boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H4 Hotel Berlin Alexanderplatz! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 16988 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
3156 beoordelingen tonen
753 beoordelingen tonen
77 beoordelingen tonen
7 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer goed hotel” zeiden 4829 gasten

Optimale locatie” zeiden 4581 gasten

Zeer gezellige kamers” zeiden 4373 gasten

Zeer bekwaam personeel” zeiden 3396 gasten

Fantastisch ontbijt” zeiden 3160 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


76.67%

Van: Marc16.10.21

Befriedigend bis Gut
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100

16.10.21


88%

Van: Eicher-Bourkel Viviane16.10.21

Gute Lage, Business Hotel für 1-2 Tage sehr gut. Nicht so gut für längeren Aufenthalt und ältere Leute.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    100 / 100

16.10.21


70%

Van: anoniem16.10.21

Gutes businesshotel
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Vergader/ Feestzaal
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Restaurant
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    20 / 100

16.10.21


96%

Van: Mónica15.10.21

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Mónica, Thanks a million for sharing your lovely feedback with us and our future guests. How nice to know that your stay experiences met your expectations and that you found our super central location to be very convenient for exploring Berlin. Hopefully we can welcome you back again someday for another wonderful abidance. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

15.10.21


80%

Van: anoniem15.10.21

Gutes Hotel, der Wellnessbereich könnte aber wieder aufmachen
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, danke, dass Sie sich die Mühe machten, Ihre Eindrücke zum Aufenthalt in unserem Hause mit uns zu teilen. Wir sind froh, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und der Großteil unserer Annehmlichkeiten überzeugte. Schade nur, dass wir Sie nicht in jeglicher Hinsicht begeistern konnten. Ihre Hinweise, für welche wir uns entschuldigen, nehmen wir uns zu Herzen und hoffen, wir können Sie während Ihres zukünftigen Besuches vollständig für unser H4 Hotel gewinnen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

15.10.21


96%

Van: anoniem15.10.21

alles rundum perfekt
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und die daraus resultierende super Bewertung möchten wir Ihnen ganz herzlich danken. Toll, dass Ihre Zeit bei uns erholsam war und Ihr Feedback entsprechend positiv ausfiel. Hoffentlich dürfen wir Sie schon bald wieder einmal in unserem modernen und zentral gelegenen Hause willkommen heißen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

15.10.21


70%

Van: Luis Herreros14.10.21

Salvo la ubicación, ni la habitación, ni el desayuno, ni la limpieza parecen merecedores de un establecimiento de 4 estrellas. Por cierto, es la primera vez que en un hotel no he podido ver una cadena de televisión española.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Luis, Thank you for taking the time to review your recent and overall pleasant stay at our hotel. We are glad that most of our conveniences met your expectation and that you gave us a solid 70% rating. At the same time we regret that our service features and breakfast selection weren't to your satisfaction. For this reason we appreciate your feedback as it helps us finding equal solutions for improvements and thus enhance ourselves. Concerning to your points of criticism will hold an appropriate consultation with our housekeeping team and head chef. Please accept our apologies for the inconveniences and allow us to fully convince you of our excellent hospitality during a future visit. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

14.10.21


83.33%

Van: Kaiser14.10.21

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für Ihren Aufenthalt und die daraus resultierende gute Bewertung danken wir Ihnen. Wie schön, dass Sie eine angenehme Zeit in unserem Hause verbringen konnten und unserer Annehmlichkeiten Ihren Geschmack trafen. Hoffentlich dürfen wir bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein, um Sie dann vollständig von unserem tollen Qualitätsniveau und den super Serviceleistungen unseres Teams zu überzeugen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

14.10.21


93.33%

Van: anoniem12.10.21

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, für die super Bewertung Ihres Aufenthaltes, möchten wir Ihnen ganz herzlich danken. Toll, dass Sie sich bei uns wohl fühlten und überwiegend positive Eindrücke sammeln konnten. Gern heißen wir Sie während Ihres nächsten Besuches in Berlin erneut in unserem Hause willkommen und freuen uns schon heute auf ein Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

12.10.21


92%

Van: anoniem12.10.21

Agréable
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you for choosing our hotel for your recent stay in Berlin and for posting a lovely review of your experienced impressions. We are more than happy that you enjoyed your time with us and we can't wait to enable your future abidance just as or even more delightful. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

12.10.21


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 16988 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance90%
  • Agoda84%
  • Atrapalo68%
  • Booking.com86%
  • Ctrip94%
  • Despegar.com88%
  • Expedia88%
  • Facebook100%
  • Google90%
  • HolidayCheck82%
  • Hotel.de82%
  • Hotelreservierung.de84%
  • Hotels.com89%
  • HRS83%
  • Kurzurlaub88%
  • Logitravel80%
  • Orbitz80%
  • Petit Futé60%
  • TopHotels.ru100%
  • Travelocity100%
  • TrustYou86%
  • Zoover85%
reserveren