boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel & SPA Friedrichroda

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel & SPA Friedrichroda

Totale beoordeling uit 6616 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1013 beoordelingen tonen
207 beoordelingen tonen
12 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Mooi hotel” zeiden 966 gasten

Erg warm personeel” zeiden 828 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 567 gasten

Sterk aanbevolen ontbijt” zeiden 570 gasten

Uitstekend eten” zeiden 413 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Wellness / Spa


57.14%

Van: Hasi26.10.20

Das ich nie wieder dort in das Hotel hinfahre
  • Ontbijt
    40 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    40 / 100
  • Wellness / Spa
    80 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihren Aufenthalt in unserem Haus zu bewerten. Es tut uns sehr leid, dass Sie mit Ihrem Hotelaufenthalt nur bedingt zufrieden waren. Ihre Kritikpunkte geben konkrete Ansatzpunkte für eine Überprüfung und Verbesserung unserer Leistung, wofür wir Ihnen danken. Wir verstehen Ihre Enttäuschung, dass die Speisekarte , die Sie auf unserer Website gefunden haben, coronabedingt in unserem a la Carte Restaurant momentan nicht zur Verfügung stand. Aus diesem Grund hat Ihnen unser Servicemitarbeiter aus Kulanz auch 20% Rabatt auf Ihre komplette Rechnung gewährt. Wir bedauern es sehr, dass wir Ihren Erwartungen nicht gerecht werden konnten. Mit freundlichen Grüßen Ihr H+ Team aus Friedrichroda

26.10.20


60%

Van: Latiers04.10.20

prijs kwaliteit is te hoog voor een 3 sterren hotel met een lagere prijs zou ik dit hotel wel kunnen aanbevelen
  • Ontbijt
    20 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Wellness / Spa
    80 / 100

04.10.20


60%

Van: anoniem11.08.20

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    20 / 100
  • Wellness / Spa
    20 / 100

11.08.20


48%

Van: anoniem21.10.19

sehr gut
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Locatie
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    40 / 100
Sehr geehrter Gast, Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Haus und Ihre anschließende Bewertung. Schön, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Unsere Bewertung entspricht nicht dem Schulnotensystem, wie wir beide am Telefon schon klären konnten. :-) Wir würden uns freuen, Sie bei Ihrem nächsten Aufenthalt in Friedrichroda erneut bei uns willkommen heißen zu dürfen. Bis dahin grüßt Sie herzlich das Team vom H+ Hotel & SPA Friedrichroda.

21.10.19


56.67%

Van: anoniem29.08.19

Sauberkeit der Kosmetikräume könnte besser sein (Staub am Rauchmelder oder Abzug an der Decke, Spinnengewebe an der Wand), Konzept Peeling auf der harten Softpackliege sollte überdacht werden.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    60 / 100

29.08.19


46.67%

Van: anoniem30.06.19

Es besteht Verbesserungsbedarf! Warum starten die Bauarbeiter um 7 Uhr mit erheblichem Lärm, der die Gäste aus den Betten wirft? Das geht doch sicher auch etwas später?
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    20 / 100
  • Service
    60 / 100

30.06.19


53.33%

Van: Müller Peter B.25.04.19

Konnte wir nicht nutzen starker Clorgeruch..

    25.04.19


    56.67%

    Van: Carla H.10.01.19

    Die jeweiligen Mitarbeiter waren freundlich und bemüht. Trotzdem hatten wir den Eindruck, dass keine richtige Struktur da war und unter den Mitarbeitern im Restaurant, Bar und Speisesaal kein gutes Klima.
    • Ontbijt
      40 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Locatie
      60 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      40 / 100
    • Kamer
      40 / 100
    • Service
      80 / 100

    10.01.19


    51.43%

    Van: Skora24.12.18

    Rentner Bunker nicht Kinder gerecht , Kinder werden wohl nicht gern gesehen
    • Ontbijt
      20 / 100
    • Hygiëne
      60 / 100
    • Locatie
      100 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      20 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Service
      40 / 100
    • Wellness / Spa
      60 / 100

    24.12.18


    48.57%

    Van: anoniem04.10.18

    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      60 / 100
    • Locatie
      60 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      60 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Service
      20 / 100
    • Wellness / Spa
      20 / 100
    Lieber Gast, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihren Eindrücke zu schildern. Mit Bedauern nehmen wir zur Kenntnis, dass Ihnen ein Mitarbeiter nicht als freundlich und kompetent in Erinnerung geblieben sind. Ihre Anmerkung haben wir entsprechend zur Verbesserung und Behebung im Team besprochen. Wir danken für Ihren Hinweis. Bitte lassen Sie uns Ihnen versichern, dass dies nicht unserer Philosophie als Dienstleister entspricht. Wir hoffen, von Ihnen eine zweite Chance zu erhalten. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team vom H+ Hotel & SPA Friedrichroda

    04.10.18


    Onze klanttevredenheidsindex
    87%

    Op basis van 6616 beoordelingen uit 14 Portals

    Certificaat van:
    Customer Alliance
    • Onafhankelijke beoordelingsdienst
    • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

    Wat is het Customer Alliance Certificaat?

    Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

    Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

    We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

    Wat is de Klanttevredenheid Index?

    De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

    Wat is dit?
    Gemiddelde beoordeling
    • Customer Alliance90%
    • Booking.com83%
    • Expedia83%
    • Facebook100%
    • Google86%
    • HolidayCheck89%
    • Hotel.de85%
    • Hotelreservierung.de88%
    • Hotels.com88%
    • HRS87%
    • Kurzurlaub90%
    • Orbitz82%
    • TrustYou89%
    • Zoover88%
    reserveren