boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelreview: H.ostel Münster

Hier vindt u de reviews voor het H.ostel Münster en een overzicht van de hotelreviews op andere reisportals.

De gasten zijn lovend over de centrale ligging op loopafstand van bezienswaardigheden als de Hoofdmarkt (Prinzipalmarkt) en het historische Raadhuis (Rathaus). Speciaal aan het pas in 2019 geopende H.ostel zijn het stijlvolle design en dat beddengoed en handdoeken inbegrepen zijn.

Beleef zelf het comfort en de service van het eerste H.ostel van H-Hotels.com in Münster. Boek nu met beste-prijs-garantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek het prachtige Westfalen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H.ostel Münster

Totale beoordeling uit 2994 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
131 beoordelingen tonen
17 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Prachtig Hostel“ zeiden 40 gasten

Zeer ruime kamers“ zeiden 141 gasten

Erg leuk personeel“ zeiden 137 gasten

Ideale locatie“ zeiden 225 gasten

Zeer goede prijs“ zeiden 43 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding


100%

Van: anoniem14.03.20

Modern, stilvoll und sauber. Sehr freundliche Mitarbeiter.
    Lieber Hostelgast, vielen Dank für deine schöne Bewertung und lieben Worten. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen! Herzliche Grüße aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

    14.03.20


    88%

    Van: D.K14.02.20

    Ich glaube in Ordnung.
      Lieber Hostelgast, wir bedanken uns für die nette Bewertung deinen Hinweis. Über ein Wiedersehen würden wir uns sehr freuen. Schöne Grüße aus Münster Dein team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

      14.02.20


      80%

      Van: Lis13.02.20

      close to the Epiccon (convention) 20 min walk and easy to find
        Dear Lis, Thank you for your stay at our Hostel and your review! We apologize for the experience you had during your stay. We are always looking for ways to improve our customer experience as your satisfaction is very important to us and we try hard to make sure all of our guests have a great stay. We thank you again for sharing your concerns and allowing us the opportunity to ensure that your next visit will be a positive and pleasant one. Greetings from Münster Your H-Hotels Team Fabienne - Online Reputation Manager West

        13.02.20


        100%

        Van: Bernd Kulawik08.02.20

        Modern, freundlich, ruhig, zentral = ideal!
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Lieber Bernd, besser geht es nicht,100%! Im Namen unseres Teams bedanken wir uns aufrichtig für diese fantastische Bewertung und Lob. Wir würden uns sehr freuen, wenn Du uns bei Deinem nächsten Aufenthalt in Münster wieder besuchen würdest. Bis dahin wünschen wir Dir alles Gute! Mit herzlichen Grüßen Dein Team von den H-Hotels, Diana - Online Reputation Assistent West

        08.02.20


        88%

        Van: Irmgard08.02.20

        Sehr Zentral gelegen und eine gute Alternative für den kleinen Geldbeutel ich komme gerne wieder
        • Hygiëne
          60 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Liebe Irmgard, wir bedanken uns sehr für Deine Bewertung unseres Hostels in Münster. Schön, dass wir Dir einen tollen Aufenthalt bereiten konnten und Du uns gerne wieder besuchen kommst. Wir freuen uns schon sehr und wünschen bis dahin eine gute Zeit. Mit herzlichen Grüßen Dein Team von den H-Hotels, Diana - Online Reputation Assistent West

        08.02.20


        80%

        Van: XXX30.01.20

        Alles optisch sehr stimmig und modern.
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          60 / 100
        • Service
          100 / 100
        Lieber Hostelgast, vielen Dank für die nette Bewertung und deinen Hinweisen, welche wir gerne aufnehmen und weiterleiten werden. Über ein Wiedersehen würde sich das Team sehr freuen. Liebe Grüße aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

        30.01.20


        100%

        Van: anoniem30.01.20

        fijn, midden in het centrum.
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear guest, Many thanks for your fantastic rating. We already look forward to your next stay. Greetings from Münster Your H-Hotels Team, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

        30.01.20


        88%

        Van: Conny L.17.01.20

        Einfaches aber sauberes Zimmer in zentraler Lage zu einem guten Preis.
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          80 / 100
        Liebe Conny, vielen Dank für deine nette Bewertung und schönen Worte. Wir würden uns sehr freuen, wenn du uns bald wieder besuchst. Bis hoffentlich bald! Beste Grüße Dein Team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

        17.01.20


        96%

        Van: Erica17.01.20

        The structure was clean and pretty. There's someone in the hall 24/24 and this is very helpful. The bathroom was very comfortable.
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear Erica, Thank you very much for taking time to share some nice impressions with us. We highly appreciate your comments and hope to get the chance to welcome you back again. Kind regards, Your H-Hotels Team, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

        17.01.20


        88%

        Van: anoniem17.01.20

        It’s was almost walkable distance from hbf station. It was very nice and comfortable stay as like in a good star hotel
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear Guest, we thank you very much for your nice rating and nice feedback. Nice that we were able to prepare a great stay for you and would be very happy to see you again. With sunny regards from Münster, Your H-Hotels Team, Diana - Online Reputation Assistant West

        17.01.20


        Onze klanttevredenheidsindex
        90%

        Op basis van 2994 beoordelingen uit 6 Portals

        Certificaat van:
        Customer Alliance
        • Onafhankelijke beoordelingsdienst
        • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

        Wat is het Customer Alliance Certificaat?

        Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

        Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

        We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

        Wat is de Klanttevredenheid Index?

        De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

        Wat is dit?
        Gemiddelde beoordeling
        • Customer Alliance93%
        • Booking.com89%
        • Expedia90%
        • Google92%
        • HolidayCheck93%
        • Hotels.com90%
        reserveren