boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7858 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1009 beoordelingen tonen
235 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
6 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


96%

Van: Andrew L.17.11.19

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Andrew, Thank you very much for your wonderful review! Your feedback is very much appreciated and it would be fantastic to welcome you back soon! Best regards, Your H-Hotels Team, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

17.11.19


96.67%

Van: anoniem17.11.19

Für uns ist es unser coming home in München!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, unser Team sagt "Danke" für dieses tolle Lob! Wir bemühen uns stets, unseren Gästen ein willkommenes Gefühl zu geben und wir freuen uns sehr, solche netten Kommentare lesen zu dürfen! Wir freuen uns schon heute auf Ihr nächstes "coming home" bei uns, bei dem wir Sie erneut begeistern möchten. Herzliche Grüße aus München - Ihr Team von den H-Hotels, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

17.11.19


100%

Van: Ingrid B.15.11.19

Very Nice
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Liebe Ingrid, herzlichen Dank für Ihr sehr nettes Feedback, über das sich das gesamte Team sehr gefreut hat. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch in München und heißen Sie schon heute „Herzlich Willkommen“. Viele Grüße - Ihr Team von den H-Hotels, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

15.11.19


100%

Van: Colin B.15.11.19

Fantastic
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Colin, thank you so much for choosing us for your visit to Munich. We are so glad that we could be a part of your wonderful experience. We are happy to hear that you enjoyed staying with us and are already looking forward to welcome you, hopefully soon, again! Kind regards, Your H-Hotels Team, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

15.11.19


100%

Van: Frank A.14.11.19

Pleasant stay. Staff fantastic. Central stay .
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Mr. Allen, Thank you very much for staying at our H+ Hotel and for sharing your experience. We are delighted to see that you enjoyed your stay and appreciated our superb staff just as much as our great location right in the heart of the city center. We are looking forward to welcome you again at our hotel in the future. Best regards, Your H-Hotels Team, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

14.11.19


83.33%

Van: anoniem14.11.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung, die Sie unserem H+ Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Herzliche Grüße aus München, Ihr Team von den H-Hotels, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

14.11.19


100%

Van: Ilya14.11.19

Very good hotel
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, thank you for your brilliant review regarding your recent stay at our H+ Hotel. We are more than happy about your 100 % rating. Please come back soon for another memorable stay. Best regards from Munich, Your H-Hotels Team, Carlotta Pohlig– Online Reputation Manager

14.11.19


100%

Van: anoniem14.11.19

Very good option right in the middle of the city, exceptional staff!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you for sharing your great experience at our property. We are delighted to read that you were absolutely satisfied with our services from our professional staff members. We have forwarded your comment to them and hope to welcome you back soon. Kind Regards, Your H-Hotels Team, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

14.11.19


100%

Van: anoniem12.11.19

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, es ist wirklich eine große Motivation für uns zu sehen, dass Sie einen rundum gelungenen Aufenthalt in unserem Hause hatten. Wir wissen Ihre vergebenen 100% sehr zu schätzen und würden uns über einen weiteren Besuch sehr freuen. Herzliche Grüße aus München, Ihr Team von den H-Hotels, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

12.11.19


83.33%

Van: Sergey L.12.11.19

Very good hotel. Would be a choice for the next trip
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Sergey, Thanks a lot for your wonderful feedback. There is no bigger compliment as that you would come back for another stay. We are already looking Forward to welcome you soon again! Best regards, Your H-Hotels Team, Carlotta Pohlig – Online Reputation Manager

12.11.19


Onze klanttevredenheidsindex
83%

Op basis van 7858 beoordelingen uit 19 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance89%
  • Agoda81%
  • Atrapalo76%
  • Booking.com82%
  • Expedia83%
  • Facebook90%
  • Google84%
  • HolidayCheck82%
  • Hotel.de81%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HRS71%
  • Logitravel80%
  • Orbitz92%
  • TopHotels.ru93%
  • Travelocity93%
  • TrustYou84%
  • Zoover81%
reserveren