boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H.ome Serviced Apartments München

Ontdek wat gasten over ons H.ome Serviced Apartments München denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H.ome Serviced Apartments München

Totale beoordeling uit 531 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
96 beoordelingen tonen
11 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Zeer vriendelijk personeel” zeiden 12 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 23 gasten

Groot locatie” zeiden 16 gasten

Mooi hotel” zeiden 9 gasten

Ideale verkeersverbinding” zeiden 13 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


76%

Van: anoniem11.06.21

  • Hygiëne
    40 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

11.06.21


96%

Van: anoniem04.06.21

I am very happy with the service and staff. To reach 100 % you have to clean room with wet rag to collect dust. Used to be long time ago. After cleaning rooms smelled very good.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, Thank you very much for choosing our Hotel for your trip and for sharing your impressions with us and our future guests. Guest feedback is very helpful for us to improve our service. We hope to welcome you back very soon. Greetings from Munich! Kind regards, Your H-Hotels Team

04.06.21


84%

Van: anoniem25.05.21

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wie schön, dass wir Ihren Wünschen und Vorstellungen größtenteils gerecht werden konnten und Sie eine angenehme Zeit bei uns verbracht haben. Über ein baldiges Wiedersehen würde sich unser Team sehr freuen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

25.05.21


84%

Van: anoniem25.05.21

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100

25.05.21


100%

Van: anoniem24.05.21

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, das gesamte Team sagt herzlichen Dank, dass Sie nach Ihrer Rückkehr an uns gedacht und unser H.ome so nett bewertet haben. Wir freuen uns über Ihren gelungenen Aufenthalt und ein baldiges Wiedersehen im schönen München. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

24.05.21


64%

Van: Siemens21.05.21

Beim ersten mal Eintreten in das Zimmer (517) riecht es sehr muffig. Ohne die Fenster mehrmals in der Nacht aufzureisen ist der Gestank nicht auszuhalten.
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    40 / 100
  • Service
    60 / 100
Lieber Gast, Ihr erster Eindruck tut uns ausserordentlich leid. Wir werden uns natürlich umgehend um das Zimmer 517 kümmern. Schade, dass Sie sich nicht direkt an unsere Mitarbeiter gewandt haben, wir hätten Ihnen sehr gern ein anderes Zimmer zur Verfügung gestellt. Dann wäre vielleicht der hervorragende Service in Erinnerung geblieben, der zu einer positiveren Bewertung beigetragen hätte. Vielleicht das nächste Mal - wir würden uns freuen. Sonnige Grüße aus dem schönen München. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

21.05.21


96%

Van: anoniem19.05.21

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, wir bleiben dran, damit Sie bei Ihrem nächsten Besuch 100%ig zufrieden sind. Das ist unser Ziel, an dem wir Tag für Tag arbeiten. Jetzt müssen Sie nur noch mal vorbei kommen :-) Sonnige Grüße aus dem schönen München. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

19.05.21


96%

Van: Hansjörg17.05.21

Alles war bestens und zu meiner Zufriedenheit. Top Hotel mit super Dienstleistungen. Hansjörg
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Hansjörg, klasse, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Über Ihre Top Bewertung haben wir uns alle sehr gefreut und natürlich hoffen wir, Sie bald wieder von unseren Dienstleistungen überzeugen zu dürfen. Also bis bald! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

17.05.21


88%

Van: anoniem13.05.21

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihr nettes Feedback, über das sich das gesamte Team sehr gefreut hat. Schön, dass wir Sie von unserem H.ome überzeugen konnten. Hoffentlich sehen wir uns bald wieder im schönen München! Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz - Online Reputation Manager

13.05.21


100%

Van: anoniem11.05.21

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, schön, dass wir so liebe Gäste wie Sie haben - wir danken Ihnen für die 100% und freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch, Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

11.05.21


Onze klanttevredenheidsindex
88%

Op basis van 531 beoordelingen uit 5 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
    reserveren