boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Ferienpark Usedom

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar, wat gasten vinden van het H+ Hotel Ferienpark Usedom. We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen, die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek nu voor de grote prijzen en geweldige aanbiedingen!


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Ferienpark Usedom

Totale beoordeling uit 1484 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
474 beoordelingen tonen
114 beoordelingen tonen
11 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Fantastische resort” zeiden 256 gasten

Optimale locatie” zeiden 191 gasten

Zeer lichte appartements” zeiden 206 gasten

Zeer mooie apparatuur” zeiden 86 gasten

Uitstekende sauna” zeiden 87 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


100%

Van: Wolfgang K.13.10.19

Immer wieder.
    Lieber Wolfgang Kirch, wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Besuch insgesamt sehr gefallen hat und danken Ihnen für Ihr Lob zu unserem Service. Schön zu lesen, dass wir Ihnen einen angenehmen Aufenthalt bereiten konnten. Es wäre uns eine große Freude, Sie bald wieder willkommen zu heißen. Bis dahin wünschen wir Ihnen Alles Gute und verbleiben mit freundlichen Grüßen! Ihr Team von den H-Hotels, Susanne Westermann - Online Reputation Manager

    13.10.19


    76%

    Van: anoniem12.10.19

    Schöne Unterkunft mit vielen Möglichkeiten. Sauna perfekt, Balkon sehr groß
      Lieber Gast, es freut uns sehr, dass Sie sich die Mühe gemacht haben, uns Ihre Eindrücke zu schildern. Herzlichen Dank! Gern werten wir Ihre Anmerkungen aus, um Ihren Bedürfnissen bei einem nächsten Aufenthalt noch besser entsprechen zu können. Auf Wiedersehen, Ihr Team von den H-Hotels, Susanne Westermann - Online Reputation Manager

      12.10.19


      80%

      Van: anoniem20.09.19

      insgesamt gut und empfehlenswert

        20.09.19


        50%

        Van: Bastian K.28.08.19

        Renovierungbedürftig, aber sauber. Man sollte sehr darauf achten ein bereits modernisiertes Apartment zu bekommen.
          Lieber Gast, vielen Dank für die Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Ab Herbst wird das Zimmer grundrenoviert, so dass wir Sie bestimmt dahingehend wieder begeistern werden! Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Ihr Team von den H-Hotels, Susanne Westermann - Online Reputation Manager

          28.08.19


          88%

          Van: anoniem19.08.19

            Lieber Gast, vielen Dank für die gute Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels, Susanne Westermann - Online Reputation Manager

            19.08.19


            86.67%

            Van: anoniem10.08.19

              Lieber Gast, vielen Dank für die gute Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels, Susanne Westermann - Online Reputation Manager

              10.08.19


              93.33%

              Van: anoniem15.07.19

              Gut gelegen, sehr familienfreundlich

                15.07.19


                72%

                Van: anoniem14.07.19

                  14.07.19


                  72%

                  Van: Roland K.12.07.19

                  Eine sehr ordentliche Anlage. Genau richtig für FRamilien mit Kindern!
                  • Hygiëne
                    60 / 100
                  • Locatie
                    80 / 100
                  • Prijs/kwaliteit verhouding
                    60 / 100
                  • Kamer
                    80 / 100
                  • Service
                    80 / 100
                  Liebe Gäste, es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Familie den Urlaub in unserem H+Ferienpark ausgiebig genießen konnten. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns wieder in Ihre Urlaubsplanung einbeziehen und wir Sie erneut bei uns begrüßen dürfen. Ihr Team vom H+Ferienpark Usedom; Gabriele Link - Ferienpark Manager

                  12.07.19


                  80%

                  Van: anoniem12.07.19

                  schöne Apartementanlage ..ideal für Familien
                  • Hygiëne
                    80 / 100
                  • Locatie
                    60 / 100
                  • Prijs/kwaliteit verhouding
                    80 / 100
                  • Kamer
                    100 / 100
                  • Service
                    80 / 100
                  Sehr geehrte Gäste, es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Familie den Urlaub in unserem H+Ferienpark ausgiebig genießen konnten und Ihnen die Apartmentgröße, die Ausstattung und die Terrasse besonders gefielen. Leider gab es bei dem Bau des Fahrstuhles Verzögerungen. Dieser soll bis zum Herbst fertiggestellt sein. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie sich für einen erneuten Aufenthalt in unserem schönen Ferienpark entscheiden würden und wir Sie wieder bei uns begrüßen dürfen. Ihr Team vom H+Ferienpark Usedom; Gabriele Link - Ferienpark Manager

                  12.07.19


                  Onze klanttevredenheidsindex
                  89%

                  Op basis van 1484 beoordelingen uit 13 Portals

                  Certificaat van:
                  Customer Alliance
                  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                  Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                  Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                  Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                  We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                  Wat is de Klanttevredenheid Index?

                  De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                  Wat is dit?
                  Gemiddelde beoordeling
                  • Customer Alliance89%
                  • Booking.com87%
                  • Expedia84%
                  • Google92%
                  • HolidayCheck92%
                  • Hotel.de81%
                  • Hotelreservierung.de86%
                  • Hotels.com86%
                  • HRS93%
                  • Kurzurlaub88%
                  • TrustYou93%
                  • Zoover73%
                  reserveren

                  Gebruik van cookies

                  Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection