boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar, wat gasten vinden van ons H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen,die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

Totale beoordeling uit 1324 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
85 beoordelingen tonen
19 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

 "Zeer vriendelijk personeel" zeiden 244 gasten

"Zeer goed hotel" zeiden 224 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 190 gasten

"Groot locatie" zeiden 223 gasten

"Uitstekend ontbijt" zeiden 216 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


96.67%

Van: anoniem29.02.20

We enjoyed the Hotel, area and breakfast. We were able to leave our luggage while we went through an 8 mile walk around the valleys there. There is a bar & restaurant right across from the train station with great meals and tasty beer with unusually nice flavours. Well worth going there. Near Platform 1.
    Dear guest thank you for your kind words and the fantastic review of our hotel. It is a pleasure to hear that our Team offered an exceptional customer service experience during your entire stay and I will definitely pass on your kind comments to the staff. We are happy to hear you enjoyed the convenient location, the comfortable rooms and the good location. We would love the opportunity to welcome you back to the Hotel the next time you visit our beautiful city. Best regards Your H-Hotels team Lena Achstaller - Guest Service Manager

    29.02.20


    100%

    Van: anoniem20.02.20

      20.02.20


      90%

      Van: Peter C.29.08.19

      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        60 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100

      29.08.19


      90%

      Van: Mark H.10.06.19

      I stayed three days in Sonnewendhof. It has been a real pleasure due to the comfortable room, the extremely friendly staff and the location, close to all the main attractions.
        Dear guest, thank you for taking the time to share your great review with us and other guests. We are very happy to read that you had a good experience at the Hotel. Your positive feedback is a great motivation for the entire team. Thank you very much! We are looking forward to welcoming you again. best regards Ulrike Reich

        10.06.19


        100%

        Van: anoniem31.05.19

        Very good we have a great time

          31.05.19


          90%

          Van: anoniem22.05.19

            22.05.19


            100%

            Van: Geissbühler08.04.19

            Wir fühlten uns sehr wohl.Auch unsere zwei Hunde waren willkommen :)

              08.04.19


              90%

              Van: anoniem08.03.19

                08.03.19


                90%

                Van: anoniem03.03.19

                  03.03.19


                  84%

                  Van: anoniem19.02.19

                  • Hygiëne
                    80 / 100
                  • Locatie
                    80 / 100
                  • Prijs/kwaliteit verhouding
                    60 / 100
                  • Kamer
                    100 / 100
                  • Service
                    100 / 100

                  19.02.19


                  Onze klanttevredenheidsindex
                  88%

                  Op basis van 1324 beoordelingen uit 15 Portals

                  Certificaat van:
                  Customer Alliance
                  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                  Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                  Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                  Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                  We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                  Wat is de Klanttevredenheid Index?

                  De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                  Wat is dit?
                  Gemiddelde beoordeling
                    reserveren