boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 4821 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
894 beoordelingen tonen
83 beoordelingen tonen
15 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


84%

Van: Jamil17.03.20

Very friendly staff specially in the reception, comfortable bed , bathroom in perfect.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Jamil, thank you very much for having chosen our hotel and for taking the time for this assessment. It´s very important for us to get the opinion and comments our guests, since it will help us to maintain the standard of the hotel and its quality of service. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

17.03.20


100%

Van: anoniem17.03.20

Thoroughly enjoyed our stay at this hotel in Vienna - the Receptionist in particular was very helpful, informative and friendly. Also well situated for trams in to the centre.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, thank you for taking the time to share your excellent feedback about your stay with us. We are very happy that our hotel met your expectations and you enjoyed the stay. We hope you will visit us soon again. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

17.03.20


96%

Van: anoniem16.03.20

    Dear guest, thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us. We are happy that our facilities met your expectations and you enjoyed the stay in our hotel. We hope you will visit us soon again. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

    16.03.20


    88%

    Van: anoniem15.03.20

    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear guest, thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our hotel met your expectations. We are looking forward to welcoming you soon again! Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

    15.03.20


    84%

    Van: Ewald Petritz15.03.20

    • Ontbijt
      100 / 100
    • Hygiëne
      60 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Herr Petritz, vielen Dank für Ihre Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

    15.03.20


    84%

    Van: anoniem15.03.20

    Die Hotelvorauszahlung für 5 Übernachtungen, in unserem Fall konnten wir nur 2 Übernachtungen bedingt durch die Corona-Pandemie nutzen (die damit verbundene politische Entwicklung hat uns ein Verbleiben in Wien bis zum 16.03.2020) unmöglich gemacht. Den damit verbundenen Einbehalt von 320,90 € ohne Nutzung Ihres Hotels empfinden wir als unfair.
    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Liebe Gäste, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns sehr Leid, dass Sie auf Grund der aktuellen Situation Ihren Aufenthalt verkürzen mussten. Es hängt leider damit zusammen welche Rate und über welches Portal Sie gebucht haben, ob kostenfrei storniert werden kann oder nicht. So wird auch von unseren Kollegen eine Entscheidung über eine Verrechnung o.ä. getroffen. Wenn Sie uns hierzu noch weitere Informationen mitteilen möchten, schreiben Sie uns gerne via: [email protected] Wir hoffen wir dürfen Sie ein weiteres Mal bei uns begrüßen und wünschen Ihnen bis dahin alles erdenklich Gute! Bleiben Sie gesund. Mit herzlichen Grüßen aus Wien - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

    15.03.20


    100%

    Van: anoniem14.03.20

    Sehr schönes Hotel mit freundlichem Personal. Wir kommen gerne wieder.
      Lieber Gast, über Ihren Besuch haben wir uns sehr gefreut und danken Ihnen vielmals für diese tolle Bewertung! Nichts liegt uns mehr am Herzen, als dass sich unsere Gäste in unserem Haus so richtig wohl fühlen und gerne wiederkommen. Wir freuen uns also schon sehr auf Ihren, hoffentlich baldigen, nächsten Aufenthalt im schönen Wien! Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

      14.03.20


      80%

      Van: anoniem13.03.20

      • Hygiëne
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        60 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung, die Sie unserem Hotel gegeben haben. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

      13.03.20


      100%

      Van: Anton13.03.20

      Very spacious and clean room including all basic amenities; located within walking distance from the central station in Vienna.
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear Anton, thank you for your kind words and the time you have taken to give us your impressions. We are very pleased that we were able to meet your fully requirements. We look forward to welcoming you soon again. Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

      13.03.20


      92%

      Van: Polychronia13.03.20

      It was a very nice and quite neighborhood, beautiful design in room and in breakfast room, we loved the breakfast options we had and very tasty coffee. Friendly staff . Thank you very very much !
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear guest, thank you for taking the time to share your fantastic review with us and other guests. We are very happy to read that you had a good experience at the Hotel. Your positive feedback is a great motivation for the entire team. Thank you very much! We are looking forward to welcoming you again. Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

      13.03.20


      Onze klanttevredenheidsindex
      90%

      Op basis van 4821 beoordelingen uit 8 Portals

      Certificaat van:
      Customer Alliance
      • Onafhankelijke beoordelingsdienst
      • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

      Wat is het Customer Alliance Certificaat?

      Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

      Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

      We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

      Wat is de Klanttevredenheid Index?

      De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

      Wat is dit?
      Gemiddelde beoordeling
      • Customer Alliance92%
      • Agoda84%
      • Booking.com89%
      • Expedia87%
      • Google92%
      • HolidayCheck96%
      • Hotels.com88%
      • Orbitz100%
      reserveren