boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Zürich 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Zürich! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Zürich

Totale beoordeling uit 7841 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1615 beoordelingen tonen
371 beoordelingen tonen
49 beoordelingen tonen
6 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Geweldig hotel" zeiden 1359 gasten

"Zeer aangename kamers" zeiden 1244 gasten

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1086 gasten

"Zeer goede locatie" zeiden 557 gasten

"Uitstekend ontbijt" zeiden 626 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


48%

Van: anoniem17.10.21

  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear guest, thank you very much for the feedback regarding your stay in our H+ Hotel in Zurich. We thank you for being our guest and we regret that we were not able to convince you about our service and our hotel. We would like to know what your expectations were and what you have missed. We would be very grateful if you write us a quick email. We would be pleased for another chance to be your host and improve your impressions. Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

17.10.21


56.67%

Van: anoniem24.09.21

Terrible
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, Thank you for feedback! We are sorry that not everything was to your satisfaction. Next time, please let us know directly if something is wrong - contact us! We are there for our guests 24 hours a day to promptly fulfill or remedy requests or defects. Hopefully we can convince you next time and we will try to improve your advice. Until then we wish you a great time! Best regards Your H-Hotels Team Sergej Rosenberg - Online Reputation Manager

24.09.21


56%

Van: Daniele14.09.21

Ottimo il servizio per il posteggio. Ho riservato per una famiglia e ho richiesto due camere vicine. Mi è stato detto che c'erano le due camere vicine e poi mi è stato detto che l'hotel era pieno e che non potevano più darmi delle camere vicine.
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear Daniele, Thank you for feedback! We are sorry that not everything was to your satisfaction. Hopefully we can convince you next time and we will try to improve your advice. Until then we wish you a great time! King regards, Your H-Hotels Team Sergej Rosenberg - Online Reputation Manager

14.09.21


60%

Van: anoniem25.08.21

  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    80 / 100
Sehr geehrter Gast, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Das Thema Sauberkeit ist natürlich ganz besonders wichtig, deshalb kann ich Ihren Ärger in diesem Punkt gut verstehen und möchte mich bei Ihnen für diese Unannehmlichkeiten entschuldigen. Wir versichern Ihnen, dass es sich bei dem genannten Problem um eine Ausnahme handelt, die nicht dem allgemeinen Niveau unseres Hotels entspricht. Wir würden uns sehr wünschen, Sie auch weiterhin in unserem Hotel begrüßen zu dürfen, um Sie in Zukunft wieder von unserem Haus begeistern zu können. Es tut uns sehr leid, dass Sie diesen Eindruck gewonnen haben. Wir wünschen Ihnen alles Gute für die Zukunft und verbleiben mit besten Grüssen aus Zürich, Ihr H-Hotels Team

25.08.21


60%

Van: Yvonne16.08.21

Haben eine Nacht reduziert, von einem 4 Sterne Hotel mehr erwartet. Erster Besuch in einem H-Hotel. Kette eher altmodisch, werden wir wohl eher nicht mehr nutzten.
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    100 / 100

16.08.21


56.67%

Van: anoniem24.07.21

Schlechter "Grove" im Haus. Mitarbeitende scheinen unmotiviert. E-Mail-Verkehr schlampig
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    20 / 100

24.07.21


46.67%

Van: anoniem21.02.20

  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear guest, thank you for taking the time to submit a review about your experience. We want to apologize for the inconvenience and are truly sad that this happened. However, we do attempt to accommodate everyone affected the best we can. Please know that it would be a pleasure if you would give us another chance to stay with us, and enjoy a wonderful experience! Kind regards, Your H-Hotels team Patricia Orlik - General Manager

21.02.20


60%

Van: Cri16.12.19

Sufficiente
  • Bar
    60 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    60 / 100
Gentile ospite, grazie per il tuo feedback. È un peccato che non siamo riusciti a convincerti del nostro hotel. Vorremmo dimostrarti che puoi sentirti completamente a tuo agio con noi e sperare in una seconda possibilità di essere il tuo ospite. I migliori saluti Lena Achstaller - Guest Service Manager

16.12.19


60%

Van: anoniem08.12.19

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest thank you for rating us. We are very sorry that we could not fulfill your expectations. We still hope you enjoyed your stay in overall. We look forward to welcoming you again. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

08.12.19


44%

Van: anoniem25.11.19

Mehr Schein als sein.
    Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns wissen lassen, was genau Ihnen während Ihres Aufenthaltes gefehlt hat. Schreiben Sie uns gern unter: [email protected] Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel begrüßen und überzeugen zu dürfen und wünschen Ihnen alles Gute. Viele Grüße Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

    25.11.19


    Onze klanttevredenheidsindex
    85%

    Op basis van 7841 beoordelingen uit 18 Portals

    Certificaat van:
    Customer Alliance
    • Onafhankelijke beoordelingsdienst
    • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

    Wat is het Customer Alliance Certificaat?

    Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

    Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

    We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

    Wat is de Klanttevredenheid Index?

    De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

    Wat is dit?
    Gemiddelde beoordeling
      reserveren