boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Goslar

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Goslar! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Goslar

Totale beoordeling uit 6484 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1145 beoordelingen tonen
466 beoordelingen tonen
44 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Uitstekend hotel” zeiden 1019 gasten

Zeer bekwaam personeel” zeiden 1085 gasten

Heerlijk ontbijt” zeiden 1237 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 807 gasten

Ideale locatie” zeiden 341 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


84%

Van: Martin Jach03.08.20

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Sehr geehrter Herr Martin Jach, vielen lieben Dank für die Wahl unseres Hauses und das Feedback. Danke, dass Sie unser Gast waren. Ihr Team von den H-Hotels, Anika Müller - Online Reputation Manager

03.08.20


80%

Van: Klaus R03.08.20

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear Klaus, Thank you for taking the time to leave your honest review. We are sorry that we did not meet your expectations during your dinner and apologize for any dissatisfaction. Your comment about your experience is very important for us and we thank you for sharing your concerns with us. Statements such as yours help us to see how we can make improvements for the future. We are looking forward to welcome you again in order to convince you of our services. Best regards, Your H-Hotels Team, Anika Müller - Online Reputation Manager

03.08.20


92%

Van: anoniem03.08.20

Ich würde immer gerne wieder kommen und weiterempfehlen
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, über Ihren Besuch haben wir uns sehr gefreut und danken Ihnen vielmals für diese tolle Bewertung! Nichts liegt uns mehr am Herzen, als das sich unsere Gäste in unserem Haus so wohl fühlen und gerne wiederkommen. Wir freuen uns also schon sehr auf Ihren, hoffentlich baldigen, nächsten Aufenthalt in Goslar! Ihr Team von den H-Hotels, Anika Müller - Online Reputation Manager

03.08.20


60%

Van: anoniem03.08.20

Entschuldigung Entschuldigung im Zimmer Größe und Sauberkeit Fliesen kaputt Dusche sehr klein und Haare vom vor Gast auf Boden und um die Toilette. Abendessen sehr unzufrieden nicht gut gewußt und schmeckte nicht tk produkte für 21 Euro hätte ich frische Pilze und grüne Bohnen erwartet
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, zunächst einmal möchten wir uns herzlich für Ihre Bewertung unseres Hauses bedanken, die leider nicht so positiv ausgefallen ist, wie wir es uns gewünscht hätten. Das enttäuscht uns natürlich auch, denn unser Ziel, sind zufriedene Gäste, die sich bei uns wohlfühlen. Das Ihr Aufenthalt in unserem H+ Hotel Goslar durch mangelnder Hygiene, defekter Fliesen sowie der Größer der Dusche nicht zu Ihrer Zufriedenheit war, bedauern wir von Herzen. Bitte seien Sie versichert, dass mangelnde Hygiene und defekte Fliesen nicht unserem hohen Niveau, sowie Anspruch an uns selbst entspricht und wir Ihre Kritikpunkte, welche wir sehr ernst nehmen, umgehend besprechen werden. Was unser Abendessen angeht, ist dies sicherlich immer Geschmackssache, denn wir erhalten auch viel Lob für das angebotene Essen. Dennoch haben wir Ihre Anmerkung gern an unseren Küchenchef weitergeleitet. Hoffentlich geben Sie uns eine weitere Möglichkeit, Ihr Gastgeber zu sein, um Ihre Eindrücke verbessern zu können. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Anika Müller - Online Reputation Manager

03.08.20


68%

Van: anoniem02.08.20

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100

02.08.20


72%

Van: Robert M.02.08.20

Okay, viele Zimmer, öffentliche Bereiche etwas in die Jahre gekommen. Zimmer top.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100

02.08.20


75%

Van: Lennart Petersen02.08.20

Sehr gut.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100

02.08.20


68%

Van: anoniem02.08.20

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100

02.08.20


75%

Van: Lars Sørensen02.08.20

det er ok, dog er der et meget dårligt ala carte spisekort.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    60 / 100

02.08.20


80%

Van: anoniem01.08.20

Good
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100

01.08.20


Onze klanttevredenheidsindex
83%

Op basis van 6484 beoordelingen uit 18 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance86%
  • Agoda71%
  • Booking.com81%
  • Ctrip80%
  • Expedia81%
  • Facebook90%
  • Google84%
  • HolidayCheck86%
  • Hotel.de78%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com80%
  • HotelSpecials.nl81%
  • HRS80%
  • Kurzurlaub85%
  • TrustYou79%
  • Tui58%
  • Zoover80%
reserveren