Hotelreview: H.ostel Münster
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelreview: H.ostel Münster

Hier vindt u de reviews voor het H.ostel Münster en een overzicht van de hotelreviews op andere reisportals.

De gasten zijn lovend over de centrale ligging op loopafstand van bezienswaardigheden als de Hoofdmarkt (Prinzipalmarkt) en het historische Raadhuis (Rathaus). Speciaal aan het pas in 2019 geopende H.ostel zijn het stijlvolle design en dat beddengoed en handdoeken inbegrepen zijn.

Beleef zelf het comfort en de service van het eerste H.ostel van H-Hotels.com in Münster. Boek nu met beste-prijs-garantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek het prachtige Westfalen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H.ostel Münster

Totale beoordeling uit 3422 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
131 beoordelingen tonen
17 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Prachtig Hostel“ zeiden 40 gasten

Zeer ruime kamers“ zeiden 141 gasten

Erg leuk personeel“ zeiden 137 gasten

Ideale locatie“ zeiden 225 gasten

Zeer goede prijs“ zeiden 43 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


80%

Van: Lis13.02.20

close to the Epiccon (convention) 20 min walk and easy to find
    Dear Lis, Thank you for your stay at our Hostel and your review! We apologize for the experience you had during your stay. We are always looking for ways to improve our customer experience as your satisfaction is very important to us and we try hard to make sure all of our guests have a great stay. We thank you again for sharing your concerns and allowing us the opportunity to ensure that your next visit will be a positive and pleasant one. Greetings from Münster Your H-Hotels Team Fabienne - Online Reputation Manager West

    13.02.20


    80%

    Van: XXX30.01.20

    Alles optisch sehr stimmig und modern.
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      60 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Service
      100 / 100
    Lieber Hostelgast, vielen Dank für die nette Bewertung und deinen Hinweisen, welche wir gerne aufnehmen und weiterleiten werden. Über ein Wiedersehen würde sich das Team sehr freuen. Liebe Grüße aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - online Reputation Assistent West

    30.01.20


    80%

    Van: anoniem09.12.19

    Wir haben 2 Erwachsen ohne Frühstück für 2 Nächte 160€ bezahlt, dass ist für Jugendherbergatmosphäre schon ein recht stolzer Preis.
      Lieber Hostelgast, wir bedanken uns sehr für deine Bewertung unseres Hostels in Münster. Schön, dass wir dir einen tollen Aufenthalt bereiten konnten und nehmen deinen Verbesserungsvorschlag dankend an. Wir freuen uns schon auf deinen nächsten Besuch. Mit herzlichen Grüßen Dein Team von den H-Hotels, Fabienne - Online Reputation Manager West

      09.12.19


      80%

      Van: anoniem01.12.19

      Helaas wij hadden een verkeerde kamer. We hebben in juni voor ons verblijf eind november 3 twee persoonskamers geboekt met twin beds. Helaas kregen we 3 twee persoonskamers met een stapelbed. Voor ons gezelschap niet geschikt en niet geboekt. Zonder problemen werden we overgeboekt naar het H 4 hotel Münster met ontbijt en door het hostel betaalde taxi kosten. Wat een fantastische oplossing. Super vriendelijke receptie medewerkers die ook nog onze eerder geboekte ontbijt tafel in een plaatselijk restaurant hebben geannuleerd. Niet anders als lof voor deze superfijne upgrate. Wij komen terug naar H 4.
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        40 / 100
      • Service
        100 / 100
      Beste hostelgast, we zijn verheugd dat je de tijd hebt genomen om ons te vertellen over de indrukken die je tijdens je verblijf hebt opgedaan. Onze excuses voor de omstandigheden en zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gegaan. We zijn erg blij je weer te zien en wensen je het allerbeste. Met vriendelijke groeten uit Münster Uw H-Hotels-team Diana - Online reputatie Help West

