boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Berlin Mitte 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Berlin Mitte! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Berlin Mitte

Totale beoordeling uit 12204 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2160 beoordelingen tonen
461 beoordelingen tonen
32 beoordelingen tonen
8 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Mooie locatie” zeiden 1963 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 1760 gasten

Zeer goed onderhouden hotel” zeiden 1672 gasten

Veelzijdig ontbijt” zeiden 1726 gasten

Zeer behulpzaam personeel” zeiden 1491 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar


80%

Van: anoniem28.01.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thank you for rating on your recent stay at our modern hotel in central location. Good to know that you enjoyed a pleasant time with us even though not everything fully satisfied your prospects. During your next abidance we would like to fully convince you of our high level standard as well as excellent hospitality and hope to meet again someday. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

28.01.18


80%

Van: anoniem22.01.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihren Aufenthalt bei uns gut zu bewerten. Wir freuen uns, dass es Ihnen in unserem modernen Hause im Herzen Berlins insgesamt gefallen hat und hoffen, wir dürfen Sie schon bald wieder einmal willkommen heißen, um Ihre Eindrücke auch noch verbessern zu können. Beste Grüße, Ihr Team vom H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

22.01.18


80%

Van: Maria l.18.01.18

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen für die gute Bewertung Ihres Aufenthaltes. Schön, dass wir Sie mit den Vorzügen unseres komfortablen Hauses, in bester zentraler Lage, weitgehend gewinnen konnten. Über ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen, um Sie dann komplett von unserem hohen Standard zu überzeugen. Beste Grüße aus Berlin, Ihr Team vom H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

18.01.18


76%

Van: anoniem15.01.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Many thanks for your time to rate on your recent stay at our hotel. It was a pleasure for us to satisfy most of your expectations and we would be happy to welcome you back again someday to fully convince you of our excellent hospitality. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

15.01.18


80%

Van: Mayarini07.01.18

Great
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thank you for your recent stay at our modern hotel and for sharing your experienced positive impressions. We appreciate your good rating just as much as your kind words and we are glad that your habitation was overall enjoyed. Please come back soon and allow us to fully convince you of our great hospitality and high level standard. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.01.18


80%

Van: anoniem07.01.18

Unser hat die Lage gut gefallen die Mitarbeiter waren freundlich und das Frühstück war sehr gut.
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und das daraus resultierende freundliche Feedback möchten wir uns bei Ihnen bedanken. Wie schön, dass wir Ihren Wünschen und Vorstellungen größtenteils gerecht werden konnten und Sie eine angenehme Zeit bei uns verbrachten. Über ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen, um Sie dann vollständig von unserem hohen Standard überzeugen zu können. Beste Grüße, Ihr Team vom H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

07.01.18


64%

Van: Jennifer05.01.18

Hotel was nice but I noticed that there were a lot of extra charges for items like kettle and tea coffee etc 5,eu per day is a lot. It did put me off your hotel.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Dear guest, Thank you for your efforts to review your recent stay with us. We are glad to read that apart from the mentined inconveniences which we regret you still enjoyed staying at our comfortable and central located hotel. Actually all of our business rooms and suites but only some of our comfort rooms are equipped with tea&coffee facility. Next time please just give us a short note in advance that you prefer a room with tea&coffee facility. Due to our availability we will be pleased to fulfill your request. Hopefully you will visit us again someday and allow us to fully convince you of our high level standard. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

05.01.18


80%

Van: Ilaria05.01.18

Everuthing has been fine
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Dear guest, Thank you very much for your recent stay at our hotel and for your good online review. We are glad to have overall satisfied your expectations and we appreciate your kind words. Please come back soon and allow us to fully convince you of our high level standard. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

05.01.18


80%

Van: anoniem03.01.18

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, ein freundliches Feedback, zum Aufenthalt in unserem komfortablen Hause, abzugeben. Wie schön, dass Sie trotz genannter Unannehmlichkeiten, welche wir sehr bedauern, dennoch eine erholsame Zeit bei uns verbringen konnten. Ihre Kritikpunkte nehmen wir uns zu Herzen und hoffen, schon bald wieder Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen, um Ihre Eindrücke zu optimieren. Beste Grüße, Ihr Team vom H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

03.01.18


80%

Van: anoniem02.01.18

Nice hotel with at wey good good location.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thank you for choosing our hotel for your recent trip to Berlin and for giving us a good review. We are glad that apart from the mentioned points of criticism which we regret your stay with us was pleasant and overall enjoyable. Please be assured that we will discuss your meaningful feedback internally and improve our facilities to enable your next visit even more delightful. Best regards, Your team from the H+ Hotel Berlin Mitte // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

02.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 12204 beoordelingen uit 19 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com86%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck82%
  • Hotel.de79%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com84%
  • HotelSpecials.nl99%
  • HRS83%
  • Kurzurlaub87%
  • Logitravel80%
  • Orbitz76%
  • TopHotels.ru100%
  • TrustYou84%
  • Zoover81%
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com86%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck82%
reserveren