Städtetrip die richtige Wahl war und Sie mit Ihrem Aufenthalt zufrieden waren. Gern sind wir auch das nächste Mal wieder für Sie da und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen in der schönen Landeshautpstadt. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

        19.10.20


        90%

        Van: anoniem17.10.20

        Kommen wieder
          Lieber Gast, herzlichen Dank, für die wunderbare Bewertung unseres H+ Hotels! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Freundlichkeit unserer Mitarbeiter und dem Komfort unserer Zimmer sehr zufrieden waren. Nochmals vielen Dank für die schöne Bewertung und hoffentlich bis bald! Beste Grüße aus München - Ihr Team von den H-Hotels, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

          17.10.20


          100%

          Van: anoniem16.10.20

          ogolne wrazenie naprawde bardzo pozytywne. Hotel co prawda w niezbyt ciekawej lokalizacji z oddalonym parkingiem ale to naprawde rekompensuje wszystko pozostałe. Naprawde warto rowniez przespać się w tak wygodnym łózku. Dla mnie rewelacja co rzadko sie zdarza a podrozuje bardzo czesto w roznych europejskich hotelach.
            Dear guest, We have gratefully received your fantastic feedback and are very glad to read that you had a pleasant stay at our H+ H otel. We are happy that you enjoyed our friendly staff and our comfortable rooms. Thank you for your compliment and for taking the time to share your opinion. We would be very happy to welcome you again as our guest during your next stay in Munich and wish you all the best! Kind regards, Your H-Hotels Team, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

            16.10.20


            100%

            Van: anoniem15.10.20

              Lieber Gast, prima, dass unser Hotel für Ihren Städtetrip die richtige Wahl war und Sie mit Ihrem Aufenthalt in München zufrieden waren. Gern sind wir auch das nächste Mal wieder für Sie da und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen im H+ Hotel München. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

              15.10.20


              100%

              Van: anoniem13.10.20

              Perfekt! Besser geht es nicht.
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                100 / 100
              • Kamer
                100 / 100
              • Service
                100 / 100
              Lieber Gast, wow - wie klasse ist das denn?! Was für eine fantastische Bewertung für unser H+ Hotel in München. Wir sind unglaublich stolz auf das tolle Feedback und ich darf im Namen des gesamten Teams ein ganz großes DANKE SCHÖN übermitteln. Kommen Sie uns wieder einmal in München besuchen, für einen weiteren perfekten Aufenthalt. Nochmals vielen lieben Dank und eine schöne Zeit bis dahin. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz – Online Reputation Manager

              13.10.20


              92%

              Van: Stahl13.10.20

              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                80 / 100
              • Kamer
                100 / 100
              • Service
                80 / 100
              Lieber Gast, ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen in unserem H+ Hotel so gut gefallen hat. Hoffentlich kommen Sie uns wieder einmal in München besuchen - wir würden uns jedenfalls sehr freuen. Alles Gute bis dahin wünscht Ihnen Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz – Online Reputation Manager

              13.10.20


              90%

              Van: anoniem11.10.20

              Erg leuke locatie en hart verwarmende vriendelijkheid!
              • Ontbijt
                100 / 100
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                80 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                80 / 100
              • Kamer
                80 / 100
              • Service
                100 / 100
              Dear guest, Thanks a million for giving your recent abidance at our comfortable hotel such a fabulous rating. We are delighted that you enjoyed a great time with us and experienced an attentive service throughout. Please recommend us to your friends and come back soon for another memorable stay in nice ambience. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz – Online Reputation Manager

              11.10.20


              84%

              Van: Garic11.10.20

              Es war sehr angenehm
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                60 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                80 / 100
              • Kamer
                80 / 100
              • Service
                100 / 100
              Lieber Gast, prima, dass unser Hotel für Ihren Städtetrip die richtige Wahl war und Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten. Gern sind wir auch das nächste Mal wieder für Sie da und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen im schönen München. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

              11.10.20


              Onze klanttevredenheidsindex
              84%

              Op basis van 7706 beoordelingen uit 20 Portals

              Certificaat van:
              Customer Alliance
              • Onafhankelijke beoordelingsdienst
              • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

              Wat is het Customer Alliance Certificaat?

              Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

              Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

              We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

              Wat is de Klanttevredenheid Index?

              De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

              Wat is dit?
              Gemiddelde beoordeling
              • Customer Alliance92%
              • Agoda81%
              • Atrapalo81%
              • Booking.com82%
              • Expedia83%
              • Facebook90%
              • Google86%
              • HolidayCheck84%
              • Hotel.de81%
              • Hotelreservierung.de86%
              • Hotels.com84%
              • HRS79%
              • Logitravel80%
              • Orbitz82%
              • Petit Futé80%
              • TopHotels.ru93%
              • Travelocity93%
              • TrustYou84%
              • Zoover88%
              reserveren