      01.12.19


      80%

      Van: Conny H.09.11.19

      Super Lage, mitten im Zentrum. Sehr freundliches und hilfsbereites Personal. Das Bad im Zimmer war Top. Im Zimmer fehlt definitv eine kleine Ablage/ Kommode oder Schrank für Kleidung. So ist nur ein Leben aus dem Koffer möglich.
        Liebe Conny, vielen Dank für Deine gute Bewertung und Deinen Verbesserungsvorschlag. Gerne nehmen wir Deine Anmerkungen zum Anlass für unsere weitere Entwicklung des Hostels und würden uns freuen, Dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis dahin wünschen wir eine schöne Zeit! Mit herzlichen Grüßen aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Diana - Online Reputation Assistent West

        09.11.19


        68%

        Van: anoniem06.07.19

        Gutes Zimmer, beim letzten Aufenthalt im März jedoch sauberer.
        • Hygiëne
          40 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          80 / 100
        Lieber Hostelgast, über Deinen erneuten Aufenthalt bei uns haben wir uns sehr gefreut, aber auch Deine konstruktive Kritik werden wir intern diskutieren und umgehend für Verbesserung sorgen. Gern kannst Du uns auch immer vor Ort ansprechen, wir sind 24 Stunden am Tag Dein Ansprechpartner. Wir würden uns sehr freuen, wenn Du uns bald wieder in unserem Hostel besuchen kommst Mit herzlichen Grüßen aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Fabienne - Online Reputation Manager West

        06.07.19


        64%

        Van: anoniem03.07.19

        Wird als Standard gewertet
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          40 / 100
        • Service
          60 / 100
        Lieber Hostelgast, über Deine positive Bewertung haben wir uns sehr gefreut, aber auch Deine konstruktive Kritik werden wir intern diskutieren und auswerten. Gern kannst Du uns auch immer vor Ort ansprechen, wir sind 24 Stunden am Tag Dein Ansprechpartner. Wir würden uns sehr freuen, wenn Du uns bald wieder in unserem Hostel besuchen kommst Mit herzlichen Grüßen aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Fabienne - Online Reputation Manager West

        03.07.19


        80%

        Van: anoniem01.07.19

        Positiv! Die Zimmer waren ansprechend gestaltet, wir hatten alles was wir brauchten. Sehr gute Lage!
        • Hygiëne
          60 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          80 / 100
        Lieber Hostelgast, vielen Dank, dass du Dir die Mühe gemacht und diese freundliche Bewertung verfasst hast. Wie schön, dass du Dich insgesamt bei uns wohl gefühlt hast. Wir hoffen, wir können Dich bei Deinem nächsten Besuch sogar noch mehr begeistern und freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen. Sonnige Grüße aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Diana - Online Reputation Assistent West

        01.07.19


        80%

        Van: anoniem29.06.19

        Schöne Hostel, braucht mehr Aufmerksamkeit mit Sauberkeit.
        • Hygiëne
          20 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Lieber Hostelgast, vielen Dank für deine Bewertung. Wir hoffen sehr, dass du dich bei uns wohlgefühlt und eine angenehme Zeit bei uns verbracht hattest. Deinen Hinweis nehmen wir gerne auf und werden diesen an die entsprechende Abteilung weiterleiten, denn deine Zufriedenheit ist uns sehr wichtig! Unser Team freut sich schon auf deinen nächsten Besuch und bis dahin wünschen wir dir alles Gute! Sonnige Grüße aus Münster Dein Team von den H-Hotels, Michelle Steinegger - Online Reputation Assistent West

        29.06.19


        80%

        Van: anoniem26.06.19

        Einfach aber effektiv
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          80 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          80 / 100
        Lieber Hostelgast, vielen Dank für die tolle Bewertung, die Du unserem Hostel in Münster gegeben haben. Wir freuen uns, dass Dir der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit herzlichen Grüßen Dein Team von den H-Hotels, Fabienne - Online Reputation Manager West

        26.06.19


        Onze klanttevredenheidsindex
        89%

        Op basis van 3422 beoordelingen uit 6 Portals

        Certificaat van:
        Customer Alliance
        • Onafhankelijke beoordelingsdienst
        • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

        Wat is het Customer Alliance Certificaat?

        Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

        Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

        We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

        Wat is de Klanttevredenheid Index?

        De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

        Wat is dit?
        Gemiddelde beoordeling
          reserveren