boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 4821 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
894 beoordelingen tonen
83 beoordelingen tonen
15 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


55%

Van: anoniem27.02.20

  • Hygiëne
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you for feedback! We are sorry that not everything was to your satisfaction. Hopefully we can convince you next time and we will try to improve. Until then we wish you a great time! Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

27.02.20


52%

Van: anoniem27.02.20

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, thank you very much for the feedback regarding your stay in our Hotel. We thank you for being our guest and we regret that we were not able to convince you about our service and our hotel. We would like to know what your expectations were and what you missed, we would be very grateful if you write us: [email protected] Your H-Hotels Team , Corinna Roth - Online Reputation Manager

27.02.20


48%

Van: anoniem03.02.20

  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    40 / 100

03.02.20


60%

Van: anoniem28.10.19

il soggiorno è stato discreto
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Caro ospite, grazie per averci valutato. Siamo spiacenti di non poter soddisfare le tue aspettative. Speriamo ancora che ti sia piaciuto il tuo soggiorno in generale. Non vediamo l'ora di darvi il benvenuto di nuovo. Cari saluti da Vienna, il team di H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

28.10.19


60%

Van: anoniem30.09.19

Room, bed, breakfast, staff and location were all good. The only problem occurred when leaving the hotel and the staff offered to call me a taxi, which would take me to the airport for a flat-rate sum. Instead of using a ordinary taxi company, the hotel staff used their private contacts to book taxis. This resulted in that the driver did not show up, and I had to wait more than one hour for a taxi and I almost missed my flight. Although I asked them several times to try different companies, the answer was just that the driver was not answering the phone, no other company was available or that only a few companies offered drives to the airport. At the end I just grabbed one from the street.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, thank you for rating us, likely we would like to apologize for your experience concerning the taxi order. We are very sorry for what happened and would like to apologize regarding this experience. We will definitely discuss that during our next meeting. We still hope you enjoyed your stay with us and we get a second chance to convince you of our hotel. Best regards, Your team of H-Hotels , Corinna Roth - Online Reputation Manager

30.09.19


56%

Van: Gehrke26.09.19

Insgesamt befriedigender Eindruck.
  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für die Bewertung unseres Hauses. Schade, dass es Ihnen insgesamt nicht so gut bei uns gefallen hat. Damit wir Sie bei Ihrem nächsten Besuch vollends überzeugen können, freuen wir uns immer wieder über Hinweise, an welchen Stellen wir uns noch verbessern können und nehmen daher jedes Feedback sehr ernst. Wir würden uns freuen, wenn wir Sie bald wieder bei uns begrüßen dürfen und heißen Sie schon heute „Herzlich Willkommen“. Herzliche Grüße aus Wien - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

26.09.19


45%

Van: anoniem29.08.19

Our room smelled like mold. It was tiny. I'm supposed to get a suite upgrade and we were given a tiny box of a room. This was a horrible experience. I had to argue to even get my late check-out for free which is a guarantee for Diamond Members of Wyndham
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    80 / 100

29.08.19


60%

Van: anoniem22.07.19

Durchschnittliches Hotel mit Schwächen. Hier sind das überschaubare Frühstück zu erwähnen, der überteuerte Late-Check-Out (= 10 € für jede Stunde) und die mangelnde Bereitschaft, die bis zur endgültigen Abreise abgestellten Gepäckstücke in einen separaten Raum zu legen.
  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    60 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung und das konstruktive Feedback, welches wir umgehend weiterleiten werden, denn die Zufriedenheit unserer Gäste liegt uns sehr am Herzen. Damit wir Sie bei Ihrem nächsten Besuch vollends überzeugen können, freuen wir uns immer wieder über Hinweise, an welchen Stellen wir uns noch verbessern können und nehmen daher jedes Feedback sehr ernst. Wir würden uns freuen, wenn wir Sie bald wieder bei uns begrüßen dürfen und heißen Sie schon heute „Herzlich Willkommen“. Herzliche Grüße aus Wien - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

22.07.19


56%

Van: Jamarbëra V.08.07.19

Super freundliches Personal. Insgesamt macht das Hotel einen guten Eindruck, aber leider ist die Internetverbindung unfassbar schlecht, das ist leider keine maßlose Übertreibung. Insgesamt geht es etwas schleppend voran, woran die Mitarbeiter keine Schuld haben, da es die Bedingungen nicht erlauben. Die Klimaanlage lässt sich nicht unter 20 Grad einstellen und dann muss die Frage erlaubt sein: wieso es diese Einstellung gibt, wenn sie keine Funktion hat?
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    100 / 100
Liebe Frau Vrapca, vielen Dank für Ihr konstruktives Feedback. Wir haben Ihre Anmerkungen bereits an unsere Kollegen weitergeleitet. Es tut uns sehr Leid, dass Sie auf Grund er mangelhaften Internetverbindung während Ihres Aufenthalts Unannehmlichkeiten hatten. Was uns natürlich freut ist das Lob zu unseren Kollegen vor Ort, schön, dass sie Sie überzeugen konnten. Wir würden uns über eine zweite Chance sehr freuen und verbleiben bis dahin mit herzlichen Grüßen - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

08.07.19


52%

Van: Nardia27.05.19

Terrible customer service Manager rude and not professional at all. Was given a room which I didn’t booked.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    20 / 100
Dear Nardia, thank you for your stay and for rating us. We are really sorry about your bad experiences regarding the customer service and that you weren't treated the way you should have been. We will definitely discuss the case with our service team to make sure it doesn't happen again. We are sure that this case was an exception. Once again we want to apologize and we hope to get a second chance to convince you of our high level standard. Kind regards, Your team of H-Hotels , Corinna Roth - Online Reputation Manager

27.05.19


Onze klanttevredenheidsindex
90%

Op basis van 4821 beoordelingen uit 8 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance92%
  • Agoda84%
  • Booking.com89%
  • Expedia87%
  • Google92%
  • HolidayCheck96%
  • Hotels.com88%
  • Orbitz100%
reserveren