Comfortkamer in het H+ Hotel München - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel München

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons H+ Hotel München! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.

Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel München

Totale beoordeling uit 7326 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1254 beoordelingen tonen
225 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
5 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Zeer vriendelijk personeel" zeiden 1282 gasten

"Perfect ontbijt" zeiden 861 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 1101 gasten

"Aansprekende kamers" zeiden 944 gasten

"Heel dicht bij de station" zeiden 543 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


44%

Van: anoniem22.07.21

The neighborhood of the hotel is terrible and i didnt feel secure during my stay. On the other hand every morning i was woken up by a construction machine noise at 7am!!!
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    60 / 100
Dear guest, We are very sorry the neighborhood made you feel unsafe. But we can assure you that we feel very comfortable here and that our guests have nothing to fear. We look forward to welcoming you again to one of the other H-Hotels. Sunny greetings from Munich. Kind regards, Your H-Hotels Team Nicole Krötz Online Reputation Manager

22.07.21


56%

Van: anoniem29.09.20

VERY AVERAGE TO BE HONEST. A LITTLE DISAPPOINTED AS THE STAY WAS PART OF A BIRTHDAY HOLIDAY TRIP.
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, thank you very much for the feedback regarding your stay in our Hotel. We thank you for being our guest and we regret that we were not able to convince you about our service and our hotel. We would like to know what your expectations were and what you have missed. We would be very grateful if you write us a quick email: [email protected] Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

29.09.20


44%

Van: anoniem05.08.20

le quartier ne ma pas plus
    Dear guest, thank you very much for the feedback regarding your stay in our Hotel. We thank you for being our guest and we regret that we were not able to convince you about our service and our hotel. We would like to know what your expectations were and what you have missed. We would be very grateful if you write us a quick email: [email protected] Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

    05.08.20


    60%

    Van: Remo B.24.12.19

    Good
    • Hygiëne
      40 / 100
    • Locatie
      60 / 100
    • Prijs/kwaliteit verhouding
      60 / 100
    • Kamer
      80 / 100
    • Service
      60 / 100
    Dear guest, Thank you for rating us. We are very sorry that we could not fulfill your expectations. We still hope you enjoyed your stay in overall. We look forward to welcoming you again. Best regards, Your H-Hotels Team, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

    24.12.19


    60%

    Van: Maria23.11.19

    I won’t want to come back
      Dear Maria, Thank you for your honest critics. We are very sorry that you got such a bad experience with our service. As you can see in other reviews this is not our standard and daily business and we would like to apologize for this misunderstandings and circumstances you had during your stay. Please be assured that we take your review very seriously and share them to our colleagues to improve in our quality of service. Once again we want to apologize and we hope to get a second chance to convince you of our house. Kind regards, Your H-Hotels Team, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

      23.11.19


      53.33%

      Van: anoniem21.10.19

      Wir kommen leider nicht mehr!
      • Ontbijt
        80 / 100
      • Hygiëne
        20 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        20 / 100
      • Kamer
        20 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, vielen Dank für die Bewertung des Aufenthalts in unserem Hotel. Es tut uns leid, dass wir Sie bei diesem Aufenthalt nicht überzeugen konnten und Sie Unannehmlichkeiten hatten, für die wir uns in aller Form entschuldigen möchten. Wir werden Ihre Anmerkungen besprechen und uns um die einzelnen Punkte kümmern. Gerne können Sie auch immer unsere Mitarbeiter vor Ort ansprechen, um schnelle Abhilfe leisten zu können. Über eine 2. Chance würden wir uns sehr freuen und wünschen Ihnen alles Gute! Beste Grüße - Ihr Team von den H-Hotels, Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

      21.10.19


      60%

      Van: anoniem21.09.19

      Die Lage zum Hauptbahnhof und zur Altstadt ist super! Ums Eck gibt's leider weniger Möglichkeiten um das bayrische Feeling zu geniessen. Da muss man tatsächlich einen Kilometer laufen,das passte für uns.
      • Hygiëne
        60 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        60 / 100
      • Kamer
        40 / 100
      • Service
        60 / 100
      Lieber Gast, vielen Dank für die Bewertung des Aufenthalts in unserem Hotel. Es tut uns leid, dass wir Sie bei diesem Aufenthalt nicht 100%ig überzeugen konnten und Sie Unannehmlichkeiten hatten. Wir werden Ihre Anmerkungen besprechen und uns um die einzelnen Punkte kümmern. Wir würden uns über einen weiteren Besuch sehr freuen und hoffen, Ihnen bei Ihrem nächsten Aufenthalt eine wundervolle Zeit ermöglichen zu können und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute! Herzliche Grüße aus München, Ihr Team von den H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

      21.09.19


      48%

      Van: Ahmad15.09.19

      Not as I expected
        Dear Ahmad, Thanks a lot for being our guest and for sharing your impressions with us and our future guests. Your feedback is very helpful for us to improve our service constantly. We hope to welcome you very soon in our hotel. Kind regards, Your Team of H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

        15.09.19


        48%

        Van: anoniem15.05.19

        • Hygiëne
          60 / 100
        • Locatie
          60 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          20 / 100
        • Kamer
          20 / 100
        • Service
          80 / 100
        Dear guest, thank you very much for reviewing your stay in our H+ Hotel München. We can only recommend talking directly to our friendly staff to assist you urgently during your stay. For any inconvenience we would like to apologize, since we would like to offer a perfect service for all our guests. We hope to welcome you again in our Hotel to convince you about our service and quality. Kind regards, Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

        15.05.19


        60%

        Van: さー08.05.19

        気が利かない。
        • Ontbijt
          80 / 100
        • Hygiëne
          60 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          60 / 100
        • Kamer
          20 / 100
        • Service
          60 / 100

        08.05.19


        Onze klanttevredenheidsindex
        83%

        Op basis van 7326 beoordelingen uit 19 Portals

        Certificaat van:
        Customer Alliance
        • Onafhankelijke beoordelingsdienst
        • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

        Wat is het Customer Alliance Certificaat?

        Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

        Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

        We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

        Wat is de Klanttevredenheid Index?

        De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

        Wat is dit?
        Gemiddelde beoordeling
        • Customer Alliance93%
        • Agoda81%
        • Atrapalo81%
        • Booking.com82%
        • Expedia84%
        • Facebook100%
        • Google86%
        • HolidayCheck85%
        • Hotel.de81%
        • Hotelreservierung.de86%
        • Hotels.com83%
        • HRS79%
        • Logitravel80%
        • Orbitz90%
        • Petit Futé80%
        • TopHotels.ru93%
        • Travelocity93%
        • TrustYou84%
        • Zoover88%
        • Customer Alliance93%
        • Agoda81%
        • Atrapalo81%
        • Booking.com82%
        • Expedia84%
        • Facebook100%
        reserveren