boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4168 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
507 beoordelingen tonen
179 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


73.33%

Van: anoniem12.04.18

    12.04.18


    76.67%

    Van: anoniem06.04.18

    Wir hatten das Zimmer zum Angebotspreis. Dieser Preis ist real. Das Zimmer war sehr klein.
    • Ontbijt
      100 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Transportverbinding
      80 / 100
    • Prijs
      20 / 100
    • Kamer
      60 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      100 / 100

    06.04.18


    77.5%

    Van: anoniem04.04.18

    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Vergader/ Feestzaal
      80 / 100
    • Transportverbinding
      40 / 100
    • Prijs
      80 / 100
    • Restaurant
      100 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      100 / 100

    04.04.18


    76.67%

    Van: anoniem03.04.18

    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      80 / 100
    • Transportverbinding
      80 / 100
    • Prijs
      60 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      80 / 100

    03.04.18


    72.5%

    Van: anoniem01.04.18

    • Bar
      60 / 100
    • Ontbijt
      60 / 100
    • Hygiëne
      100 / 100
    • Transportverbinding
      80 / 100
    • Prijs
      60 / 100
    • Restaurant
      60 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      80 / 100

    01.04.18


    77.14%

    Van: Gerhold28.03.18

    Zu empfelen
      Lieber Gast, ganz herzlichen Dank für die schöne Bewertung, über die sich all unsere Mitarbeiter sehr gefreut haben. Gern würden wir Sie erneut in Nürnberg begrüßen und hoffen daher, dass wir bei Ihrer nächsten Reise wieder Ihre 1. Wahl sein werden. Ihr Online Reputation Team von den H-Hotels

      28.03.18


      76.67%

      Van: anoniem19.03.18

      Vernünftiges Preis-Leistungsverhältnis in SIEMENS Standortnähe
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Transportverbinding
        60 / 100
      • Prijs
        60 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Vriendelijkheid van de medewerkers
        100 / 100
      Lieber Gast, das gesamte Team sagt „herzlichen Dank“, dass Sie nach Ihrer Rückkehr an uns gedacht haben und unser H+ Hotel so nett bewertet haben. Wir freuen uns über Ihren gelungenen Aufenthalt in Nürnberg und würden Sie gerne ein weiteres Mal herzlich willkommen heißen. Bis hoffentlich bald! Ihr Online Reputation Team von den H-Hotels

      19.03.18


      80%

      Van: anoniem17.03.18

      The room was ok but rather small. Therefore I find the price of the room too expensive
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Transportverbinding
        100 / 100
      • Prijs
        40 / 100
      • Restaurant
        80 / 100
      • Kamer
        60 / 100
      • Vriendelijkheid van de medewerkers
        100 / 100
      Dear guest, thank you for choosing our H+ Hotel Nürnberg for your stay and for taking the time to send us your feedback. We are very pleased that you found everything you wanted. For your recommendation we are very grateful and wish you all the best. Your Online Reputation Team of the H-Hotels

      17.03.18


      72%

      Van: anoniem13.03.18

        Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre Bewertung des Aufenthalts in unserem H+ Hotel Nürnberg. Wir danken Ihnen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, um unser Hotel zu bewerten und haben mit Bedauern festgestellt, dass wir Sie nicht komplett von unserem Hotel überzeugen und begeistern konnten. Bitte seien Sie versichert, dass wir jedem unserer Gäste einen schönen Aufenthalt bescheren möchten. Deshalb sind wir sehr interessiert an Ihrer Sicht und wir wüssten gern, was Ihnen gefehlt hat und welche Erwartungen Sie hatten. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns schreiben: [email protected] Wir wünschen Ihnen alles Gute und würden uns sehr freuen, wenn Sie uns bald wieder in unserem Hotel besuchen würden. Herzliche Grüße, Ihr Online Reputation Team von den H-Hotels

        13.03.18


        80%

        Van: anoniem09.03.18

          09.03.18


          Onze klanttevredenheidsindex
          82%

          Op basis van 4168 beoordelingen uit 18 Portals

          Certificaat van:
          Customer Alliance
          • Onafhankelijke beoordelingsdienst
          • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

          Wat is het Customer Alliance Certificaat?

          Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

          Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

          We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

          Wat is de Klanttevredenheid Index?

          De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

          Wat is dit?
          Gemiddelde beoordeling
            reserveren