boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 25021 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1894 beoordelingen tonen
549 beoordelingen tonen
53 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


86.67%

Van: anoniem20.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre super Bewertung, resultierend aus den positiven Eindrücken Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Wir sind froh, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und wären begeistert, schon bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

20.01.18


100%

Van: SILVIO20.01.18

BELLISSIMA E BRAVI A TUTTO LO STAFF.
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for posting such a lovely review. We couldn't be happier about your experienced positive impressions which made your stay at our modern hotel pleasant and comfortable. Please come back soon and let us enable your next abidance just as delightful. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

20.01.18


96%

Van: Marek20.01.18

price to quality ratio wise, this is a great choice if Youre planning to visit berlin
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, We are amazed to see the awesome review of your habitation at our hotel. Thanks a million for letting us and our future guests know that you enjoyed a pleasant stay and appreciated our conveniences. Hopefully we can welcome you back again soon. Warm regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

20.01.18


100%

Van: anoniem19.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for giving your recent stay such a good rating. We are more than happy that you enjoyed a pleasant time at our modern hotel and experienced excellent hospitality. Please come back soon for another delightful abidance. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

19.01.18


93.33%

Van: anoniem19.01.18

Ruhiges großes Zimmer. Großes Bad und reichhaltiges Frühstück.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir freuen uns sehr, dass wir Sie mit unserem schicken Hause in bester zentraler Lage, sowie mit unseren Annehmlichkeiten überzeugen konnten und Sie einen angenehmen Aufenthalt verbringen konnten. Vielen Dank für Ihre Zeit, uns so super bewertet zu haben und für die freundlichen Worte. Während Ihres nächsten Besuches in Berlin möchten wir Sie gern erneut begeistern und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Herzlichst, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

19.01.18


83.33%

Van: anoniem19.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are grateful for the good rating on your recent stay as it confirms that you overall enjoyed a pleasant time with us and appreciated most of our conveniences. Please come back again someday and allow us to even improve your perceptions. Warm regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

19.01.18


96.67%

Van: Bellec L.19.01.18

Hôtel très bien situé près d’Alexanderplatz et des moyens de communication le personnel vous accueille chaleureusement dans un endroit très propre je le recommande
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for leaving us this wonderful review of your recent abidance at our modern hotel. We are delighted about your lovely feedback and we would be more than happy to welcome you back again soon for another fantastic stay in the heart of Berlin. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

19.01.18


93.33%

Van: Azzurra V.19.01.18

For the first time I found a hotel whose photographs included in the booking reflect faithfully the reality: modern, luminous and functional. Also reviews that I have read are precise; I found myself in everything that wrote the people who have stayed there before me: excellent breakfast (it is definitely worth paying a little bit more to take advantage of it), very clean, centrally located one hundred meters from Alexander Platz. Two receptionists who speak Italian make sure that I can give the praise to this hotel. Very competitive P.S. The bathroom is divided into a double room that separates the shower from the toilet, very useful when you are in 2 person to reduce preparati
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for sharing the awesome impressions of your recent stay at our modern hotel with us and our future guests. We appreciate your great rating just as much as the lovely words confirming that you enjoyed a pleasant abidance and acknowledged our conveniences. Please come back soon for another wonderful time in the heart of Berlin. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

19.01.18


90%

Van: anoniem18.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen für Ihre tolle Bewertung und sind froh, dass wir Sie mit unserem gehobenen Komfort, sowie unserer Gastfreundschaft gewinnen konnten. Hoffentlich dürfen wir schon bald wieder in unserem zentral gelegenen Hause willkommen heißen, um Ihnen einen weiteren angenehmen Aufenthalt zu ermöglichen. Herzliche Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

18.01.18


80%

Van: anoniem18.01.18

Das Hotel ist sehr zentral gelegen. Die Zimmer sind sauber aber etwas klein. Für einen Städtetrip absolut empfehlenswert. Besonders positiv anzumerken ist der Online Check in. Wir konnten schon um 11:00 Uhr einchecken.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, besten Dank für Ihre gute Bewertung und das freundliche Feedback bezüglich Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Wir finden es super, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und unsere tolle zentrale Lage, sowie die gegebene Sauberkeit überzeugen konnten. Ihren Hinweis, welchen wir sehr schätzen, nehmen wir uns zu Herzen und freuen uns schon heute auf Ihren nächsten Besuch, wo wir Ihre Eindrücke auch noch verbessern möchten. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

18.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 25021 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance87%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook94%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS77%
  • Logitravel70%
  • Orbitz86%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren