boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar, wat gasten vinden van ons H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen,die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

Totale beoordeling uit 1317 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
85 beoordelingen tonen
19 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

 "Zeer vriendelijk personeel" zeiden 244 gasten

"Zeer goed hotel" zeiden 224 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 190 gasten

"Groot locatie" zeiden 223 gasten

"Uitstekend ontbijt" zeiden 216 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


96.67%

Van: anoniem29.02.20

We enjoyed the Hotel, area and breakfast. We were able to leave our luggage while we went through an 8 mile walk around the valleys there. There is a bar & restaurant right across from the train station with great meals and tasty beer with unusually nice flavours. Well worth going there. Near Platform 1.
    Dear guest thank you for your kind words and the fantastic review of our hotel. It is a pleasure to hear that our Team offered an exceptional customer service experience during your entire stay and I will definitely pass on your kind comments to the staff. We are happy to hear you enjoyed the convenient location, the comfortable rooms and the good location. We would love the opportunity to welcome you back to the Hotel the next time you visit our beautiful city. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

    29.02.20


    100%

    Van: anoniem20.02.20

      20.02.20


      80%

      Van: Kunz12.02.20

      Gut
        Lieber Gast, ein herzliches Dankeschön für Ihre Bewertung und Ihren Verbesserungsvorschlag. Wir werden uns hierzu noch mit Ihnen persönlich in Verbindung setzen. Es freut uns zu hören, dass Ihnen unser Hotel gefallen hat und Sie dies direkt mit uns und unseren zukünftigen Gästen teilen. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

        12.02.20


        76.67%

        Van: anoniem06.02.20

          06.02.20


          76.67%

          Van: anoniem01.02.20

          Für ein 3-Sterne-Haus stimmt das Preis/Leistungsangebot einigermassen.
            Lieber Gast, wie schön, dass wir Ihren Wünschen und Vorstellungen größtenteils gerecht werden konnten und Sie eine angenehme Zeit bei uns verbracht haben. Über ein baldiges Wiedersehen würde sich unser Team sehr freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Lena Achstaller - Guest Service Manager

            01.02.20


            80%

            Van: anoniem16.09.19

            Nettes Hotel mit freundlichen, hilfsbereiten Mitarbeitern/innen. Für Schweizer Verhältnisse gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Für uns war der Sonnwen dhof eine gute Wahl.

              16.09.19


              90%

              Van: Peter C.29.08.19

              • Ontbijt
                100 / 100
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Locatie
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                60 / 100
              • Kamer
                80 / 100
              • Service
                100 / 100

              29.08.19


              80%

              Van: anoniem29.08.19

              Das Frühstücksbuffet war sehr reichhaltig. Fast zuviel vor einer Wanderung.
              • Hygiëne
                80 / 100
              • Locatie
                80 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                80 / 100
              • Kamer
                80 / 100
              • Service
                80 / 100

              29.08.19


              90%

              Van: Mark H.10.06.19

              I stayed three days in Sonnewendhof. It has been a real pleasure due to the comfortable room, the extremely friendly staff and the location, close to all the main attractions.
                Dear guest, thank you for taking the time to share your great review with us and other guests. We are very happy to read that you had a good experience at the Hotel. Your positive feedback is a great motivation for the entire team. Thank you very much! We are looking forward to welcoming you again. best regards Ulrike Reich

                10.06.19


                100%

                Van: anoniem31.05.19

                Very good we have a great time

                  31.05.19


                  Onze klanttevredenheidsindex
                  88%

                  Op basis van 1317 beoordelingen uit 15 Portals

                  Certificaat van:
                  Customer Alliance
                  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                  Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                  Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                  Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                  We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                  Wat is de Klanttevredenheid Index?

                  De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                  Wat is dit?
                  Gemiddelde beoordeling
                    reserveren