boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7358 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1228 beoordelingen tonen
221 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


86.67%

Van: anoniem21.09.21

Das Hotel bietet alles was wir für einen Wochenendaufenthalt brauchen
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wir freuen uns sehr, dass wir Ihnen einen tollen Aufenthalt bei uns im H+ Hotel in München bieten konnten. Das gibt uns Hoffnung, dass Sie uns bei Ihrem nächsten Wochenendausflug wieder für sich wählen. Bis es soweit ist, wünschen wir Ihnen eine schöne Zeit und alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

21.09.21


100%

Van: Otto Raberger18.09.21

Das Hotel ist sehr modern eingerichtet. Die schallisolierten Fenster halten den Straßenlärm gut ab. Wire waren sehr zufrieden.
    Lieber Herr Raberger, das ganze Team bedankt sich bei Ihnen dafür, dass Sie unser Hotel für Ihre Zeit in München gewählt haben und freut sich darüber, dass Sie sehr zufrieden waren. Wir alle würden Sie gern erneut in unserem H+ Hotel begrüßen und wünschen wir Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

    18.09.21


    84%

    Van: Dijk15.09.21

    gut und nett. k
      Lieber Gast, das ganze Team bedankt sich bei Ihnen dafür, dass Sie unser Hotel für Ihre Zeit in München gewählt haben und freut sich über Ihre großartige Bewertung. Wir alle würden Sie gern erneut in unserem H+ Hotel begrüßen und wünschen wir Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

      15.09.21


      86.67%

      Van: anoniem14.09.21

      Perfect for a short stay down town.
        Dear guest, Thank you for your good rating. We hope you enjoyed your stay and it would be our pleasure to be your host during your next visit again. Our team is looking forward to seeing you soon! Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

        14.09.21


        96.67%

        Van: Lorenz12.09.21

          Lieber Gast, vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie sich bei uns im H+ Hotel wohlgefühlt und eine angenehme Zeit verbracht haben. Unser Team freut sich schon auf Ihren nächsten Besuch in München und wünscht Ihnen bis dahin alles Gute! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

          12.09.21


          96%

          Van: anoniem09.09.21

          Sehr positive Erfahrung haben wir gemacht. Wir kommen bald wieder.

            09.09.21


            93.33%

            Van: Katharina08.09.21

            • Ontbijt
              100 / 100
            • Hygiëne
              80 / 100
            • Locatie
              100 / 100
            • Prijs/kwaliteit verhouding
              80 / 100
            • Kamer
              100 / 100
            • Service
              100 / 100
            Liebe Katharina, Ihr freundliches Feedback, welches Ihre erholsame Zeit in unserem H+ Hotel widerspiegelt, schätzen wir sehr und danken Ihnen dafür von Herzen. Gern möchten wir Sie erneut begeistern und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

            08.09.21


            86.67%

            Van: anoniem31.08.21

            • Ontbijt
              80 / 100
            • Hygiëne
              80 / 100
            • Locatie
              100 / 100
            • Prijs/kwaliteit verhouding
              80 / 100
            • Kamer
              80 / 100
            • Service
              100 / 100
            Lieber Gast, vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung. Bitte kommen Sie bald wieder für einen erneuten schönen Aufenthalt im H+ Hotel München. Viele Grüße aus München - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage Online Reputation Manager

            31.08.21


            93.33%

            Van: Stefano Strada30.08.21

            Una sola parola: Ottimo! Veramente una gradita sorpresa.
              Dear Stefano, Many thanks for sharing your amazing rating. How lovely to know that you gained such fantastic impressions while staying at our modern city hotel. Please recommend us to your friends and come back soon to experience our warm hospitality as well as great service once again. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

              30.08.21


              96.67%

              Van: anoniem27.08.21

              • Ontbijt
                100 / 100
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                80 / 100
              • Kamer
                100 / 100
              • Service
                100 / 100
              Lieber Gast, es ist schön zu wissen, dass Sie unsere Dienstleistung zu schätzen wissen und wir Sie damit auch von unserer Qualität überzeugen konnten. Unser Team freut sich bereits heute, Sie auch in Zukunft wieder im H+ Hotel München begrüßen zu dürfen. Herzlichst grüßt Sie - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

              27.08.21


              Onze klanttevredenheidsindex
              83%

              Op basis van 7358 beoordelingen uit 20 Portals

              Certificaat van:
              Customer Alliance
              • Onafhankelijke beoordelingsdienst
              • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

              Wat is het Customer Alliance Certificaat?

              Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

              Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

              We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

              Wat is de Klanttevredenheid Index?

              De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

              Wat is dit?
              Gemiddelde beoordeling
                reserveren