boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H4 Hotel Hannover Messe

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Kijk wat onze gasten van het H4 Hotel Hannover Messe vinden. We geven hier een overzicht van de hotelbeoordelingen die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H4 Hotel Hannover Messe

Totale beoordeling uit 7454 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2014 beoordelingen tonen
388 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Prachtig hotel” zeiden 1511 gasten

Zeer gezellige kamers” zeiden 934 gasten

Fantastisc ontbijt” zeiden 783 gasten

Erg warm personeel” zeiden 677 gasten

Geweldige locatie” zeiden 166 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Bar

Wellness / Spa


94.29%

Van: anoniem08.10.20

Sehr freundlich
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihre tolle Bewertung sagen wir herzlichen Dank, besonders über den Kommentar "Sehr freundlich" haben wir uns sehr gefreut :) Wir waren und sind jederzeit wieder sehr gerne für Sie da und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


93.33%

Van: anoniem08.10.20

Geräumige Lobby und Speisesaal
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für diese tolle Bewertung über die wir uns sehr gefreut haben. Noch mehr freuen wir uns, wenn wir Sie bald mal wieder hier bei uns begrüßen können. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


91.43%

Van: Bernd08.10.20

Würde wieder kommen
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ein herzliches Dankeschön für diese tolle Bewertung. Es ist schön zu lesen, dass Sie wieder kommen, dieses ist für uns das größte Kompliment. Auf ein baldiges Wiedersehen. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


94.29%

Van: DANIELA08.10.20

Sehr empfehlenswert
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ganz herzlichen Dank für dieses tolle Feedback mit den ganzen Anmerkungen. Wir waren sehr gerne Ihr Gastgeber und freuen uns auf ein baldiges wiedersehen. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


91.43%

Van: anoniem08.10.20

Nette liebe Mitarbeiter
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ganz lieben Dank für diese klasse Bewertung, besonders der Kommentar "Nette, liebe Mitarbeiter" ist für uns das größte Kompliment. Das ganze Team sagt DANKE und freut sich auf ein Wiedersehen. Ihr H4 Hotel Hannover Messe karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


92%

Van: anoniem08.10.20

Ich komme wieder
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ein größeres Kompliment können Sie uns nicht machen wenn Sie wieder kommen. Wir freuen uns schon jetzt darauf! Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


88.57%

Van: anoniem08.10.20

Gut voll zufrieden
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, es ist wirklich schön zu lesen, dass Sie mit unseren Leistungen zufrieden waren. Wir bedanken uns für diese tolle Bewertung und freuen uns auf ein Wiedersehen. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


92%

Van: anoniem08.10.20

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, über das Feedback haben wir uns sehr gefreut und sagen DANKE. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


92%

Van: anoniem08.10.20

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie ihren Aufenthalt bei uns bewertet haben. Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unseren Leistungen zufrieden waren. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team vom H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


100%

Van: anoniem08.10.20

Ich war sehr zufrieden. Mitarbeiter sind sehr freundlich und haben jeden Wunsch erfüllt.
  • Bar
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, es ist für uns eine große Freude so eine tolle Bewertung zu lesen. Das gesamte Team bedankt sich und freut sich auf ein Wiedersehen. Ihr H4 Hotel Hannover Messe Karsten Burgemeister - Operations Manager

08.10.20


Onze klanttevredenheidsindex
89%

Op basis van 7454 beoordelingen uit 15 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com88%
  • Expedia86%
  • Facebook92%
  • Google90%
  • HolidayCheck91%
  • Hotel.de84%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com90%
  • HRS88%
  • Kurzurlaub90%
  • Orbitz86%
  • Zoover85%
reserveren