boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 28221 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1339 beoordelingen tonen
396 beoordelingen tonen
36 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 1565 gasten

Perfecte locatie” zeiden 1527 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 1272 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 1264 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 1071 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


83.33%

Van: anoniem20.05.19

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und die daraus resultierende gute Bewertung danken wir Ihnen. Gut zu wissen, dass Sie eine angenehme Zeit in unserem Hause verbrachten und die meisten unserer Vorzüge überzeugten. Hoffentlich dürfen wir bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein, um Sie dann vollständig von unserem tollen Qualitätsniveau und den super Serviceleistungen unseres Teams zu überzeugen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

20.05.19


85.71%

Van: Ernst N.20.05.19

Gute Lage, günstiges Preis-Leistungsverhältnis, freundliches Personal
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre Mühe, uns hinsichtlich Ihrer Aufenthaltserfahrungen, so super bewertet zu haben. Ihre lobenden Worte, welche Ihre erholsame Zeit in unserem Hause widerspiegeln, schätzen wir ebenso sehr und hoffen, schon bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

20.05.19


96.67%

Van: anoniem17.05.19

Would certainly use this hotel again when visiting our son.
    Dear guest, Thanks a million for sharing the beautiful thoughts of your recent abidance at our modern hotel. We are thrilled to know that you enjoyed a pleasant time with us and appreciated our conveniences just as much as our warm hospitality. Please come back soon and allow us to enable your next stay just as delightful. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    17.05.19


    73.33%

    Van: anoniem15.05.19

    Right hotel. Room without a refrigerator, small space, no safe, but clean and cozy. In relation to quality, the price is very high.!
    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      40 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      80 / 100
    Dear guest, We appreciate your feedback which confirms your mostly positive impressions and overall pleasant stay with us although we are sorry that our price-performance ratio didn't fully meet your expectations. Please be aware that we have a variety of deposit boxes for our guest's valuables to be used free of charge available at our reception. Also be informed that in-house we work with a dynamic pricing system, whereby the rates are based on the current booking situation, as well as utilization and any events in Berlin. Thus, the room rates vary daily and a more convenient booking is possible most time of the year. We kindly ask for your understanding in this regard and hope for another opportunity to change your point of view during your future stay. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    15.05.19


    100%

    Van: anoniem15.05.19

    • Ontbijt
      100 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      100 / 100
    • Restaurant
      100 / 100
    • Kamer
      100 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear guest, We are happy about your amazing rating and very thankful for sharing it. How lovely to know that our modern comfort as well as warm hospitality met your expectations and made your abidance delightful. Please recommend us to your friends and come back soon for another memorable stay. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    15.05.19


    96%

    Van: anoniem15.05.19

    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      100 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Gast, tausend Dank für die ausgezeichnete Bewertung Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Wir sind begeistert, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben und unseren modernen Komfort genauso wertschätzten wie unsere herzliche Gastfreundschaft. Über eine Weiterempfehlung und ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen. Beste Grüße aus der Hauptstadt, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    15.05.19


    88%

    Van: Adrian14.05.19

    Excelente ubicación, limpieza y restaurante
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      80 / 100
    Dear guest, Thanks a lot for posting a lovely review of your recent stay at our modern city hotel. We are happy about your kind words confirming your pleasant time with us and we would be pleased to welcome you back again soon for another enjoyable abidance. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    14.05.19


    83.33%

    Van: anoniem14.05.19

    buena..
    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear guest, Thank you for having stayed at our H2 Hotel and for bringing your experiences to our attention. We are thankful for your good rating and glad to know that you generally enjoyed your time with us even though our breakfast didn't fully meet your expectations which we regret. Please rest assured that your meaningful feedback with all your notes will be considered and hopefully we can welcome you back again someday to improve your impressions. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    14.05.19


    85.71%

    Van: Giuseppe14.05.19

    Piacevole ed essenziale.
    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Restaurant
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear guest, How nice to see the good review of your recent stay at our modern hotel in the heart of Berlin. We appreciate your great rating and we are thankful for your kind words confirming your pleasant abidance with us. During your next visit we would like to fully convince you of our high quality level and hope to meet again someday. Best wishes, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    14.05.19


    83.33%

    Van: anoniem14.05.19

    Sauber und praktisch. Man fühlt sich als "normalo" sehr gut und nicht wie ein Mensch zweiter Klasse wie in anderen Hotels.
    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      60 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Gast, besten Dank, dass Sie sich Zeit genommen haben, ein freundliches Feedback mit uns und unseren zukünftigen Gästen zu teilen. Wir sind froh, dass Sie sich in unserem Hause insgesamt wohl gefühlt haben und überwiegend positive Erfahrungen sammeln konnten. Ihren Hinweis, bezüglich unseres Frühstücksbuffets, nehmen wir uns zu Herzen und würden uns freuen, bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen, um Ihre Eindrücke zu verbessern. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    14.05.19


    Onze klanttevredenheidsindex
    86%

    Op basis van 28221 beoordelingen uit 23 Portals

    Certificaat van:
    Customer Alliance
    • Onafhankelijke beoordelingsdienst
    • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

    Wat is het Customer Alliance Certificaat?

    Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

    Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

    We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

    Wat is de Klanttevredenheid Index?

    De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

    Wat is dit?
    Gemiddelde beoordeling
    • Customer Alliance87%
    • Agoda83%
    • Atrapalo82%
    • Booking.com86%
    • Ctrip88%
    • Despegar.com85%
    • Expedia85%
    • Facebook92%
    • Google86%
    • HolidayCheck84%
    • HostelBookers.com94%
    • Hotel.de83%
    • Hotelreservierung.de86%
    • Hotels.com86%
    • HotelSpecials.nl79%
    • HRS78%
    • Laterooms83%
    • Logitravel70%
    • TopHotels.ru95%
    • Travelocity100%
    • TrustYou83%
    • Zoover84%
    reserveren

    Gebruik van cookies

    Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection