boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 26722 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1946 beoordelingen tonen
555 beoordelingen tonen
54 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


76.67%

Van: anoniem11.01.18

Preis-Leistung ist in Ordnung. Die Zimmer sind sehr klein. Sauberkeit war aber top. Vom Frühstück darf man nicht sehr viel erwarten.
  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir danken Ihnen, uns hinsichtlich Ihres Aufenthaltes in unserem Hause, gut bewertet zu haben und sind froh, dass Sie eine insgesamt angenehme Zeit in toller zentraler Lage verbringen konnten. Schade nur, dass unser Frühstücksbuffet nicht vollständig überzeugte, obwohl dieses von unseren Gästen üblicherweise sehr geschätzt wird. Ihre Kritikpunkte werden wir mit den Kollegen intern besprechen und hoffen auf ein baldiges Wiedersehen, um Ihre Eindrücke steigern zu können. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


93.33%

Van: Arturo11.01.18

Muy buena, recomendaría el hotel. Resaltar el gran trato de los empleados de recepción, su ubicación y la limpieza
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a lot for posting a great review of your recent abidance with us. We are happy about your lovely words confirming that you enjoyed a pleasant stay at our modern hotel and experienced an attentive service. We already look forward to your next visit. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


100%

Van: anoniem11.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, wir sind begeistert, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt in unserem Hause rundum zufrieden waren. Ihre fantastische Bewertung, für welche wir uns von Herzen bedanken, ist für uns ein super Beweis, sowie Ansporn, auf unserem bisherigen hohen Qualitätsniveau weiterzuarbeiten. Hoffentlich dürfen wir schon sehr bald wieder Ihr Gastgeber in Berlin sein. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


86.67%

Van: anoniem11.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for staying at our H2 Hotel in the heart of Berlin and for giving us a great rating. We are happy that you enjoyed your abidance and we would be pleased to welcome you back again soon for another delightful habitation in modern ambience. Best wishes, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


100%

Van: REBIBO M.11.01.18

Perfect location...perfect stuff..perfect breakfast....perfect price....thank you i will be back
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for sharing such an awesome review with us and our future guests. We are delighted that you had a wonderful time at our modern hotel and highly appreciated our conveniences. Please recommend us to your friends and come back soon for another memorable stay. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


100%

Van: Emanuela11.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thank you for your recent stay and awesome rating. We are more than happy that you acknowledged our amenities and excellent service provided which made your abidance delightful. Please come back soon for another pleasant habitation in great central location. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

11.01.18


90%

Van: Teresa S.10.01.18

Good experience even if the first night there was no availability of non smoking rooms with double beds as requested but we were able to change the room the second day
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, How lovely to see the great review of your recent stay at our hotel. We are thankful for your kind words and happy to know that our conveniences as well as excellent service were appreciated. Please come back soon for another pleasant abidance in modern ambience and super central location. Best wishes, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

10.01.18


83.33%

Van: anoniem10.01.18

Hotel ist für das günstige Preis-Leistungsverhältnbis eine sehr gute Wahl
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, für die gute Bewertung Ihres Aufenthaltes in unserem Hause möchten wir Ihnen danken und freuen uns, dass Sie überwiegend positive Erfahrungen sammeln konnten. Gern heißen wir Sie während Ihres nächsten Besuches in Berlin erneut willkommen und wären begeistert, Sie dann vollständig von unseren Annehmlichkeiten überzeugen zu können. Herzlichst, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

10.01.18


86.67%

Van: anoniem10.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are thankful for your great rating and happy to know that your stay with us was associated with delightful impressions. Hopefully we can welcome you back again soon for another enjoyable abidance. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

10.01.18


83.33%

Van: Uttara10.01.18

Very nice hotel , customer friendly.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thank you for rating your recent abidance with great 83%. We are glad that you gained positive overall impressions while staying at our hotel and we look forward to enable your future visit even more enjoyable. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

10.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 26722 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance88%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook94%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS78%
  • Logitravel70%
  • Orbitz86%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren