boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 25718 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2124 beoordelingen tonen
596 beoordelingen tonen
55 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


94.29%

Van: Block23.09.21

Sehr gute Lage
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100

23.09.21


84%

Van: anoniem23.09.21

Globalement très bonne expérience. Une dernière remarque le WI-Fi problématique. Je ne recommanderai pas Vodafone, mais ceci est accessoire par rapport au reste.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, How nice to see the good review of your recent stay at our modern hotel in the heart of Berlin. We appreciate your great rating and we are thankful for your kind words confirming your pleasant abidance with us. During your next visit we would like to fully convince you of our quality level and hope to meet again someday. Best wishes, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

23.09.21


94.29%

Van: Paul Wood21.09.21

I enjoyed the stay, location is great, bed was a little soft but not uncomfortable, pillows could be firmer though.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Paul, We are thankful for your great rating and kind review. How nice to know that you had a pleasant stay at our H2 Hotel and acknowledged present conveniences just as much as our warm hospitality. Next time please just ask us for additional pillows. We will be happy to provide as many as you need to feel 100% comfortable. Already today we look forward to hopefully meet again someday. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

21.09.21


77.14%

Van: anoniem21.09.21

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, Thank you for your recent stay and for giving us a good 77% rating. We are glad to have reached your expectations in most ways and made your abidance overall enjoyable. Please allow us to fully convince you of our high quality level and great advantages during your next visit. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

21.09.21


96.67%

Van: anoniem21.09.21

Nettes Hotel, zentral gelegen. Jederzeit wieder!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, tausend Dank für Ihr wunderbares Feedback, welches wir freudig mit unserem engagierten Team teilen werden. Wie schön, dass unser modernes Haus Ihren Geschmack traf und wir Sie mit tollem Service, sowie herzlicher Gastfreundschaft gewinnen konnten. Gern heißen wir Sie während Ihres nächsten Besuches in Berlin erneut bei uns im H2 Hotel am Alex willkommen, um Ihnen einen weiteren super Aufenthalt zu ermöglichen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

21.09.21


100%

Van: Kathrin Bartlick21.09.21

Angenehmes Ambiente, würde wieder einchecken.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Liebe Frau Bartlick, herzlichen Dank, dass Sie sich Zeit nahmen, unser Haus so grandios zu bewerten und uns Ihre wunderbaren Eindrücke mitzuteilen. Nichts liegt uns mehr am Herzen, als dass sich unsere Gäste so richtig wohl fühlen und in guter Erinnerung behalten. Wie schön, dass wir genau dies bei Ihnen erreichen konnten. Wir würden uns freuen, auch zukünftig wieder einmal Ihr Gastgeber sein zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

21.09.21


96.67%

Van: anoniem21.09.21

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, tausend Dank für Ihre Zeit, unser Haus, hinsichtlich Ihrer Aufenthaltserfahrungen, so super bewertet zu haben. Toll, dass Sie sich bei uns so wohl fühlten und hervorragende Eindrücke mit nach Hause nehmen konnten. Hoffentlich dürfen wir schon bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein, um Sie erneut zu begeistern. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

21.09.21


76.67%

Van: anoniem20.09.21

Abbastanza bene
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, We are thankful for your good rating and glad to know that your stay at our hotel was overall enjoyable. Next time we would like to fully convince you of our great quality level and hope to meet again someday. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

20.09.21


83.33%

Van: Siena20.09.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear Siena, Good to know that you overall enjoyed staying at our H2 Hotel. We are thankful for your positive rating and with our modern ambience as well as personalized service we would be happy to welcome you back again someday for an even more comfortable abidance in best central location. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

20.09.21


92%

Van: anoniem18.09.21

Har været i Berlin for første gang, og var godt tilfreds med hotellet, og med beliggenheden. Hotellet er pænt og rent, med fin service og er rigtig godt i mellemklassen.
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100

18.09.21


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 25718 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance89%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com84%
  • Ctrip100%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook100%
  • Google86%
  • HolidayCheck85%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS77%
  • Logitravel70%
  • Orbitz88%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover60%
reserveren