Meer dan 1.000.000
geverifieerde beoordelingen
Voordelig online boeken
met beste prijs garantie
We bedanken voor meer
dan 5 miljoen gasten
Mijn reservering
Officiële site:
Hyperion Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H4 Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H2 Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H+ Hotels - H-Hotels.com - Officiële website
H.omes - H-Hotels.com - Officiële website
H.ostels - H-Hotels.com - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H4 Hotel Berlin Alexanderplatz! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 29603 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2339 beoordelingen tonen
608 beoordelingen tonen
53 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer goed hotel” zeiden 1653 gasten

Optimale locatie” zeiden 1514 gasten

Zeer gezellige kamers” zeiden 1394 gasten

Zeer bekwaam personeel” zeiden 1184 gasten

Fantastisch ontbijt” zeiden 902 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


100%

Van: Carlos a.13.07.19

ADOREI! RECOMENDO.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Carlos Alberto, How lovely to see the awesome review of your recent abidance at our H4 Hotel. We are delighted that you had a wonderful time with us and we are thankful for sharing your beautiful feedback. Please come back soon for another pleasant stay and re-experience our warm hospitality. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

13.07.19


96.67%

Van: anoniem13.07.19

Enjoyed it so much
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for spending your vacations at our modern city hotel and for sharing a brilliant review. We are delighted that you had a wonderful time with us and experienced warm hospitality as well as great comfort. Please come back again someday and let us enable your future stay just as pleasant. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

13.07.19


100%

Van: Marcus B.13.07.19

Absolut empfehlenswert. Sehr gemütliche Zimmer mit guter Ausstattung. Zentrale Lage. Ein Besuch im Restaurant, lohnt sich auf jeden Fall. Auch der Barbereich ist sehenswert. Sind schon öfter hier untergekommen und haben es nie bereut. Das ist einfach "unser Hotel". Nächstes Jahr kommen wir wieder!!!
  • Bar
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, unser gesamtes Team sagt „herzlichen Dank“, dass Sie sich Zeit nahmen, unser H4 Hotel nach Ihrer Heimkehr so grandios zu bewerten. Wir freuen uns über Ihren gelungenen Aufenthalt und wären begeistert, Sie bald wieder einmal willkommen heißen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann

13.07.19


93.33%

Van: Semíramis Ana W.09.07.19

It was very pleasant to stay at the hotel. Staff is very polite and friendly. Very nice breakfast. The only complaint as such is that the air conditioning did not work properly. Later on I was told that it only worked when temperature was over 20 degrees celsius outside. So needed to open windows and loudness outside was sometime too much.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Semíramis Ana, Thanks a lot for reviewing the experiences of your recent and pleasant stay at our hotel. We appreciate your super rating confirming your mostly positive impressions although we apologize for the mentioned inconveniences. It is correct though that our aircon only properly works if the outside temperature is over 20 degrees and we kindly ask for your understanding in this case. We hope to welcome you back again someday for an even more enjoyable abidance. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


90%

Van: Paola09.07.19

Soggiorno confortevole
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Paola, Many thanks for your kind review. We are happy that your stay at our hotel was comfortable and our conveniences appreciated. Please come back again someday for another pleasant and enjoyable abidance with us in best central location. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


96%

Van: anoniem09.07.19

Ottima esperienza da ripetere
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for posting a lovely review. It was our pleasure to have satisfied your expectations almost to the fullest and we already look forward to welcome you back again someday for another wonderful stay. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


92%

Van: anoniem09.07.19

Muy buena, el trato de los empleados y que hablaran en muchos idiomas es muy facilitador
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for your super rating and kind feedback. We are happy that you enjoyed a pleasant stay at our hotel and experienced attentive service features as well as great facilities. Hopefully we can welcome you back someday for another delightful abidance in modern ambience and nice atmosphere. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


100%

Van: Peter N.09.07.19

Ein sehr schönes Hotel, kann man weiter empfehlen!!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Herr Nossek, wir danken Ihnen von Herzen, uns hinsichtlich Ihrer Aufenthaltserfahrungen so super eingeschätzt zu haben. Toll, dass Sie eine solch erholsame Zeit bei uns in schönem Ambiente und zentraler Lage am Alexanderplatz verbringen konnten. Hoffentlich dürfen wir Sie schon bald wieder einmal als unseren geschätzten Gast willkommen heißen und auf's Neue begeistern. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


88.57%

Van: anoniem09.07.19

A pleasant stay.
  • Bar
    80 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you very much for taking the time to answer the online survey following your recent stay with us. How lovely to know that our service features as well as facilities met your expectations and made your abidance delightful. We can’t wait to meet again. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


100%

Van: anoniem09.07.19

  • Bar
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt in unserem Hause, sowie für Ihre Zeit, diesen so hervorragend zu bewerten, möchten wir uns ganz herzlich bedanken. Wir sind gern Gastgeber und solch tolle Bestätigungen wie Ihre, sind für unser gesamtes Team die schönste Belohnung. Wir freuen uns darauf, Sie hoffentlich schon bald wieder einmal willkommen zu heißen. Mit besten Grüßen aus Berlin, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

09.07.19


Onze klanttevredenheidsindex
87%

Op basis van 29603 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
    reserveren

    Gebruik van cookies

    Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection