boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 5924 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1259 beoordelingen tonen
103 beoordelingen tonen
16 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


100%

Van: Klaus24.07.21

Das Hotel ist noch sehr neu, daher auch alles perfekt. Die Lage ist schon etwas ab vom Schuss, was aber zum günstigen Preis passt. Die Corona-Regeln wurden angenehm unauffällig umgesetzt. Gleich beim Einchecken wurde mir auch die Möglichkeit eines sehr günstigen Parkhauses erklärt, in welcher Stadt kann man denn noch für 5 Euro pro Tag parken!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Klaus, vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Schön zu lesen, dass wir Ihnen einen angenehmen Aufenthalt bereiten und Ihnen hilfreiche Tipps geben konnten. Sollten Sie wieder einmal nach Wien kommen, würden wir uns über einen weiteren Besuch sehr freuen. Alles Gute bis dahin wünscht Ihnen Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Management

24.07.21


100%

Van: anoniem24.07.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Greetings from Vienna! Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

24.07.21


100%

Van: anoniem24.07.21

Goraco polecamy ten hotel!!!!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for the amazing rating on your recent stay at our hotel. We are delighted that you enjoyed your time with us so much and we hope to welcome you back again very soon for another fantastic abidance in Vienna. Best regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

24.07.21


100%

Van: anoniem23.07.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you very much for choosing our Hotel for your trip and for sharing your impressions with us and our future guests. Guest feedback is very helpful for us to improve our service. We hope to welcome you back very soon. Greetings from Vienna! Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz - Online Reputation Manager

23.07.21


92%

Van: MG23.07.21

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wir hoffen, Sie hatten eine angenehme Heimreise nach einem schönen Aufenthalt in unserem H+ Hotel in Wien. Kommen Sie doch wieder einmal vorbei - wir würden uns alle sehr freuen. Sonnige Grüße aus dem schönen Wien Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Management

23.07.21


88%

Van: k. müller22.07.21

toll
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wir freuen uns sehr, dass bei Ihrem letzten Aufenthalt in unserem H+ Hotel alles super verlaufen ist. Behalten Sie uns genauso in Erinnerung und denken bei Ihrer nächsten Hotelbuchung in Wien an uns :-) Alles Gute von uns allen. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

22.07.21


100%

Van: anoniem22.07.21

Great hotel and awesome staff.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, We are thrilled to see your super rating and more than happy to know that your time at our hotel was associated with such great impressions. Please come back again someday and allow us to enable your future visit just as delightful. Best regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

22.07.21


100%

Van: Walter21.07.21

Ottimo e mi sono sentito bene
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Walter, Thanks a million for giving your recent stay at our H+ Hotel such a fantastic rating. It shows that our daily efforts were highly appreciated and we couldn't be happier about the fact that you enjoyed your time with us so much. Please recommend us to your friends and come back again someday for another wonderful abidance in Vienna. Best regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

21.07.21


92%

Van: anoniem21.07.21

Great
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, thank you for your graet review. We are happy to read, that you enjoyed our friendly staff and the comfortable rooms. We are more than happy about your rating. Please come back soon for another brilliant stay. Greetings from Vienna, Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

21.07.21


100%

Van: Alex21.07.21

Bello e piacevole, personale molto gentile e disponibile
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Alex, Thanks a million for giving your recent stay at our H+ Hotel such a fantastic rating. It shows that our daily efforts were highly appreciated and we couldn't be happier about the fact that you enjoyed your time with us so much. Please recommend us to your friends and come back again someday for another wonderful abidance in Vienna. Best regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

21.07.21


Onze klanttevredenheidsindex
90%

Op basis van 5924 beoordelingen uit 9 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
    reserveren