Hotelbeoordeling: H2 Hotel Leipzig
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Leipzig

Lees hier de beoordelingen van onze gasten van het H2 Hotel Leipzig, bijvoorbeeld op het gebied van kamers, zuiverheid, ontbijt of locatie. 

Laat u inspireren door onze service en boek uw volgende verblijf in het H2 Hotel Leipzig direct bij het centraal station - prijsbewust, modern, centraal. Je kunt ook profiteren van onze beste prijsgarantie!


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Leipzig

Totale beoordeling uit 14476 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1881 beoordelingen tonen
334 beoordelingen tonen
37 beoordelingen tonen
7 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

„Zeer vriendelijk personeel”

„Zeer rustige kamers”

„Zeer mooi hotel”

„Zeer goede locatie”

„Super prijs”

Gedetailleerde beoordelingen

Overall

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


20%

Van: MORGENSTERN21.04.22

Manche Jugendherbergen bieten mehr. Kein STUHL, STAURAUM(SCHRANK), nur ein NACHTTISCH ...konnte nicht einmal die Brille ablegen., kein Tisch, kein TELEFON, kein INFOMATERIAL, nicht einmal Gläser im BAD. Türeinstellung : Meine Frau konnte die Tür allein nicht öffnen. Die Schliessgeschwindigkeit viel zu schnell. Bei Bezug fehlten die Kopfkissen.
  • Kamer
    20 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Service
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Ontbijt
    20 / 100
Liebe Gäste, wir danken Ihnen sehr für Ihren Besuch in unserem H2 Hotel Leipzig. Schade, dass wir Sie nicht von unserem H2 Hotelkonzept überzeugen konnten, bitte beachten Sie jedoch, dass unser H2 ein nicht klassifiziertes Budget-Hotel ist und nicht alle Annehmlichkeiten bietet, die Sie von einem klassischem Hotel erwarten würden. Modern, designorientiert, budgetbewusst und unkompliziert - dafür steht das Markenkonzept der H2 Hotels. Mit Freude haben wir aber gelesen, dass Ihnen unser H+ Hotel in Köln Brühl sehr zugesagt hat und Sie unser H+ Hotel in Brühl dieses Jahr sogar schon zwei Mal besucht haben. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie unseren H-Hotels in Leipzig noch eine Chance geben würden und empfehlen Ihnen unser H4 Hotel Leipzig oder das benachbarte HYPERION Hotel Leipzig. Alle Informationen zu unseren Marken - HYPERION, H4 Hotels, H2 Hotels, H+ Hotels, H.omes und H.ostels - finden Sie auf unserer Website (www.h-hotels.com), gerne können Sie mich auch direkt per Email unter [email protected] kontaktieren, wenn Sie noch weitere Fragen oder Wünsche haben, gerne stehe ich Ihnen zur Verfügung. Wir hoffen sehr, dass wir von Ihnen die Möglichkeit bekommen, uns erneut zu beweisen. Wir möchten Sie nicht als unseren treuen H-Hotels Gast missen und hoffen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen aus Leipzig - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

21.04.22


20%

Van: anoniem15.03.22

very poor service and the room does not match with the photo
  • Kamer
    20 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Service
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
Dear guest, Thank you for taking the time to review your recent stay at our hotel. Please keep in mind that room photos in the advertisements are only examples of rooms and not all rooms can be identical. We can only recommend talking directly to our friendly staff to assist you urgently during your stay. We are there for our guests 24 hours a day to immediately fulfill any wishes or rectify defects. We would have liked to offer you another room. Please come back again someday and allow us to improve your impressions. Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

15.03.22


20%

Van: Zwockel07.08.21

Leider keine aktive Klimatisierung, obwohl natürlich vorhanden. Aber bei dem Preis würde das die Marge nochmals schmälern. Nettes Personal. Super Betten, erwas Chaos beim Frühstück, aber dafür reichlich Auswahl und alles sehr lecker. Letzten Endes ein sehr gutes Hotel. Komme wieder.
  • Kamer
    20 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Service
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Ontbijt
    20 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit für die Bewertung unseres Hotels genommen haben. Wir bedauern es sehr, dass es Ihnen bei uns überhaupt nicht gefallen hat. Ich würde mich sehr freuen, wenn Sie sich erneut die Mühe machen und mir unter [email protected] ganz kurz Ihre Kritikpunkte mitteilen würden. So können wir für Sie und alle anderen Gästen das Beste aus uns herausholen. Sie haben sich nur vertippt? Kein Problem - der Bewertungsbogen kann ganz unkompliziert korrigiert werden. Wir freuen uns von Ihnen zu lesen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Anika Müller - Online Reputation Manager

07.08.21


20%

Van: anoniem31.07.21

  • Kamer
    20 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Service
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100

31.07.21


Onze klanttevredenheidsindex
84%

Op basis van 14476 beoordelingen uit 4 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance89%
  • Booking.com83%
  • Expedia88%
  • Google88%
reserveren