boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H4 Hotel Berlin Alexanderplatz! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 29158 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
2427 beoordelingen tonen
622 beoordelingen tonen
58 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer goed hotel” zeiden 4829 gasten

Optimale locatie” zeiden 4581 gasten

Zeer gezellige kamers” zeiden 4373 gasten

Zeer bekwaam personeel” zeiden 3396 gasten

Fantastisch ontbijt” zeiden 3160 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Bar

Vergader/ Feestzaal


100%

Van: anoniem15.09.19

    Lieber Gast, für die fantastische Bewertung und das wunderbare Feedback, resultierend aus den positiven Eindrücken Ihres Aufenthaltes in unserem Hotel, danken wir Ihnen von Herzen. Toll, dass wir Ihren Wünschen, sowie Vorstellungen gerecht wurden und Sie eine super Zeit bei uns verbrachten. Schon heute freuen wir uns auf ein hoffentlich baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Thea Neumann - Online Reputation Manager

    15.09.19


    88%

    Van: Andrea13.09.19

    nice stay. Staff Helpful and kind. Very nice the sauna
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Locatie
      80 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      80 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      100 / 100
    Dear Andrea, How lovely to know that you enjoyed your stay with us and appreciated our conveniences just as much as our friendly guest oriented service. Thanks a lot for sharing your kind thoughts and for rating us with great 88%. We already look forward to enable your future visit just as comfortable and delightful. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    13.09.19


    60%

    Van: anoniem13.09.19

    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      60 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      20 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Service
      80 / 100
    Lieber Gast, für Ihre Zeit, Feedback zum Aufenthalt bei uns abzugeben, möchten wir Ihnen danken. Schade nur, dass wir Sie nicht vollständig vom Qualitätsniveau unseres modernen H4 Hotels überzeugen konnten und insbesondere unser Preis/Leistungsverhältnis nicht Ihren Erwartungen entsprach. Gern möchten wir Sie darüber informieren, dass wir bei uns im Haus mit einem dynamischen Preissystem arbeiten, wobei sich die Raten stets nach der aktuellen Buchungslage, sowie Auslastung und etwaigen Veranstaltungen in Berlin richten. Somit variieren die Zimmerpreise täglich und eine günstige Buchung ist die meiste Zeit im Jahr über möglich. Hoffentlich bekommen wir von Ihnen noch eine weitere Gelegenheit um Sie, wie die meisten unserer Gäste, von unserem hohen Standard in allen Bereichen zu überzeugen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    13.09.19


    90%

    Van: Minna12.09.19

      Dear Minna, Many thanks for rating on your recent and pleasant stay at our H4 Hotel. How nice to know that you enjoyed your time with us and appreciated our conveniences. We would be pleased to welcome you back again someday for another delightful abidance in the heart of Berlin. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      12.09.19


      94.29%

      Van: anoniem09.09.19

      • Bar
        80 / 100
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, vielen Dank für die tolle Bewertung Ihres Aufenthaltes in unserem Hause. Es war uns eine Ehre, Ihr Gastgeber gewesen zu sein und Ihren Vorstellungen fast vollständig entsprochen zu haben. Schon heute freuen wir uns darauf, Ihren nächsten Besuch sogar noch angenehmer zu gestalten. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      09.09.19


      92%

      Van: anoniem09.09.19

      Nice staying
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear guest, We are grateful for your lovely review confirming the delightful impressions of your pleasant stay with us. How nice to know that we have managed to satisfy your expectations almost to the fullest. Please come back again soon and allow us to enable your next abidance just as or even more enjoyable. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      09.09.19


      94.29%

      Van: anoniem09.09.19

      Sehr gutes Stadthotel
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Restaurant
        100 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, wir freuen uns, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem H4 Hotel genossen haben und wir mit tollem Komfort, sowie super zentraler Lage gepunktet haben. Um Sie aufs Neue, oder sogar noch mehr zu begeistern hoffen wir, eines Tages erneut Ihr Gastgeber sein zu dürfen. Mit besten Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      09.09.19


      96.67%

      Van: anoniem08.09.19

      For me the my experiencie in the hotel was good .
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear guest, Many thanks for having stayed at our H4 Hotel and for bringing your beautiful thoughts to our attention. We are delighted to know how much you enjoyed your time with us and we can't wait to welcome you back again soon for another fantastic abidance in best central location. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      08.09.19


      96.67%

      Van: Lisbeth l.08.09.19

      Very pleased with everything
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Restaurant
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Dear Lisbeth Many thanks for your outstanding review. How lovely to know that your stay at our modern hotel was pleasant and associated with such fantastic impressions. Please recommend us to your friends and visit us again soon for another wonderful time in the heart of Berlin. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      08.09.19


      90%

      Van: Vali & F.08.09.19

      Empfehlenswert.
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        60 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Liebe Vali & Flo, tolle Feedbacks wie Ihres schätzen wir sehr, denn sie sind für uns eine Bestätigung unserer gebrachten Leistung und gleichzeitig ein Ansporn, diese stetig weiter zu verbessern. Vielen Dank, dass Sie Ihre positiven Erfahrungen mit uns und unseren zukünftigen Gästen geteilt haben. Schon heute freuen wir uns auf Ihren nächsten Aufenthalt, wo wir Sie sogar noch mehr möchten. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      08.09.19


      Onze klanttevredenheidsindex
      87%

      Op basis van 29158 beoordelingen uit 22 Portals

      Certificaat van:
      Customer Alliance
      • Onafhankelijke beoordelingsdienst
      • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

      Wat is het Customer Alliance Certificaat?

      Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

      Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

      We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

      Wat is de Klanttevredenheid Index?

      De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

      Wat is dit?
      Gemiddelde beoordeling
      • Customer Alliance88%
      • Agoda84%
      • Atrapalo68%
      • Booking.com87%
      • Ctrip90%
      • Despegar.com88%
      • Expedia87%
      • Facebook86%
      • Google88%
      • HolidayCheck87%
      • Hotel.de82%
      • Hotelreservierung.de84%
      • Hotels.com88%
      • HRS81%
      • Kurzurlaub90%
      • Logitravel80%
      • Petit Futé60%
      • TopHotels.ru100%
      • Travelocity100%
      • TrustYou86%
      • Zoover87%
      reserveren

      Gebruik van cookies

      Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection