boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel & SPA Engelberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel & SPA Engelberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel & SPA Engelberg

Totale beoordeling uit 5181 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
732 beoordelingen tonen
121 beoordelingen tonen
10 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Geweldig hotel" zeiden 669 gasten

"Zeer goed personeel" zeiden 599 gasten

"Geweldige kamers" zeiden 616 gasten

"Groot uitzicht" zeiden 236 gasten

 "Geweldige locatie" zeiden 432 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


63.33%

Van: anoniem03.01.18

View from the balcony was great, and the room was nice. Sauna and spa area was very small. The silvestergala was a disappointment.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Dear Guest We from the H + Hotel & SPA Engelberg are grateful for your review. It is nice to hear that you enjoyed the great view from the balcony. Thank you very much for your honest feedback with regard to the New Year's Eve gala. We regret very much that we could not satisfy to you even though we discussed it and we have met with the price. The satisfaction of our guests really lies to us with the heart therefore we hope we will be able to welcome you as our guests on another occasion to make you with your next stay happy. Warm greetings from Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

03.01.18


96.67%

Van: Kathi und L.03.01.18

Perfekter Aufenthalt, es gibt nichts auszusetzen!
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung. Eine solche positive Bewertung ist wunderbar und motiviert das Team und mich sehr. Besonders erfreuen wir uns über das Feedback der Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft der Mitarbeiter. Es würde mich sehr freuen, wenn Sie das H+ Hotel & SPA Engelberg bei Ihrem nächsten Aufenthalt in Engelberg wieder berücksichtigen und wünsche Ihnen bis dahin eine gute Zeit. Mit herzlichen Sommergrüssen aus Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

03.01.18


93.33%

Van: anoniem03.01.18

  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast Ich bedanke mich im Namen vom H+ Hotel & SPA in Engelberg herzlich für Ihren Besuch und die damit verbundene tolle Bewertung. Es liegt uns nichts mehr am Herzen, als dass sich unsere Gäste bei uns wie zu Hause fühlen - schön, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben und rundum zufrieden waren. Wir freuen uns jetzt schon, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heissen und wünschen Ihnen bis dahin eine gute Zeit. Mit herzlichen Grüssen aus Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

03.01.18


93.33%

Van: Fredy H.02.01.18

Sehr gut, wir kommen wieder
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, vielen lieben Dank, dass Sie wieder unser Gast waren und sich Zeit für eine Bewertung genommen haben. Schön, hat es Ihnen sehr gut gefallen und dass Sie wieder kommen werden. Die Zufriedenheit unserer Gäste ist unsere grösste Motivation und bereichert unseren Arbeitsalltag. Für die technischen Defekte in Ihrem Zimmer entschuldigen wir uns und leiten diese umgehend an unsere Technikabteilung zur sofortigen Behebung weiter. Wir freuen uns jetzt schon wieder auf Sie und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute. Ganz herzliche Grüsse aus Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

02.01.18


60%

Van: anoniem01.01.18

Not good. No coffee milk in the room. SPA only works with special coin and is too tiny. The Restaurant was overbook and we’ve got no dinner. Sauna was only for adults but our kids would liked it. Not easy to park the car. Room was totally overheated. We turned off heating but had to fully open the balcony door over the whole night, the air was terribly dry. Zero stars
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    60 / 100
Dear Guest We from the H + hotel & SPA Engelberg are grateful for your review. Thanks to feedback such as these it is possible to check our quality and constantly improve it. It is our concern that our guests feel comfortable with us. We regret that we have not succeeded in doing so. We will discuss this aspect concerning the dinner, your room and our SPA and take measures for improvement. Although, we hope that we will be able to welcome you as our guests on another occasion. Warm greetings from Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

01.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
87%

Op basis van 5181 beoordelingen uit 14 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
    reserveren