boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7390 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1243 beoordelingen tonen
223 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


96.67%

Van: Niall Hickey,Dublin18.10.21

I found that the hotel was very nice,centrally located and the staff were very friendly.Also Munich is a lovely city,full of history.
    Dear Mr. Hickey, Thanks a million for giving your recent stay such a super rating. We are more than happy that you enjoyed a pleasant time at our hotel and experienced an excellent service as well as warm hospitality. Please come back soon for another delightful abidance with us in great ambience. Best regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

    18.10.21


    88%

    Van: Florian Schweitzer17.10.21

    gut
      Sehr geehrter Herr Schweitzer, vielen Dank für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes. Wie schön, dass wir Sie mit hohem Komfort, sowie herzlicher Gastfreundschaft gewinnen konnten und Sie in unserem H+ Hotel eine angenehme Zeit verbrachten. Ihren nächsten Besuch möchten wir sogar noch erholsamer gestalten und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      17.10.21


      100%

      Van: Hainsch13.10.21

      Sehr zentral gelegen , alles fussläufig zu erreichen Hbf ,Stachus
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt, sowie Ihre Mühe, diesen so grandios bewertet zu haben, möchten wir Ihnen vielmals danken. Wir freuen uns sehr, dass wir Sie mit tollem Service, sowie herzlicher Gastfreundschaft gewinnen konnten und Sie Ihre Zeit bei uns in vollen Zügen genossen haben. Um Sie aufs Neue zu begeistern hoffen wir sehr, eines Tages erneut Ihr Gastgeber sein zu dürfen Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      13.10.21


      96%

      Van: anoniem13.10.21

      Hat alles gepasst gute location,schönes comfortables Zimmer ,super freundlich und der Bahnhof 5 min zu Fuß,werde mit Sicherheit hier wieder wohnen.
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung, resultierend aus den positiven Eindrücken Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Wie schön, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und die Serviceleistungen unseres engagierten Teams wertschätzten. Wir wären begeistert, Sie während Ihres nächsten Besuches in München erneut bei uns willkommen heißen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

      13.10.21


      70%

      Van: anoniem12.10.21

      Very good. Staffe very friendly and rooms spotless
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        60 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        60 / 100
      • Kamer
        60 / 100
      • Service
        80 / 100
      Dear guest, thank you very much for your positive review after staying with us! Great to hear that you enjoyed your stay with us. We hope we will see you again. Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

      12.10.21


      92%

      Van: anoniem12.10.21

      Freundliches Hotel, gute Lage und zuvorkommendes und nettes Personal.
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, vielen lieben Dank für diese fantastische Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen der Besuch in München so gut gefallen hat und unser Team dazu einen wichtigen Beitrag leistete. Ihren Verbesserungsvorschlag haben wir an unsere Hausdame weitergeleitet. Wir würden uns freuen, Sie schon bald wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen. Mit besten Grüßen aus München - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

      12.10.21


      80%

      Van: anoniem10.10.21

      Pleasant
        Dear Guest, We are grateful for your good rating and glad to know that your recent stay at our H+ Hotel was associated with mostly positive impressions. Please come back again someday and allow us to enable your future abidance even more delightful. Warm regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

        10.10.21


        84%

        Van: anoniem30.09.21

        ottimo
          Dear guest, We are delighted about your brilliant rating as it confirms that your abidance at our H+ Hotel was pleasant and our conveniences highly appreciated. Please come back soon and let us enable your next stay just as memorable. Warm regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

          30.09.21


          96%

          Van: BOICEA28.09.21

          • Hygiëne
            100 / 100
          • Locatie
            100 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            80 / 100
          • Kamer
            100 / 100
          • Service
            100 / 100
          Dear guest, Thanks a million for giving your recent stay such an awesome rating. We are delighted that you enjoyed a wonderful time with us. Please come back soon for another memorable abidance at our city hotel. Best wishes, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

          28.09.21


          100%

          Van: Elif28.09.21

          The hotel was sparkling clean! Location was great and central. Staff were friendly and helpful. As the room was available, they gave the early check-in opportunity which was important for me. I recommend to everyone planning a trip to Munich. It was great to stay during a city-trip. If I go again, I will prefer the same hotel.
          • Hygiëne
            100 / 100
          • Locatie
            100 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            100 / 100
          • Kamer
            100 / 100
          • Service
            100 / 100
          Dear Elif, We are grateful for your super rating and kind comment confirming the positive impressions of your recent stay. It was our pleasure to have satisfied your expectations which made your time with us enjoyable. Please visit us again someday and re-experience our warm as well as excellent hospitality. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

          28.09.21


          Onze klanttevredenheidsindex
          84%

          Op basis van 7390 beoordelingen uit 20 Portals

          Certificaat van:
          Customer Alliance
          • Onafhankelijke beoordelingsdienst
          • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

          Wat is het Customer Alliance Certificaat?

          Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

          Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

          We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

          Wat is de Klanttevredenheid Index?

          De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

          Wat is dit?
          Gemiddelde beoordeling
          • Customer Alliance93%
          • Agoda81%
          • Atrapalo81%
          • Booking.com82%
          • Expedia84%
          • Facebook100%
          • Google86%
          • HolidayCheck85%
          • Hotel.de81%
          • Hotelreservierung.de86%
          • Hotels.com83%
          • HRS79%
          • Logitravel80%
          • Orbitz90%
          • Petit Futé80%
          • TopHotels.ru93%
          • Travelocity93%
          • TrustYou84%
          • Zoover88%
          • Customer Alliance93%
          • Agoda81%
          • Atrapalo81%
          • Booking.com82%
          • Expedia84%
          • Facebook100%
          reserveren