boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 4821 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
893 beoordelingen tonen
83 beoordelingen tonen
15 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


80%

Van: anoniem13.03.20

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

13.03.20


80%

Van: anoniem10.03.20

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you for the friendly review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

10.03.20


80%

Van: anoniem09.03.20

Todo muy bien.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our hotel met your expectations. We are looking forward to welcoming you soon again! Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

09.03.20


80%

Van: anoniem27.02.20

Soggiorno di 3 giorni nel complesso buono .
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Ciao e grazie per la Sua valutazione. Siamo molto contenti che il nostro nuovo hotel ha soddisfatto le Sue aspettative. Speriamo di rivederci presto! Un saluto, il team di H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

27.02.20


80%

Van: Hamid Mahmood24.02.20

It is a more than good experience but my only concern is that I have booked 1 bed in mixed bes room but they gave me 2 beds as a small cabin & I paid for 2,,although hotel already told me for this at booking time but 1 extra bed is useless for me, I would be more happy if they only charge for 1 bed
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear Mr. Mahmood, thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our hotel met your expectations. We are looking forward to welcoming you soon again! Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

24.02.20


76%

Van: anoniem20.02.20

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100

20.02.20


68%

Van: anoniem16.02.20

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you for rating us. We are very sorry that we could not fulfill all your expectations, especially concerning the room size. We still hope you enjoyed your stay in overall. Maybe next time another category would be the better option for you. Please feel always welcome - we look forward to welcoming you again. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

16.02.20


76%

Van: anoniem11.02.20

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you for the feedback regarding your stay in our Hotel. We appreciate that you took the time to review your stay and hope to welcome you again in our Hotel. Your H-Hotels Team , Corinna Roth - Online Reputation Manager

11.02.20


76%

Van: ddfr05.02.20

good
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, thank you for your kind review. Good to see that you had a pleasant stay at our hotel. We would be pleased to welcome you again soon. Best regards, Your H-Hotels Team , Corinna Roth - Online Reputation Manager

05.02.20


80%

Van: Sevinc04.02.20

Zu staubige Bettwäsche Sehr freundliche Mitarbeiter
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie unser Hotel bewertet haben und uns somit bei der stetigen Entwicklung unterstützen. Wenn Sie wieder einmal in Wien sind, würden wir uns über einen weiteren Besuch sehr freuen, um Sie dann 100%ig von uns zu überzeugen! Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

04.02.20


Onze klanttevredenheidsindex
90%

Op basis van 4821 beoordelingen uit 8 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance92%
  • Agoda84%
  • Booking.com89%
  • Expedia87%
  • Google92%
  • HolidayCheck96%
  • Hotels.com88%
  • Orbitz100%
reserveren