Meer dan 1.000.000
geverifieerde beoordelingen
Voordelig online boeken
met beste prijs garantie
We bedanken voor meer
dan 5 miljoen gasten
Officiële site:
Hyperion Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H4 Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H2 Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H+ Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H.omes - H-Hotels.com - Officiële website
H.ostels - H-Hotels.com - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 28160 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1435 beoordelingen tonen
429 beoordelingen tonen
43 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 1565 gasten

Perfecte locatie” zeiden 1527 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 1272 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 1264 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 1071 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


96.67%

Van: Magdalena09.07.19

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Magdalena, Thanks a million for giving your recent stay at our H2 Hotel such a fantastic rating. It shows that our daily efforts were highly appreciated and we couldn't be happier about the fact that you enjoyed your time with us so much. Please recommend us to your friends and come back again someday for another wonderful abidance in Berlin’s lively city center. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


86.67%

Van: Antonio09.07.19

Ottimo hotel per posizione e rapporto qualità prezzo
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear Antonio, We would like to thank you for choosing our hotel for your recent stay in Berlin and for leaving us a kind feedback. How lovely to know that you enjoyed your time with us and appreciated most of our conveniences. Hopefully we can welcome you back again someday for an even more delightful abidance in great ambience and super central location. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


100%

Van: Maria09.07.19

Excellent, will stay again and recommend to all
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Maria, We are grateful for your amazing review and delighted to know that you enjoyed your time at our hotel so much. Thanks a million for sharing your kind thoughts with us and our future guests. Hopefully we will meet again soon. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


96.67%

Van: Fotini09.07.19

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Fotini, Thanks a million for having stayed at our hotel and for giving us such an awesome rating. How lovely to know that with our guest oriented service and great comfort we have managed to satisfy your expectations of a delightful abidance. Please come back soon for another wonderful time in nice atmosphere and convenient location. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


83.33%

Van: Albert09.07.19

ok
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Albert, Thank you for your time to rate on your overall pleasant abidance at our modern and in the heart of Berlin located hotel. We are glad that your positive impressions prevailed and we look forward to enable your future visit even more enjoyable. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


74.29%

Van: anoniem02.07.19

good hotel for friends. Perfect with a shop inside that was open all night and also sold alcohol
    Dear guest, Thank you for sharing the mostly positive impressions of your recent stay at our hotel. We appreciate your kind feedback and we are glad that your abidance was enjoyable overall. Please come back someday and allow us to fully convince you of our excellent hospitality. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    02.07.19


    100%

    Van: anoniem01.07.19

    Gut
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      100 / 100
    • Kamer
      100 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre Mühe, eine solch hervorragende Bewertung abzugeben. Toll, dass Ihr Aufenthalt bei uns ein voller Erfolg war und Sie sich so richtig wohl gefühlt haben. Bitte empfehlen Sie uns doch auch Ihren Freunden und Ihrer Familie. Schon heute freuen wir uns darauf, Sie bald wieder einmal in unserem Berliner Hause willkommen heißen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    01.07.19


    91.43%

    Van: Russell01.07.19

    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      100 / 100
    • Restaurant
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear Russell, We are thankful for your great rating and happy to know that your stay with us was associated with delightful impressions. Hopefully we can welcome you back again someday and enable your future abidance just as or even more enjoyable. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    01.07.19


    83.33%

    Van: anoniem01.07.19

    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      80 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und Ihr daraus resultierendes freundliches Feedback möchten wir danke sagen. Schön, dass wir Ihren Vorstellungen größtenteils gerecht wurden und Sie eine angenehme Zeit bei uns verbrachten. Ihre Kritikpunkte bedauern wir hingegen sehr und werden diese umgehend prüfen. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen, um Ihre Eindrücke zu verbessern und Sie mit den tollen Vorzügen unseres modernen Hauses vollständig zu gewinnen. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    01.07.19


    70%

    Van: NIKOLAOS N.28.06.19

    It was OK but could be better!
    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      40 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Service
      80 / 100
    Dear Nikolaos, Thank you for reviewing the experiences of your recent stay at our hotel. Regarding to your 70% rating we are glad that apart from mentioned points of criticism your time at our hotel was enjoyable overall. Next time please just ask us for additional pillows. We will be happy to provide as many as you need to feel 100% comfortable and hopefully we will meet again someday for a more delightful abidance. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    28.06.19


    Onze klanttevredenheidsindex
    86%

    Op basis van 28160 beoordelingen uit 23 Portals

    Certificaat van:
    Customer Alliance
    • Onafhankelijke beoordelingsdienst
    • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

    Wat is het Customer Alliance Certificaat?

    Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

    Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

    We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

    Wat is de Klanttevredenheid Index?

    De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

    Wat is dit?
    Gemiddelde beoordeling
      reserveren

      Gebruik van cookies

      Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection