boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4249 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
513 beoordelingen tonen
181 beoordelingen tonen
36 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


76%

Van: anoniem07.07.21

Geen hotel waar we nog eens terug willen komen. Heel onpersoonlijk allemaal. We hebben 1x in het restaurant gegeten. De hamburgers waren nog rauw aan de binnenkant. Spek was nauwelijks gebakken broodjes een klein beetje geroosterd! Niemand die kwam vragen of alles naar wens was. Later aan de bar gezeten. Af en toe kwam er iemand vragen of we nog wat wilden drinken. Gezellig is het niet bij jullie aan de bar. We hebben 2 avonden bij de Griek gegeten, was er gezellig.
    Dear guest, Thank you for your stay at our Hotel and your review! We apologize for the experience you had during your stay. We are always looking for ways to improve our customer experience as your satisfaction is very important to us and we try hard to make sure all of our guests have a great stay. We thank you again for sharing your concerns and allowing us the opportunity to ensure that your next visit will be a positive and pleasant one. Greetings from Nuremberg. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

    07.07.21


    80%

    Van: anoniem06.07.21

    Gutes Hotel in Randlage der Stadt
      Lieber Gast, ein herzliches Dankeschön für Ihre Bewertung. Es ist schön zu lesen, dass Ihnen unser H+ Hotel gefallen hat und Sie Ihr Feedback direkt mit uns und unseren zukünftigen Gästen teilen. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

      06.07.21


      85%

      Van: Alfred04.07.21

      • Bar
        80 / 100
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Restaurant
        80 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Alfred, wir bleiben dran, damit Sie bei Ihrem nächsten Besuch 100%ig zufrieden sind. Das ist unser Ziel, an dem wir Tag für Tag arbeiten. Jetzt müssen Sie nur noch vorbei kommen :-) Sonnige Grüße aus dem schönen Nürnberg. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

      04.07.21


      100%

      Van: Sandra aus Berlin04.07.21

      Das Hotel ist super gelegen, man ist schnell in der Stadt Nürnberg. Trotzdem ist die Lage fantastisch ruhig und direkt am Waldrand gelegen, wo man schön spazieren kann, insbesondere mit Hunden. Die Hundefreundlichkeit dieses Hotels hat uns ganz besonders beeindruckt. Lieben Dank der Belegschaft für die zu jeder Zeit unglaublich freundliche Art. Wir kommen gern wieder.
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Restaurant
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Liebe Sandra das ganze Team bedankt sich bei Ihnen dafür, dass Sie unser Hotel für Ihre Zeit in Nürnberg gewählt haben und freut sich über Ihre positiven Eindrücke. Wir alle würden Sie und Ihren Vierbeiner gern erneut in unserem H+ Hotel begrüßen und wünschen wir Ihnen bis dahin alles Gute. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

      04.07.21


      100%

      Van: anoniem02.07.21

        Danke lieber Gast für 100% Zufriedenheit! Schön, dass Sie sich bei uns im H+ Hotel wohlgefühlt haben. Wir hoffen, Sie kommen wieder. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

        02.07.21


        100%

        Van: anoniem30.06.21

          Lieber Gast, wir hoffen, Sie hatten eine angenehme Heimreise nach einem schönen Aufenthalt in unserem H+ Hotel. Kommen Sie doch wieder einmal vorbei - wir würden uns freuen. Herzliche Grüße aus Nürnberg Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Management

          30.06.21


          56.67%

          Van: Degner28.06.21

            Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns wissen lassen, was Ihnen während Ihres Aufenthaltes gefehlt hat. Schreiben Sie uns gerne unter: [email protected]h-hotels.com. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel begrüßen und überzeugen zu dürfen und wünschen Ihnen alles Gute. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

            28.06.21


            86.67%

            Van: anoniem22.06.21

              Lieber Gast, für die tolle Bewertung für unser H+ Hotel möchten wir uns ganz herzlich bedanken. Wir können es kaum erwarten, Sie wieder einmal in Nürnberg begrüßen zu dürfen. Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Management

              22.06.21


              83.33%

              Van: Jürgen Hüngerle18.06.21

                Lieber Herr Hüngerle, ganz lieben Dank für die nette Bewertung. Checken Sie bei Ihrem nächsten Besuch in Nürnberg gern wieder bei uns ein - wir würden freuen. Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Management

                18.06.21


                100%

                Van: anoniem13.06.21

                • Bar
                  100 / 100
                • Ontbijt
                  100 / 100
                • Hygiëne
                  100 / 100
                • Locatie
                  100 / 100
                • Prijs/kwaliteit verhouding
                  100 / 100
                • Kamer
                  100 / 100
                • Service
                  100 / 100
                Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihr fantastisches Feedback, über das sich das gesamte Team sehr gefreut hat. Es gibt nichts Schöneres für uns, als zufriedene und glückliche Gäste die sich wohlgefühlt haben und uns in positiver Erinnerung behalten. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch und heißen Sie schon heute Herzlich Willkommen. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

                13.06.21


                Onze klanttevredenheidsindex
                82%

                Op basis van 4249 beoordelingen uit 18 Portals

                Certificaat van:
                Customer Alliance
                • Onafhankelijke beoordelingsdienst
                • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

                Wat is het Customer Alliance Certificaat?

                Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

                Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

                We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

                Wat is de Klanttevredenheid Index?

                De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

                Wat is dit?
                Gemiddelde beoordeling
                  reserveren