boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 4821 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
892 beoordelingen tonen
83 beoordelingen tonen
15 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


100%

Van: peter30.06.20

bestens
    Lieber Peter, für diese großartige Bewertung mit der Höchstnote bedanken wir uns sehr herzlich. Es ist schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt in jeder Hinsicht genossen haben. Wenn wir das bei unseren Gästen erreichen, sind wir zufrieden. Wann immer Sie wieder in Wien sein werden, würden wir Sie gerne wieder hier verwöhnen. Mit herzlichen Grüßen – Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage – Online Reputation Manager

    30.06.20


    92%

    Van: anoniem22.06.20

    schöne zimmer, freundliche bedienung
      Lieber Gast, herzlichen Dank für die prima Bewertung. Wie schön zu hören, dass Sie besonders den Service unserer Mitarbeiter als so positiv empfunden haben. Genauso wünschen wir es uns, denn dies ist unser Ziel. Mit Vergnügen leiten wir Ihr Lob an das gesamte Team weiter. Schon heute freuen wir uns auf Ihren nächsten Besuch. Mit freundlichen Grüßen - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

      22.06.20


      100%

      Van: Stefano07.06.20

        07.06.20


        92%

        Van: anoniem21.03.20

        Modernes Hotel in ruhiger Lage
          Lieber Gast, wir danken Ihnen vielmals für Ihre Bewertung! Es ist schön, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Ihre Zufriedenheit ist für unsere Mitarbeiter, die Tag für Tag daran arbeiten, Ihnen einen einwandfreien Service zu bieten, die schönste Belohnung. Über ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen! Herzliche Grüße aus Wien - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

          21.03.20


          96%

          Van: Seetha V20.03.20

          My overall experience was wonderful. No interacted with the front desk employees and cafeteria employees at breakfast and they were all super friendly and helpful. Will definitely recommend this place and will myself stay here on my next visit
            Dear Seetha, thank you very much for your awesome feedback and kind words. We are very happy that you enjoyed your stay with us and that our team was able to afford you a pleasant and memorable time. We are looking forward to welcoming you back soon. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

            20.03.20


            88%

            Van: Dominik19.03.20

              Lieber Dominik, ein herzliches Dankeschön für Ihre Bewertung. Es ist schön, dass Ihnen unser Hotel gefallen hat und Sie Ihr Feedback direkt mit uns und unseren zukünftigen Gästen teilen. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen. Herzliche Grüße - Ihr Team von den H-Hotels, Corinna Roth - Online Reputation Manager

              19.03.20


              84%

              Van: Jamil17.03.20

              Very friendly staff specially in the reception, comfortable bed , bathroom in perfect.
              • Ontbijt
                80 / 100
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                60 / 100
              • Kamer
                80 / 100
              • Service
                100 / 100
              Dear Jamil, thank you very much for having chosen our hotel and for taking the time for this assessment. It´s very important for us to get the opinion and comments our guests, since it will help us to maintain the standard of the hotel and its quality of service. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

              17.03.20


              100%

              Van: anoniem17.03.20

              Thoroughly enjoyed our stay at this hotel in Vienna - the Receptionist in particular was very helpful, informative and friendly. Also well situated for trams in to the centre.
              • Ontbijt
                100 / 100
              • Hygiëne
                100 / 100
              • Prijs/kwaliteit verhouding
                100 / 100
              • Kamer
                100 / 100
              • Service
                100 / 100
              Dear guest, thank you for taking the time to share your excellent feedback about your stay with us. We are very happy that our hotel met your expectations and you enjoyed the stay. We hope you will visit us soon again. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

              17.03.20


              96%

              Van: anoniem16.03.20

                Dear guest, thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us. We are happy that our facilities met your expectations and you enjoyed the stay in our hotel. We hope you will visit us soon again. Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

                16.03.20


                88%

                Van: anoniem15.03.20

                • Ontbijt
                  80 / 100
                • Hygiëne
                  100 / 100
                • Prijs/kwaliteit verhouding
                  80 / 100
                • Kamer
                  80 / 100
                • Service
                  100 / 100
                Dear guest, thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our hotel met your expectations. We are looking forward to welcoming you soon again! Best regards, Your H-Hotels Team, Corinna Roth - Online Reputation Manager

                15.03.20


                Onze klanttevredenheidsindex
                90%

                Op basis van 4821 beoordelingen uit 8 Portals

                Certificaat van:
                Customer Alliance
                • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                Wat is de Klanttevredenheid Index?

                De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                Wat is dit?
                Gemiddelde beoordeling
                • Customer Alliance92%
                • Agoda84%
                • Booking.com89%
                • Expedia87%
                • Google92%
                • HolidayCheck96%
                • Hotels.com88%
                • Orbitz100%
                reserveren