Zufriedenheit im H+ Hotel Berlin Mitte - Offizielle Webseite
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Berlin Mitte 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Berlin Mitte! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Berlin Mitte

Totale beoordeling uit 12219 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2198 beoordelingen tonen
467 beoordelingen tonen
33 beoordelingen tonen
8 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Mooie locatie” zeiden 1963 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 1760 gasten

Zeer goed onderhouden hotel” zeiden 1672 gasten

Veelzijdig ontbijt” zeiden 1726 gasten

Zeer behulpzaam personeel” zeiden 1491 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar


86.67%

Van: Udo S.27.10.21

Ideal für einen Trip in Berlin, da Zentrumsnah und gutes Preis-Leistungsverhältnis. Parkgebühren sind wahrscheinlich so hoch in der Innenstadt.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Udo, besten Dank für das freundliche Feedback, bezüglich Ihrer Aufenthaltserfahrungen in unserem Hause. Wir finden es super, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und unsere tollen Vorzüge wertschätzten. Ihren Hinweis, den Teppichboden in Ihrem Zimmer betreffend, nehmen wir uns gern zu Herzen und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

27.10.21


100%

Van: Andreas Niebisch27.10.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Herr Niebisch, tausend Dank für Ihre grandiose Bewertung. Wir freuen uns riesig, dass wir Sie mit hohem Komfort, sowie tollem Service gewinnen konnten und Sie einen erholsamen Aufenthalt in unserem modernen City Hotel verbrachten. Hoffentlich dürfen wir bald wieder einmal Ihr Gastgeber im Herzen Berlins sein und Sie auf's Neue begeistern. Mit allerbesten Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

27.10.21


100%

Van: Johanne26.10.21

Perfekt
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Johanne, Thanks a million for sharing a beautiful feedback of your recent stay at our H+ Hotel. We are delighted that our high comfort and guest oriented service met your prospects just as much as our warm hospitality. Please come back again someday and re-experience another wonderful abidance with us in the heart of Berlin. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.10.21


93.33%

Van: Vladislav26.10.21

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Vladislav, We are grateful for your super rating and kind comment confirming the positive impressions of your recent stay. It was our pleasure to have satisfied almost all of your expectations which made your time with us enjoyable. Please visit us again someday and re-experience our warm as well as excellent hospitality. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.10.21


96.67%

Van: anoniem26.10.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, We are thrilled about your amazing rating and delighted to know that your stay at our H+ Hotel in the heart of Berlin was such a success. Please come back again soon and allow us to enable your abidance just as pleasant. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.10.21


88%

Van: anoniem26.10.21

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, ein herzliches Dankeschön für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes. Toll, dass Ihre positiven Eindrücke überwogen und Sie eine angenehme Zeit bei uns in schönem Ambiente verbrachten. Wir hoffen, dass Sie sich auch bei zukünftigen Berlin-Reisen wieder für unser komfortables Haus im Berliner City Center entscheiden werden und freuen uns schon heute auf ein Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.10.21


82.86%

Van: Maren26.10.21

Ich war oft da und mit hat es unterm Strich immer sehr gut gefallen. Ich werde weiterhin hier übernachten und bedanke mich für den stets freundlichen Service.
  • Bar
    60 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    80 / 100
Liebe Maren, wir bedanken uns ganz herzlich für Ihre Treue und die gute Bewertung. Wie schön, dass Sie bereits mehrere angenehme Aufenthalte in unserem Hause verbringen konnten und sich auch dieses Mal wieder wohl fühlten. Während Ihres nächsten Besuches möchten wir Ihren Vorstellungen vollständig gerecht werden und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße aus der schönen Hauptstadt, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.10.21


100%

Van: anoniem25.10.21

Would like to return to this plave
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, How lovely to see the fantastic review of your recent stay at our H+ Hotel. We are grateful for your praising words and delighted to know that our conveniences as well as our warm hospitality met your prospects. Please come back soon for another pleasant abidance with us in nice atmosphere and convenient location. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.10.21


85.71%

Van: Kaagman25.10.21

Prima Hotel, centraal gelegen tussen HaubtBAhnhof en Bahnhof Friedrichstrasse
  • Bar
    80 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, Thank you for giving your recent stay a nice review. We are glad that you had a pleasant time with us and liked our great advantages. Your hint also is appreciated and will be discussed with our cleaning team. Please accept our apologies for the inconveniences and visit us again someday for an even more enjoyable abidance. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.10.21


100%

Van: S. Otto25.10.21

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt, sowie Ihre Mühe, diesen so grandios bewertet zu haben, möchten wir Ihnen vielmals danken. Wir freuen uns sehr, dass wir Sie mit tollem Service, sowie herzlicher Gastfreundschaft gewinnen konnten und Sie Ihre Zeit bei uns in vollen Zügen genossen haben. Um Sie aufs Neue zu begeistern, hoffen wir sehr, eines Tages erneut Ihr Gastgeber sein zu dürfen Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.10.21


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 12219 beoordelingen uit 18 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com86%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck82%
  • Hotel.de79%
  • Hotelreservierung.de80%
  • Hotels.com84%
  • HotelSpecials.nl99%
  • HRS83%
  • Kurzurlaub87%
  • Logitravel80%
  • Orbitz76%
  • TopHotels.ru100%
  • TrustYou84%
  • Zoover81%
  • Customer Alliance90%
  • Agoda80%
  • Booking.com86%
  • Expedia84%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck82%
reserveren