boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 4821 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
894 beoordelingen tonen
83 beoordelingen tonen
15 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


76%

Van: Kris09.11.18

Schönes neues Hotel. Öffentlich gut zugänglich und relativ zentral gelegen. Sehr freundliches Personal. Leider aber gab es zu wenig Personal beim Frühstücksbuffet, Tische waren zum Teil nicht abgeräumt, zu wenig Teller, Besteck, zum Teil Gläser. Allgemein ein gutes und empfehlenswertes Hotel mit Verbesserungspotential.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Verehrter Kris, vielen Dank für die Bewertung des Aufenthalts in unserem Hotel. Es tut uns sehr leid, dass wir Sie bei diesem Aufenthalt nicht überzeugen konnten. Wir werden Ihre Anmerkung mit der zuständigen Abteilung besprechen und uns um die einzelnen Punkte kümmern. Wir hoffen, Sie bei einem weiteren Besuch von unserem Hotel überzeugen zu dürfen und wünschen Ihnen alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

09.11.18


93.33%

Van: anoniem06.11.18

Sehr schönes, gepflegtes Hotel. Hier kann man sich richtig wohl fühlen!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ein großes Dankeschön für Ihre tolle Bewertung! Es gibt nichts Schöneres, als rundum zufriedene Gäste, die sich wohl gefühlt haben. Wien ist immer eine Reise wert und wir würden uns sehr freuen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch aufs Neue von unserem Hotel zu überzeugen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

06.11.18


93.33%

Van: anoniem06.11.18

Sehr schönes neues Hotel ! Personal sehr freundlich . Jederzeit wieder
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihr super Feedback! Großartig, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt in unserem neuen Hotel zufrieden waren. Dass Sie uns jederzeit wieder besuchen würden, ist das größte Lob für uns und die beste Motivation. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

06.11.18


93.33%

Van: anoniem06.11.18

Sehr schönes neues Hotel ! Personal sehr freundlich . Jederzeit wieder
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihr super Feedback! Großartig, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt in unserem neuen Hotel zufrieden waren. Dass Sie uns jederzeit wieder besuchen würden, ist das größte Lob für uns und die beste Motivation. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

06.11.18


100%

Van: Mirela06.11.18

It was a pleasant experience. Just what we needed
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Thank you for reviewing our hotel and especially with such a lovely comment, dear Mirela. We are delighted you enjoyed your stay and we are looking forward to welcome you back soon! Greetings from Vienna, Your Team of H-Hotels Tatiana Oliveira-Klinkmann Online Reputation Agent

06.11.18


93.33%

Van: anoniem06.11.18

neu, sauber, modern eingerichtet, freundliche/aufmerksame/zuvorkommende Mitarbeiter, große Auswahl beim Frühstücksbuffet
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, es war uns eine große Freude, Sie in unserem neuen H+ Hotel in Wien begrüßen zu dürfen. Super, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit verlaufen ist und Ihnen insbesondere unser vielfältiges Frühstücksbuffet und die freundlichen Mitarbeiter in positiver Erinnerung geblieben sind. Wir hoffen, Sie bald wieder in Wien begrüßen zu dürfen und verbleiben bis dahin mit herzlichen Grüßen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

06.11.18


77.14%

Van: anoniem06.11.18

Generally, it was an ok experience. The bed was very comfortable. The location was fairly accessible via public transport, an 11 minute walk from the underground station we used most often. The room had a nice aesthetic and design. I appreciated the pull-out smart TV and soundproofing of the room. The room was very small and narrow - too small for a couple, in my view. There were no places to connect a laptop near the table (though perhaps they can find a way to do this in the future). I disliked having to climb on the bed to open the window due to how narrow the room is. There were also a few kinks with housekeeping. Trash bin from previous guests hadn't been emptied, but the staff was friendly and apologetic when fixing this. Later found more trash behind the bed, and housekeeping missed changing dirty glasses to clean ones. Though the bathroom is small, it was very pleasant. The breakfast was, in my opinion, excellent. Overall, even though it was a mixed experience, I did get some restful sleep, and I think the hotel staff can ensure that the overall experience is better.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, Very kind of you to share your honest impressions about your recent stay with us. Thank you for choosing our H+ Hotel Wien and for taking the time to write this feedback. Although we are pleased that you overall enjoyed your stay, in particular our hearty breakfast and the friendliness of our staff, we regret to hear about about the issues you experienced with cleanliness in your room. This is certainly not our usual standard and we understand how unpleasant it must have been! Please accept our apologies for this experience and be assured that we will speak to the Housekeeping Manager to take all the measures needed to prevent such things to happen again. Thank you for bringing this to our attention! We hope to have the pleasure of welcoming you back again. And again, And again... Greetings from Vienna, Your Team of H-Hotels Tatiana Oliveira-Klinkmann Online Reputation Agent

06.11.18


96%

Van: Ender06.11.18

Sehr angenehme , freundliches Personal Zimmer absolut top
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank für die ausgezeichnete Bewertung unseres Hotels. Im Namen unseres gesamten Teams bedanken wir uns für Ihre Komplimente und freuen uns, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in Wien hatten. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen und heißen Sie schon heute „Herzlich Willkommen“! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

06.11.18


Onze klanttevredenheidsindex
90%

Op basis van 4821 beoordelingen uit 8 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance92%
  • Agoda84%
  • Booking.com89%
  • Expedia87%
  • Google92%
  • HolidayCheck96%
  • Hotels.com88%
  • Orbitz100%
reserveren