boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H4 Hotel Solothurn

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H4 Hotel Solothurn! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H4 Hotel Solothurn

Totale beoordeling uit 3458 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
731 beoordelingen tonen
132 beoordelingen tonen
13 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Fantastisch hotel" zeiden 541 gasten

"Perfecte locatie" zeiden 502 gasten

"Geweldige kamers" zeiden 530 gasten

"Zeer bekwaam personeel" zeiden 362 gasten

"Groot uitzicht" zeiden 327 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Wellness / Spa

Vergader/ Feestzaal


94.29%

Van: anoniem18.03.20

perfect

    18.03.20


    97.14%

    Van: anoniem13.03.20

      Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie unser Gast waren und im Anschluss an Ihren Besuch, diese Bewertung geschrieben haben. Wunderbar, wenn Sie einen sehr angenehmen Aufenthalt hatten und Ihre Zeit genießen konnten. Wir würden uns sehr freuen, wenn wir Sie wieder von uns überzeugen dürfen und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen! Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

      13.03.20


      88.57%

      Van: anoniem12.03.20

        Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie sich die Mühe gemacht und diese freundliche Bewertung verfasst haben. Wie schön, dass Sie sich insgesamt bei uns wohl gefühlt haben. Wir hoffen, wir können Sie bei Ihrem nächsten Besuch sogar noch mehr begeistern und freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

        12.03.20


        97.14%

        Van: anoniem11.03.20

        Very pleasant stay in a beautiful town
          Dear guest thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our hotel met your expectations. We are looking forward to welcoming you soon again! Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

          11.03.20


          88%

          Van: anoniem10.03.20

          All good
            Dear guest thank you for taking the time to share your great review with us and other guests. We are very happy to read that you had a good experience at the Hotel. Your positive feedback is a great motivation for the entire team. Thank you very much! We are looking forward to welcoming you again. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

            10.03.20


            80%

            Van: anoniem05.03.20

            Except for the dirty, stained carpets in the hallway of the 2nd floor, all was good.
              Dear guest thank you for your kind review. Good to see that you had a pleasant stay at our hotel. We know about the problems with the carpets. It is projected to change them in 2020. We would be pleased to welcome you again soon and wish you all the best! Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

              05.03.20


              100%

              Van: Teri Mathis03.03.20

              An oasis of calm and comfort. We love feeling so pampered! Everyone is well trained and friendly, going out of their way to help . For business or leisure, this is a great choice!
                Dear Mrs. Mathis thank you for sharing your great experience at our property. We are happy to read that you were absolutely satisfied with our services from our professional staff members. We have forwarded your comment to them and hope to welcome you back soon. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

                03.03.20


                77.14%

                Van: anoniem02.03.20

                  Dear guest thank you for your kind review. Good to see that you had a pleasant stay at our hotel. We would be pleased to welcome you again soon. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

                  02.03.20


                  90%

                  Van: Aebi Ursula01.03.20

                    Liebe Frau Aebi, vielen Dank für Ihre gute Bewertung und das freundliche Feedback bezüglich Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Schön, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Hoffentlich sehen wir uns bald wieder, wir würden uns freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

                    01.03.20


                    90%

                    Van: Rieger29.02.20

                    Ein sehr gut geführtes Hotel. Sehr zentral zur Bahn und Zentrum. Für Geschäftsreisende sowie für Privatpersonen zu empfehlen.
                      Lieber Gast, vielen herzlichen Dank, dass Sie nach Ihrer Heimreise an uns gedacht haben und Ihre Eindrücke mit uns und unseren zukünftigen Gästen teilen. Es ist schön zu lesen, dass Sie alles in allem einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Wir würden uns sehr freuen, Sie schon bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen! Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

                      29.02.20


                      Onze klanttevredenheidsindex
                      87%

                      Op basis van 3458 beoordelingen uit 17 Portals

                      Certificaat van:
                      Customer Alliance
                      • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                      • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                      Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                      Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                      Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                      We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                      Wat is de Klanttevredenheid Index?

                      De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                      Wat is dit?
                      Gemiddelde beoordeling
                        reserveren