boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Berlin Mitte 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Berlin Mitte! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Berlin Mitte

Totale beoordeling uit 12719 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1816 beoordelingen tonen
413 beoordelingen tonen
30 beoordelingen tonen
6 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Mooie locatie” zeiden 1963 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 1760 gasten

Zeer goed onderhouden hotel” zeiden 1672 gasten

Veelzijdig ontbijt” zeiden 1726 gasten

Zeer behulpzaam personeel” zeiden 1491 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar


48%

Van: anoniem30.12.19

Alles okay.Dieses mal war es nicht so sauber wie sonst.
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    20 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    40 / 100

30.12.19


44%

Van: о29.12.19

плохо, очень неприятно оплатить весь бар, когда оттуда ничего не брали. мошенники
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    20 / 100

29.12.19


48%

Van: anoniem28.12.19

Frühstück super. Die Räumlichkeiten viel zu warm.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    20 / 100

28.12.19


60%

Van: Mr F.23.10.19

Average
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear Guest, What a pity that you gave your recent stay only 60%. We are working hard each day to satisfy our guests expectations and to meet the quality level of our H+ Hotel in every aspect. Therefore we regret not to have fully reached your conception of a pleasant abidance. Please accept our apologies for any inconveniences that may have occurred but to improve our service features and quality norm a constructive feedback is important for us. We sincerely hope for another opportunity to change your point of view and convince you of our great hospitality during a future visit. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

23.10.19


60%

Van: Javad27.08.19

It was a good hotel but hotel staff need to be more friendly and supportive towards guests
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    20 / 100

27.08.19


60%

Van: anoniem19.06.19

  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear guest, With regrets we must realize that your expectations of a pleasant stay at our H+ weren't fully satisfied due to mentioned inconveniences. Please accept our sincere apologies for our colleagues from the front desk that had fallen short of your prospects and our usual norm. We are deeply sorry for the occurred trouble and we assure you that impolite or bearish behavior certainly isn't common at our hotel. Our entire team generally is appreciated for their kindness and to make sure it stays that way we will remind them to not neglect the passion as a host in addition to all professionalism. Hopefully you will give us another chance to convince you of our common warm hospitality during a future visit and thus change your point of view. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

19.06.19


50%

Van: anoniem14.06.19

Small room. No friendly staff. Nice location. Breakfast was ok.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear guest, We are thankful for your recent stay and meaningful feedback. Please accept our sincerest apologies for the mentioned inconveniences and rest assured that you will get the promised refund. We assert you that a situation like that is very unusual and appeared due to an internal technical error which we deeply regret. Hopefully you will give us a second chance to prove our common excellent service and hospitality during a future visit. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

14.06.19


46.67%

Van: Anne05.06.19

Chronisch überbucht (das Abweisen von Gästen haben wir gleich mehrfach mitbekommen) und insgesamt unfreundlicher Service der zuständigen Managerin an der Rezeption. Für eine Nacht auf einem Klappbett in unserem engen Zimmer wollte die Dame unserem Sohn den vollen Zimmerpreis berechnen. Das fanden wir nicht korrekt. Nach Einschaltung unseres Reiseveranstalter erhielt er ein Upgrade in einem anderen Hotel. Dennoch für uns insgesamt sehr unbefriedigend.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    20 / 100

05.06.19


60%

Van: anoniem27.05.19

Leider etwas in die Jahre gekommenes Hotel.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    60 / 100
Lieber Gast, bezugnehmend auf Ihr Feedback bedauern wir sehr, Ihre Erwartungen an einen gelungenen Aufenthalt bei uns nicht erfüllt zu haben. Schade, dass Ihnen der Komfort unseres Hauses nicht zusagte und somit Ihren Gesamteindruck trübte. Die Modernisierung all unserer Zimmer fand jedoch erst vor wenigen (etwa 5) Jahren statt, daher sind wir über Ihre Anmerkungen ein wenig irritiert. Gern hätten wir etwas detaillierter gewusst, in welchen Bereichen wir Ihrer Meinung nach Optimierungsmaßnahmen anstreben können, um Ihnen eine angenehmere Zeit zu ermöglichen. Das Wohl unserer Gäste liegt uns sehr am Herzen, daher hoffen wir auf eine weitere Möglichkeit Ihr Gastgeber sein zu dürfen, um Sie von unserem hohen Standard und unserer herzlichen Gastfreundschaft zu überzeugen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

27.05.19


54.29%

Van: anoniem02.05.19

Good, except for the Low Customer Orientation of Room Service (knocking on door even if there was the label saying that we wanted to sleep more) and of the Reception Waiter during our arrival, in giving us some informations requested.
  • Bar
    60 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    40 / 100
Dear guest, With regrets we must realize that we couldn't convince you of our 4* comfort and excellent service features our H+ Hotel usually is appreciated for. Nevertheless we are thankful for your meaningful feedback as it helps us to continuously improve ourselves. We kindly ask you to accept our apologies for the mentioned inconveniences and we assure you to discuss each of your criticism points as well as suggestion internally to amend ourselves. Please be aware that as indicated on the bathroom wall and for the sake of our environment the towels will only be changed in case they are lying on the floor. Also be informed that contrary to your statement our breakfast buffet does offer 3 different kinds of cake. Hopefully you will give us another opportunity to change your point of view during and convice you of our common excellent service features a future abidance. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

02.05.19


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 12719 beoordelingen uit 19 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance89%
  • Agoda79%
  • Booking.com87%
  • Expedia84%
  • Facebook88%
  • Google88%
  • HolidayCheck81%
  • Hotel.de79%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl99%
  • HRS82%
  • Kurzurlaub87%
  • Logitravel80%
  • Orbitz76%
  • TopHotels.ru100%
  • TrustYou84%
  • Zoover81%
reserveren