boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 26722 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1946 beoordelingen tonen
555 beoordelingen tonen
54 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


96.67%

Van: anoniem08.02.18

very satisfactory!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for posting a brilliant review of your recent and pleasant stay at our H2 Hotel. We are delighted about your praising words confirming your positive impressions and we can't wait to welcome you back again soon for another fantastic time in modern ambience. Best wishes, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

08.02.18


96.67%

Van: Francisco J. G.08.02.18

Excellent.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for choosing our hotel for your recent abidance in Berlin and for rewarding us with amazing 97%. We are delighted that you had a pleasant stay and we would be more than happy if you could recommend us to your friends. All of our rooms should actually be equipped with plenty of hangers and we are sorry that it obviously wasn't the case in your room which we will change immediately. We already look forward to your next visit. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

08.02.18


83.33%

Van: Khaldun B.08.02.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Many thanks for choosing our hotel for your recent stay and for rating on it. Good to know that your habitation was enjoyable and most of our conveniences appreciated. Next time we would like to fully convince you of our excellent service as well as warm hospitality and hope to meet again soon. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

08.02.18


96.67%

Van: Elaine S.07.02.18

Great hotel with very helpful reception staff.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for taking the time to share your awesome review. We are delighted that you enjoyed a pleasant abidance at our hotel and appreciated our conveniences. Your feedback is a super motivation for our entire team and it shows that our daily efforts bring memorable experiences to our guests. We already look forward to your next visit. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


83.33%

Van: anoniem07.02.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thanks a lot for choosing our modern city hotel for your recent trip to Berlin. We are happy about your good rating and glad that you overall enjoyed a pleasant time with us. During your next stay we would like to fully convince you of our high level standard and hope to meet again soon. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


90%

Van: anoniem07.02.18

His location in perfect East Berlin. On Alexanderplatz, you find all the means of transportation to visit the city. You can leave your luggage with the bagagerie of the hotel. Good breakfast, classic and very clean room
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Many thanks for sharing your kind review with us and our future guests. It was our pleasure to have satisfied almost all of your expectations and we look forward to welcome you back again soon for another delightful stay. Kind regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


83.33%

Van: Rosario07.02.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are grateful for the good rating on your recent stay as it confirms that you overall enjoyed a pleasant time with us and appreciated most of our conveniences. Please come back again someday and allow us to even improve your perceptions. Warm regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


86.67%

Van: anoniem07.02.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a lot for rating on your recent stay at our modern hotel located in the city center of Berlin. We are grateful for your given 87% and happy to know that you enjoyed your time with us. Please come back soon for another pleasant abidance. Kind regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


73.33%

Van: Tatjana07.02.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Dear guest, Thank you for your time to rate on your recent stay at our hotel. We regret that not all of our conveniences met your expectations but we are glad that regarding to your given 73% you overall enjoyed your abidance. Please visit us again someday and allow us to fully convince you of our high level standard as well as great hospitality. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


80%

Van: Marco S.07.02.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, wir schätzen Ihre gute Bewertung sehr, denn diese spiegelt Ihren insgesamt angenehmen Aufenthalt in unserem modernen Hause wider. Ihren Kritikpunkt, welchen wir hingegen bedauern, werden wir mit unserem Hub-Team besprechen und hoffen auf eine weitere Möglichkeit, Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.02.18


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 26722 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance88%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook94%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS78%
  • Logitravel70%
  • Orbitz86%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren