boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Berlin Mitte 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Berlin Mitte! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Berlin Mitte

Totale beoordeling uit 12070 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2112 beoordelingen tonen
456 beoordelingen tonen
32 beoordelingen tonen
6 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Mooie locatie” zeiden 1963 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 1760 gasten

Zeer goed onderhouden hotel” zeiden 1672 gasten

Veelzijdig ontbijt” zeiden 1726 gasten

Zeer behulpzaam personeel” zeiden 1491 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar


93.33%

Van: anoniem19.03.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes. Wie schön, dass wir Sie mit unserem hohen Komfort, sowie unserer Gastfreundschaft gewinnen konnten und Sie eine erholsame Zeit in toller zentraler Lage verbrachten. Über ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

19.03.18


100%

Van: anoniem19.03.18

Es war alles in Ordnung. Wir würden wiederkommen.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, für das wunderbare Feedback, bezüglich Ihres Aufenthaltes in unserem Hause, möchten wir uns ganz herzlich bei Ihnen bedanken. Toll, dass wir Sie mit unserem modernen Komfort, sowie unserer Gastfreundschaft gewinnen konnten und Sie solch positive Eindrücke mit nach Hause nehmen konnten. Schon heute freuen wir uns auf ein hoffentlich baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

19.03.18


86.67%

Van: anoniem19.03.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, haben Sie vielen Dank für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes. Toll, dass Ihnen unser modernes Haus und dessen Annehmlichkeiten so gut gefallen haben. Gern wären wir erneut Ihr Gastgeber in Berlin und würden uns über ein baldiges Wiedersehen sehr freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

19.03.18


96.67%

Van: Bakonyi P.19.03.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for giving your recent stay such an awesome rating. We are delighted that you enjoyed a wonderful time with us and appreciated our high comfort just as much as our daily efforts. Please come back soon for another memorable abidance at our modern city hotel. Best wishes, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

19.03.18


90%

Van: anoniem18.03.18

Eine gute Adresse in Berlin wo man von Aussen nicht vermutet wie gut es innen ist
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir sind begeistert, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und Ihr positives Feedback mit uns, sowie unseren zukünftigen Gästen geteilt haben. Toll, dass unser modernes Hotel in bester zentraler Lage, sowie unsere Gastfreundschaft überzeugen konnten. Ihren Hinweis bezüglich der Lüftung im Bad nehmen wir uns zu Herzen und würden uns freuen, Sie schon bald wieder einmal bei uns im Haus willkommen heißen zu dürfen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

18.03.18


92%

Van: anoniem18.03.18

We were very satisfied, good value for what we paid. Also, we asked for a silent room and we got one! The room was very silent.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thanks a lot for leaving us a lovely review. How nice to know that your stay at our H+ Hotel was enjoyable and associated with positive impressions. We would be more than happy to enable your next visit just as pleasant and already look forward to your future booking. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

18.03.18


83.33%

Van: anoniem17.03.18

Overall, it was a nice trip, the hotel itself probably let it down the most. Not having tea/coffee facilities in the bedrooms is rubbish, but on top of that, forcing guests to buy a whole breakfast at €12 if all they want is a cup of tea/coffee is maddening. Our nights were restless due to the heat and the pointlessly thin pillows. Guests should have the ability to control the temperature and open their windows at night! Also, one afternoon we returned to a tag on our door saying that maintenance were servicing our room. We opened the door to find two burly men who had moved all the furniture and our things to change some lamps above our beds. This was incredibly strange. We were very uncomfortable with the idea of having men in our rooms without our consent. No one informed us of this at all. We should have been made aware of any works that needed carried out. We were made to stand in the hall for 10 minutes whilst they finished - this was really inconvenient as we were trying to get in to get ready to go out for dinner.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thank you for reviewing the experiences of your recent stay at our hotel. We appreciate your good rating even though the mentioned inconveniences clouded your overall impressions and we would like to apologize that you didn't get a single cup of tea/coffee without buying the whole breakfast which certainly is ridiculous. Please be assured that regarding this we will hold an appropriate consultation to avoid another occurrence. The windows in the guest rooms are locked for safety reasons but all of them can at least be left adjar. Only on request and at your own risk our team is willing unlock the windows to fully open them. Furthermore we regret that you didn't like our pillows and we want to let you know that we can provide additional one as long as we have the information. Actually all of our business rooms and suites but only some of our comfort rooms are equipped with tea&coffee facility. Next time you can give us a short note in advance that you prefer a room with tea&coffee facility. Due to our availability we will be happy to fulfill your request. Alternatively we can always provide coffee&tea facility in each room on request for a little surcharge. We imploringly hope that you will give us another opportunity to convince you of our general excellent hospitality and change your point of view. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

17.03.18


100%

Van: Heinz P.17.03.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und die daraus resultierende hervorragende Bewertung möchten wir uns ganz herzlich bei Ihnen bedanken. Wie schön, dass wir Ihren Wünschen, sowie Vorstellungen in vollem Umfang gerecht werden konnten und Sie eine tolle Zeit bei uns verbrachten. Über eine Weiterempfehlung und ein baldiges Wiedersehen würden wir uns sehr freuen. Beste Grüße aus Berlin, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

17.03.18


73.33%

Van: anoniem16.03.18

The noise level is a let down for an otherwise very good offer.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are glad that apart from the mentioned inconveniences which we deeply regret your stay with us was pleasant and associated with mostly positive experiences. Due to our central location it is hard to completely prevent the noise from outside and we are sorry that it clouded your impressions. Next time please just give us a short note in advance that you prefer a quiet room facing the inner courtyard and due to our current availability we will be pleased to fulfill your request. Hopefully we can welcome you back again soon for an even more enjoyable abidance. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

16.03.18


83.33%

Van: anoniem16.03.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, We are happy that you overall enjoyed your time with us and we appreciate your good rating. During your next stay we would like to fully convince you of our high level standard and hope to meet again soon. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

16.03.18


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 12070 beoordelingen uit 19 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com86%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck81%
  • Hotel.de79%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com84%
  • HotelSpecials.nl99%
  • HRS83%
  • Kurzurlaub87%
  • Logitravel80%
  • Orbitz76%
  • TopHotels.ru100%
  • TrustYou84%
  • Zoover81%
reserveren