boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4207 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
502 beoordelingen tonen
179 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Bar

Vergader/ Feestzaal


55.56%

Van: anoniem24.01.19

Naja, ich hab schon schlimmer übernachtet
    Verehrter Gast, wir bedauern es zu lesen, dass wir Ihre Erwartungen nicht in jeder Hinsicht erfüllen konnten. Wir werden Ihre Kritik an unserem Haus in den jeweiligen Abteilungen umgehend prüfen und Ihre Anmerkungen möglichst schnell und zufriedenstellend beheben. Wir würden uns sehr über einen weiteren Besuch freuen und uns die Möglichkeit geben würden, Ihnen einen angenehmen Aufenthalt zu bereiten. Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

    24.01.19


    56.67%

    Van: anoniem23.01.19

    Zu teuer für die Zimmer. Frühstückspreis unverhältnismäßig. Hotel tagelang nicht erreichbar.
      Lieber Gast, vielen Dank für die Bewertung des Aufenthalts in unserem Hotel. Es tut uns sehr leid, dass wir Sie bei diesem Aufenthalt nicht 100%ig überzeugen konnten. Wir bedauern sehr, dass Sie diesen Eindruck von unserem Hotel gewonnen haben und möchten uns an dieser Stelle entschuldigen. Wir werden Ihre Anmerkungen mit dem Team besprechen um zukünftig solche Situationen zu vermeiden. Es ist uns ein Bestreben, unseren Gästen den Aufenthalt so angenehm wie möglich zu machen. Hierzu gehört selbstverständlich auch ein erstklassiger Service. Leider ist uns dies bei Ihnen nicht gelungen. Wir hoffen, Sie bei einem weiteren Besuch von unserem Hotel überzeugen zu dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Herzliche Grüße aus Nürnberg, Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

      23.01.19


      54.29%

      Van: Jonathan C.20.11.18

      Very bad value for the price. Disinterested staff, dirty rooms and no WiFi
      • Bar
        60 / 100
      • Hygiëne
        40 / 100
      • Locatie
        60 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        20 / 100
      • Restaurant
        60 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        60 / 100
      Dear Jonathan, Thank you for your honest critics. We are very sorry that you got such a bad experience with our service. As you can see in other reviews this is not our standard and daily business and we would like to apologize for this misunderstandings and circumstances you had during your stay. Please be assured that we take your review very seriously and share them to our colleagues to improve in our quality of service. Greetings from Nürnberg! Sincerely, Your Team of H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

      20.11.18


      60%

      Van: anoniem16.11.18

      Die Zimmer sind viel zu klein für einen längeren Aufenthalt.
        Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Schade, dass wir Sie nicht in allen Bereichen überzeugen konnten. Ihre Hinweise nehmen wir uns sehr zu Herzen. Wir hoffen, Ihnen bei Ihrem nächsten Aufenthalt eine wundervolle Zeit ermöglichen zu können und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute! Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

        16.11.18


        57.14%

        Van: Joachim H.15.11.18

        Ein bisschen unmodernes Gesamterscheinungsbild. Die "Hardware" ist in durchaus in Ordnung, aber ein bisschen lieblos, Die Menschen sehr nett und freundlich.
          Lieber Joachim, wir danken Ihnen für Ihr Feedback. Ihr Erlebnis war nicht in jeder Hinsicht erfreulich und sehr gerne würde ich die Dinge ungeschehen machen. Dennoch würde ich mich sehr freuen, wenn Sie uns abermals besuchen und uns die Möglichkeit geben würden, Ihnen einen angenehmen Aufenthalt zu bereiten. Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

          15.11.18


          54.29%

          Van: anoniem13.11.18

          für den aufgerufenen Preis war das deutlich zu wenig Qualität
            Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung. Kundenrückmeldungen sind für uns Anlass die Qualität des Hauses stetig weiter zu entwickeln. Ihre Anmerkungen nehmen wir gerne auf und werden Sie in der weiteren Planung gerne mit einbeziehen. Wir freuen uns bereits heute auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

            13.11.18


            51.43%

            Van: anoniem23.10.18

              Dear guest, Thank you for rating us. We are very sorry that we could not fulfill your expectations. We still hope you enjoyed your stay in overall. We look forward to welcoming you again. Greetings from Nürnberg! Best regards, Your Team of H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

              23.10.18


              51.43%

              Van: anoniem27.09.18

                27.09.18


                53.33%

                Van: A. van der H.16.09.18

                Saai en ongezellig terras
                  Dear guest, thank you very much for the review regarding your stay in our H+ Hotel Nürnberg. We regret, that you were not satisfied with your stay and would like to recommend talking directly to our friendly staff to assist you urgently. We hope to welcome you again in our Hotel and wish you all the best. Kind regards, Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

                  16.09.18


                  57.14%

                  Van: anoniem10.09.18

                  • Bar
                    60 / 100
                  • Ontbijt
                    60 / 100
                  • Hygiëne
                    40 / 100
                  • Transportverbinding
                    60 / 100
                  • Prijs
                    60 / 100
                  • Kamer
                    40 / 100
                  • Vriendelijkheid van de medewerkers
                    80 / 100

                  10.09.18


                  Onze klanttevredenheidsindex
                  82%

                  Op basis van 4207 beoordelingen uit 18 Portals

                  Certificaat van:
                  Customer Alliance
                  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                  Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                  Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                  Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                  We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                  Wat is de Klanttevredenheid Index?

                  De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                  Wat is dit?
                  Gemiddelde beoordeling
                  • Customer Alliance86%
                  • Agoda68%
                  • Booking.com82%
                  • Ctrip84%
                  • Expedia75%
                  • Facebook100%
                  • Google84%
                  • HolidayCheck83%
                  • Hotel.de77%
                  • Hotelreservierung.de78%
                  • Hotels.com81%
                  • HotelSpecials.nl80%
                  • HRS73%
                  • Kurzurlaub85%
                  • Logitravel70%
                  • TrustYou78%
                  • Zoover85%
                  reserveren