Comfortkamer in het H+ Hotel München - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7326 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1254 beoordelingen tonen
225 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


80%

Van: anoniem01.02.18

Good
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100

01.02.18


76.67%

Van: anoniem18.01.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, schön zu lesen, dass wir Ihnen einen angenehmen Aufenthalt bereiten konnten. Es wäre uns eine große Freude, Sie bald wieder willkommen zu heißen und Sie dann 100% von unserem Hotel überzeugen zu dürfen. Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute und verbleiben mit freundlichen Grüßen Ihr Online Reputation Team der H-Hotels

18.01.18


80%

Van: anoniem13.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, thank you for your kind rating. Good to see that you had a pleasant stay at our hotel. We would be pleased to welcome you again soon. Best regards, Your Online Reputation Team from H-Hotels

13.01.18


76.67%

Van: anoniem12.01.18

Sehr modern und neu eingerichtet aber leider sehr und wenig geräumig
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen für Ihre Bewertung. Die Erwartungen und Bedürfnisse unserer Gäste stehen für uns an erster Stelle und wir werden versuchen uns durch Ihre Anmerkungen zu verbessern. Wir würden uns freuen, wenn Sie uns in Zukunft wieder besuchen und wünschen Ihnen bis dahin eine gute Zeit! Ihr Online Reputation Team der H-Hotels

12.01.18


80%

Van: anoniem05.01.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, thank you for your nice rating. Good to see that you had a pleasant stay at our hotel. We would be pleased to welcome you again soon. Best regards, Your Online Reputation Team from H-Hotels

05.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
83%

Op basis van 7326 beoordelingen uit 19 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance93%
  • Agoda81%
  • Atrapalo81%
  • Booking.com82%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google86%
  • HolidayCheck85%
  • Hotel.de81%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com83%
  • HRS79%
  • Logitravel80%
  • Orbitz90%
  • Petit Futé80%
  • TopHotels.ru93%
  • Travelocity93%
  • TrustYou84%
  • Zoover88%
  • Customer Alliance93%
  • Agoda81%
  • Atrapalo81%
  • Booking.com82%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
reserveren