boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H.ome Serviced Apartments München

Ontdek wat gasten over ons H.ome Serviced Apartments München denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H.ome Serviced Apartments München

Totale beoordeling uit 300 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
26 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Zeer vriendelijk personeel” zeiden 12 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 23 gasten

Groot locatie” zeiden 16 gasten

Mooi hotel” zeiden 9 gasten

Ideale verkeersverbinding” zeiden 13 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


96%

Van: HARALD21.08.19

Einen festinstallierten Föhn ( hairdryer) sollte schon vor Ort sein. Bodylotion ist in jedem anderen Hotel Standart. Hier gibt es keine.
    Lieber Harald, vielen herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung und Ihre Anmerkungen. Bei Wünschen können Sie auch immer gerne unsere Mitarbeiter vor Ort ansprechen, wir sind 24 Stunden für Sie da. Schön, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und wir hoffen sehr, dass wir bei Ihrem nächsten Aufenthalt wieder Ihre erste Wahl sein werden. Bis dahin wünschen wir Ihnen eine gute Zeit. Herzliche Grüße Ihr Team von den H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

    21.08.19


    100%

    Van: Maher A.04.08.19

    I am happy to chosen this apartment, nice and friendly staff.
      Dear Maher Al-Johani, thank you so much for choosing us for your visit to Munich. We are so glad that we could be a part of your wonderful experience and we would be delighted to welcome you back soon. Kind regards, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

      04.08.19


      92%

      Van: M. P.13.07.19

      Sehr neu, ich habe mich sehr wohl gefühlt und komme gerne wieder.
        Lieber Gast, ein großes Dankeschön für Ihre Bewertung! Es gibt nichts Schöneres, als rundum zufriedene Gäste, die sich wohl gefühlt haben und gerne wiederkommen. München ist immer eine Reise wert und wir würden uns sehr freuen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch aufs Neue von unserem H.ome zu überzeugen! Beste Grüße Ihr Team von den H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

        13.07.19


        100%

        Van: anoniem28.06.19

        とても清潔で気持ちよく使えました。 駅からも近いので満足です。
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear guest, We are delighted about your positive impressions and thank you for your great review! It is a pleasure to read that you felt comfortable with us and enjoyed your time at our new h.ome. We would be very happy to welcome you again as our guest during your next stay in Munich and wish you all the best! Best regards, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

        28.06.19


        100%

        Van: anoniem24.06.19

        Everything was ok except the cigarette smoking smell right from below my 2nd floor room. Employees were smoking always there and I couldn't open my window. Please move your smoking area somwhere!!!
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear guest, Thank you for your stay at our new H.ome and your great review! We apologize for the described experience you had during your stay, we have forwarded your comment to the staff. We would love the opportunity to welcome you back to our H.ome the next time you visit our beautiful city. Kind regards, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

        24.06.19


        100%

        Van: Alessandra19.06.19

        All was great, expectations exceeded!
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          100 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100
        Dear Alessandra, Thank you for your kind words and the time you have taken to give us your impressions. We are very pleased that we were able to exceed your expectations. We look forward to welcome you soon again in Munich! Kind regards, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

        19.06.19


        80%

        Van: Anonym13.06.19

        Die Zimmer sind teilweise sehr schlecht aufgestellt: 1) Ein Lichtschalter ist direkt auf der Höhe des Kopfkissens, sodass man in der Nacht andauern ungewollt das Licht anmacht 2) Der Lichtschalter für das Bad ist hinter der Tür, was sehr unpraktisch ist 3) Die Küche ist z.T. schlecht ausgestattet, bspw. gibt es keine schärferen Messer, um Obst oder Gemüse zu schneiden. Allgemein finde ich die Zimmer auch sehr dunkel und trist eingerichtet. Das Schlimmste ist, dass ich seit fast einer Woche auf meine Rechnung vom Zimmer warte. Das ist bei einer geschäftlichen Reise ein absolutes No-Go!

          13.06.19


          100%

          Van: Sean09.06.19

          The room is quite new and clean, and is equiped with almost everything for daily life. The only thing is that there's heavy smell in the corridor and also in the room.
            Dear Sean, Thank you very much for taking the time to review your stay. We are really happy that you enjoyed your time with us and that our service and amenities met your expectations. Thank you again for bringing the issue with the smell to our attention, so that we can solve the topic. We are looking forward to welcome you soon again! Greetings from Munich! Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

            09.06.19


            96%

            Van: Arora07.06.19

            Excellent hotel and very friendly & cooperative staff.. Awesome breakfast..
            • Hygiëne
              100 / 100
            • Locatie
              100 / 100
            • Prijs/kwaliteit verhouding
              80 / 100
            • Kamer
              100 / 100
            • Service
              100 / 100
            Dear guest, Thank you for sharing your great experience at our property. We are happy to read that you were absolutely satisfied with our services from our professional staff members. We have forwarded your comment to them and hope to welcome you back soon. Kind Regards, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

            07.06.19


            100%

            Van: anoniem07.06.19

            In one word... Perfect.
            • Hygiëne
              100 / 100
            • Locatie
              100 / 100
            • Prijs/kwaliteit verhouding
              100 / 100
            • Kamer
              100 / 100
            • Service
              100 / 100
            Dear guest, thank you for your "perfect" review regarding your recent stay at our new h.ome. We are more than happy about your 100% rating. Please come back soon for another brilliant stay. Kind regards from Munich, Your Team of H-Hotels Christiane Hoffmann – Online Reputation Manager

            07.06.19


            Onze klanttevredenheidsindex
            87%

            Op basis van 300 beoordelingen uit 5 Portals

            Certificaat van:
            Customer Alliance
            • Onafhankelijke beoordelingsdienst
            • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

            Wat is het Customer Alliance Certificaat?

            Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

            Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

            We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

            Wat is de Klanttevredenheid Index?

            De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

            Wat is dit?
            Gemiddelde beoordeling
            • Customer Alliance92%
            • Booking.com87%
            • Expedia76%
            • Google84%
            • Hotels.com82%
            reserveren

            Gebruik van cookies

            Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection