boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 25150 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1899 beoordelingen tonen
549 beoordelingen tonen
53 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


93.33%

Van: anoniem25.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir wissen Ihre tolle Bewertung zu schätzen und bedanken uns ganz herzlich für Ihre Zeit, diese mit uns, sowie unseren zukünftigen Gästen geteilt zu haben. Hoffentlich dürfen wir schon bald wieder Ihr Gastgeber in Berlin sein, um Ihnen einen weiteren angenehmen Aufenthalt in unserem Hause ermöglichen zu können. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

25.01.18


100%

Van: Konstantin25.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for giving your recent habitation at our modern hotel such a fabulous rating. We are delighted that you enjoyed a great abidance in super central location and experienced an attentive service throughout. Please recommend us to your friends and come back soon for another memorable stay. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

25.01.18


86.67%

Van: anoniem24.01.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for giving us a great rating on your recent stay at our hotel. We are happy that you enjoyed a pleasant time with us and experienced great hospitality. Please come back soon and allow us to enable your next habitation just as delightful. Best wishes, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

24.01.18


86.67%

Van: Sara23.01.18

Molto buona, la posizione dell hotel è perfetta
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thanks a lot for bringing your great online review to our attention. It was a pleasure for us to have satisfied almost all of your expectations which made your abidance pleasant and enjoyable. We would be happy to welcome you back again soon for another delightful stay. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

23.01.18


86.67%

Van: Rob and C.23.01.18

We enjoyed it, thanks. The hotel is great and the staff do everything they can to help and make you feel welcome. The shower is one of the best in any hotel. Location-wise, you could not be better placed in Berlin.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a lot for staying with us and for sharing your kind thoughts. We are happy that your time at our nice hotel in great central location satisfied your expectations and we look forward to welcome back again soon for another pleasant abidance. Kind regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

23.01.18


80%

Van: anoniem23.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine gute Bewertung zu Ihrem Aufenthalt abzugeben. Wir sind froh, dass Sie sich in unserem modernen Hause insgesamt wohl fühlten und die Freundlichkeit unseres gesamten Teams besonders wertschätzten. Für die mangelnde Hygiene in Ihrem Zimmer entschuldigen wir uns hingegen in aller Form und versichern Ihnen, dass dies nicht unserem gewohnt hohen Standard, sowie Anspruch an uns selbst entspricht. Wir werden daher umgehend mit unserer leitenden Hausdame Rücksprache halten und würden uns freuen, schon bald wieder Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen, um Ihre Eindrücke verbessern zu können. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

23.01.18


96.67%

Van: anoniem23.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Thanks a million for rewarding us with such an amazing rating. How lovely to know that your stay at our hotel was pleasant and associated with delightful impressions. Hopefully we can welcome you back again very soon for another fantastic habitation in the city center of Berlin. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

23.01.18


93.33%

Van: Daniela23.01.18

Ci siamo sentiti come a casa, tutto lo staff è molto accogliente
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for your great rating and kind feedback. We are happy that you enjoyed a pleasant stay at our hotel and experienced an attentive service. Hopefully we can welcome you back soon for another delightful habitation. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

23.01.18


80%

Van: anoniem22.01.18

Good
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are thankful for your good rating and glad that your stay at our hotel was overall enjoyable. Your point of criticism regarding to your room temperature which we deeply regret will be forwarded to our maintenance team. Please come back again someday and allow us to fully convince you of our high level standard. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

22.01.18


96.67%

Van: Arianna e M.22.01.18

E' stata un'esperienza fantastica. E per di più ci sono due receptionist che parlano italiano perfettamente!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Many thanks for rewarding us with such a brilliant review. We couldn’t be happier about your beautiful feedback confirming that you had a wonderful stay at our modern hotel and we would be delighted to welcome you back again soon for another lovely time in the heart of Berlin. Warm regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

22.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 25150 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance87%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook94%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS77%
  • Logitravel70%
  • Orbitz86%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren