boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4207 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
502 beoordelingen tonen
179 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Bar

Vergader/ Feestzaal


80%

Van: anoniem09.08.20

    09.08.20


    80%

    Van: anoniem03.08.20

    Gemütlich, klein
      Lieber Gast, schön zu lesen, dass wir Ihnen einen angenehmen und gemütlichen Aufenthalt bereiten konnten. Es wäre uns eine große Freude, Sie bald wieder willkommen zu heißen. Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute und verbleiben mit freundlichen Grüßen - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage – Online Reputation Manager

      03.08.20


      76%

      Van: Ruben Axelsen24.07.20

      • Hygiëne
        60 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        60 / 100
      • Service
        100 / 100

      24.07.20


      77.14%

      Van: Erich17.07.20

      Ich komme sicher wieder!
        Lieber Erich, tausend Dank für Ihr tolles und hilfreiches Feedback, über das sich das gesamte Team sehr gefreut hat. Schön, dass wir Sie von unserem Hotel überzeugen konnten. Wir werden weiterhin an uns arbeiten, um Ihnen beim nächsten Mal ein 100%ig schönen Aufenthalt zu bieten. Hoffentlich sehen wir uns bald wieder! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz – Online Reputation Manager

        17.07.20


        80%

        Van: anoniem12.03.20

        • Ontbijt
          80 / 100
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          80 / 100
        • Service
          100 / 100
        Lieber Gast, wir danken Ihnen sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben uns zu bewerten. Wir freuen uns sehr, dass Sie insgesamt einen sehr schönen Aufenthalt bei uns hatten und wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten. Herzliche Grüße und alles Gute, Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

        12.03.20


        76.67%

        Van: anoniem11.03.20

          Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung des Aufenthalts in unserem H+ Hotel Nürnberg. Wir freuen uns, dass Sie sich insgesamt wohlgefühlt haben und eine angenehme Zeit verbracht haben. Bitte lassen Sie uns immer gern wissen, sollten wir etwas für Sie tun können, unsere Mitarbeiter sind 24h am Tag für Sie da. Herzliche Grüße und alles Gute, Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

          11.03.20


          72%

          Van: A. van Dijk02.03.20

          Okay
          • Hygiëne
            60 / 100
          • Locatie
            80 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            80 / 100
          • Kamer
            60 / 100
          • Service
            80 / 100
          Dear guest, thank you very much for choosing our H+ Hotel Nürnberg for your stay. We are happy to read that you enjoyed your stay overall. Your feedback is very valuable for us to improve our service. Thank you very much. We hope to welcome you again in our hotel and wish you all the best. Kind regards and all the best, Your H-Hotels Team Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

          02.03.20


          76.67%

          Van: anoniem24.02.20

          Good
          • Hygiëne
            100 / 100
          • Locatie
            60 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            100 / 100
          • Restaurant
            40 / 100
          • Kamer
            100 / 100
          • Service
            60 / 100
          Dear guest, thank you very much for choosing our H+ Hotel Nürnberg for your stay. We are happy to read that you enjoyed your stay overall. Your feedback is very valuable for us to improve our service. Thank you very much. We hope to welcome you again in our hotel and wish you all the best. Your H-Hotels Team Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

          24.02.20


          76.67%

          Van: anoniem21.02.20

          • Ontbijt
            100 / 100
          • Hygiëne
            60 / 100
          • Locatie
            80 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            60 / 100
          • Kamer
            80 / 100
          • Service
            80 / 100
          Dear guest, thank you very much for your kind feedback regarding your stay in our H+ Hotel Nürnberg. We hope to welcome you again very soon and wish you all the best. Kind regards, Your H-Hotels Team Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

          21.02.20


          76.67%

          Van: anoniem15.02.20

          Für ein Wochenende sehr gut geeignet.
            Lieber Gast, ganz herzlichen Dank für die schöne Bewertung, über die sich all unsere Mitarbeiter sehr gefreut haben. Gern würden wir Sie erneut in Nürnberg begrüßen und hoffen daher, dass wir bei Ihrer nächsten Reise wieder Ihre 1. Wahl sein werden. Herzliche Grüße und alles Gute, Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

            15.02.20


            Onze klanttevredenheidsindex
            82%

            Op basis van 4207 beoordelingen uit 18 Portals

            Certificaat van:
            Customer Alliance
            • Onafhankelijke beoordelingsdienst
            • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

            Wat is het Customer Alliance Certificaat?

            Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

            Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

            We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

            Wat is de Klanttevredenheid Index?

            De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

            Wat is dit?
            Gemiddelde beoordeling
            • Customer Alliance86%
            • Agoda68%
            • Booking.com82%
            • Ctrip84%
            • Expedia75%
            • Facebook100%
            • Google84%
            • HolidayCheck83%
            • Hotel.de77%
            • Hotelreservierung.de78%
            • Hotels.com81%
            • HotelSpecials.nl80%
            • HRS73%
            • Kurzurlaub85%
            • Logitravel70%
            • TrustYou78%
            • Zoover85%
            reserveren