boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 28022 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1606 beoordelingen tonen
488 beoordelingen tonen
48 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


80%

Van: anoniem02.12.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100

02.12.19


88.57%

Van: Nora02.12.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Guest, How lovely to know that you enjoyed a pleasant stay at our modern city hotel. With our personalized service and warm hospitality we would be delighted to welcome you back again soon for another great abidance in the heart of Berlin. Warmest regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

02.12.19


74.29%

Van: Zohar s.30.11.19

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear Guest, Thank you for bringing your review to our attention. We appreciate your meaningful feedback although we regret that not everything fully met your expectations. Due to the lack of minibars in the guest rooms our hotel bistro actually serves a variety of drinks and snacks (hot & cold) 24/7. It is also possible to store things that need to stay cool (like medicine) at our front desk. We hope to welcome you back someday as we would like to win you with our advantages such as our modern comfort and great service around the clock. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

30.11.19


96%

Van: Christina30.11.19

Sehr gut!
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, Unser gesamtes Team sagt „herzlichen Dank“, dass Sie sich Zeit nahmen, unser H2 Hotel nach Ihrer Heimkehr so grandios zu bewerten. Wir freuen uns über Ihren gelungenen Aufenthalt und wären begeistert, Sie bald wieder einmal willkommen heißen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

30.11.19


100%

Van: Gary K.29.11.19

This is a fantastic hotel with great location excellent food,staff and rooms are spacious and mordern
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Guest, Many thanks for choosing our hotel for your recent trip to Berlin. Regarding to your amazing rating we are delighted that you enjoyed a very pleasant time with us and experienced an attentive service throughout. Please come back soon for another memorable abidance in warm atmosphere and great central location. Best regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


84%

Van: patricia M.29.11.19

Experience was as good as 2 previous occasions, with good choice for break fast and comfortable room.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear Guest, Thank you for your efforts to rate and comment on your recent stay at our hotel. Good to know that you enjoyed a pleasant time with us and noticed our modern comfort as well as the excellent service of our obliging staff. It is our aim to fully convince you of our super quality level and therefore we hope to meet again someday. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


93.33%

Van: Alison D.29.11.19

Excellent
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Guest, Thanks a lot for choosing our hotel for your recent trip to Berlin and for giving your experiences a super rating. We are happy that your stay with us was pleasant and associated with delightful impressions. Please come back soon and allow us to enable your future abidance just as or even more enjoyable. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


76.67%

Van: anoniem29.11.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen für Ihre Zeit, unser H2 Hotel, bezugnehmend auf Ihre Aufenthaltserfahrungen, bewertet zu haben. Für die mangelnde Sauberkeit in Ihrem Zimmer entschuldigen wir uns in aller Form und versichern Ihnen, dass dies nicht unserem üblichen Niveau, sowie den hohen Anforderungen an uns selbst entspricht. Wir werden Ihre Kritikpunkte umgehend mit unserer leitenden Hausdame besprechen, um eine Besserung zu generieren. Weiterhin bedauern wir die von Ihnen erwähnten technischen Mängel, welche von unserem Technikteam umgehend behoben werden. Hoffentlich geben Sie uns eine weitere Möglichkeit, Ihr Gastgeber sein zu dürfen, um Sie von unserem gewohnten Standard und erstklassigen Service überzeugen zu können. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


88%

Van: Rudolf D.29.11.19

allgemeiner Eindruck bis auf die Sauberkeit "Sehr Gut"
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen, dass Sie unser Haus für Ihren Aufenthalt in Berlin wählten und sich die Zeit nahmen, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Gut zu wissen, dass Ihnen unsere tolle zentrale Lage und unser freundliches Team positiv in Erinnerung blieben. Schade nur, dass Sie in Bezug auf unsere Zimmer keine besseren Erfahrungen machen konnten und Sauberkeit, sowie Technik nicht unserem gewohnt hohen Standard entsprachen. Wir bedauern die von Ihnen geschilderten Unannehmlichkeiten wirklich sehr und haben bereits unsere leitende Hausdame, sowie unser Technikteam darüber informiert. Eine umgehende Behebung der aufgeführten Mängel versteht sich von selbst. Gern möchten wir Ihre Meinung ändern und Sie von unserem Qualitätsniveau in allen Bereichen überzeugen, daher hoffen wir auf ein Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


76.67%

Van: anoniem29.11.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear Guest, Thanks for choosing our modern city hotel for your recent trip to Berlin and for giving us a good rating. We are glad that your abidance was pleasant and associated with mostly positive impressions. We would be delighted to fully convince you of our high quality level during your next stay and hope to meet again someday. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

29.11.19


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 28022 beoordelingen uit 22 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance87%
  • Agoda84%
  • Atrapalo82%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia85%
  • Facebook92%
  • Google86%
  • HolidayCheck83%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl82%
  • HRS79%
  • Logitravel70%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren