boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel & SPA Engelberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel & SPA Engelberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel & SPA Engelberg

Totale beoordeling uit 5181 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
732 beoordelingen tonen
121 beoordelingen tonen
10 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
2 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

"Geweldig hotel" zeiden 669 gasten

"Zeer goed personeel" zeiden 599 gasten

"Geweldige kamers" zeiden 616 gasten

"Groot uitzicht" zeiden 236 gasten

 "Geweldige locatie" zeiden 432 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


60%

Van: anoniem27.02.20

    Dear Mr. Ghering Thank you for being our guest and for taking time to write a review. We really regret that we were not able to convince you about our service and our hotel. We would like to know what your expectations were and what you missed, we would be very grateful if you write us: [email protected] Please know that your feedback is extremely valuable to us and we will utilize your response by continuing to focus on making each and every guest experience the best it can be. Once again we want to apologize. We wish you all the best! Your team from the H-Hotels Silvia Zumbühl - Front of House Manager

    27.02.20


    56.67%

    Van: Svein-Olav T.02.04.19

    The quality of the room made the stay a disapointment. "The bed had to hard mattress and due to the old/dirty carpet the air qulity in the room was not good. And the church bells ringing early in the morning from 0500 was anoying."
      Dear guest We from the H + Hotel & SPA Engelberg are grateful for your honest review. Thanks to feedback such as these it is possible to check our quality and constantly improve it. It is our concern that our guests feel comfortable with us. We regret that we have not succeeded in doing so. We apologise that the quality of our mattresses and of our carpet didn't meet your expectations. Next time please feel free to communicate your concerns and we will furnish you a mattress topper for a better sleep. Unfortunately, we can not undo your experiences. Moreover we regret you were awakened by the church bells early in the morning. Please accept our apologies. We still hope you cherished your stay with us and we get a second chance to convince you of our hotel. Warm greetings from Engelberg, Alexandra Fischoeder Guest Relation Agent

      02.04.19


      54.29%

      Van: anoniem27.02.19

      Experience was ok but it did feel like a good 3 star hotel not 4 star.
      • Ontbijt
        20 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        40 / 100
      • Restaurant
        60 / 100
      • Kamer
        60 / 100
      • Service
        40 / 100

      27.02.19


      57.5%

      Van: Harpes J.08.02.19

      totally overpriced
      • Bar
        60 / 100
      • Ontbijt
        60 / 100
      • Hygiëne
        60 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        20 / 100
      • Restaurant
        80 / 100
      • Kamer
        40 / 100
      • Service
        60 / 100
      Dear Mr. Harpes Thank you for being once more our guest, we really appreciate your loyalty. We would like to find a solution for your next stay with us. Therefore I wrote an e-mail to your personal account. The satisfaction of our guests is very important to us, thats why we would appreciate if you give us another chance to stay with us. Greetings from Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

      08.02.19


      60%

      Van: Michael B.21.09.18

      Super Personal, super freundlich. Altes Gebäude, das dringendst eine Renovation benötigt. Altes Design, das depressiv macht))) Wirklich schrecklich!!!!! Viel zu viele Chinesen im Hotel, die sehr laut in Ihrer Sprache in der ganzen Lobby rumquacken und mich massivst störten.
      • Ontbijt
        40 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        20 / 100
      • Kamer
        20 / 100
      • Service
        100 / 100

      21.09.18


      43.33%

      Van: anoniem28.07.18

      Der Zustand des Hotels ist durch Sanierung nicht wirklich zu optimieren. Es reicht aber wohl für Gäste, die einen etwas "weniger hohen Anspruch" haben.

        28.07.18


        60%

        Van: Alharbi , N.14.07.18

        Yes The development of additional services is important for the rooms (Water kettle) And refrigerator
        • Hygiëne
          80 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          40 / 100
        • Kamer
          40 / 100
        • Vriendelijkheid van de medewerkers
          60 / 100

        14.07.18


        56.67%

        Van: anoniem31.03.18

          31.03.18


          50%

          Van: anoniem03.01.18

          Das Hotel ist in die Jahre gekommen.
          • Ontbijt
            80 / 100
          • Hygiëne
            20 / 100
          • Locatie
            100 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            20 / 100
          • Kamer
            20 / 100
          • Vriendelijkheid van de medewerkers
            60 / 100
          Lieber Gast vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass Sie die gute Lage des Hotels als positiv empfanden. Mit großem Bedauern mussten wir feststellen, dass wir offensichtlich weit unter Ihren Erwartungen an unser Haus zurück blieben. Die genannten Mängel habe ich soeben an die zuständige Person weitergeleitet, damit diese umgehend behoben werden können. Bitte seien Sie versichert, dass die hier von Ihnen genannten Punkte nicht Standard unseres Hauses sind. Im Gegenteil, versuchen wir doch stetig unseren Gästen den Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten. Umso mehr hoffen wir, dass Sie uns unsere Fehler nachsehen und wir noch einmal die Chance erhalten, Sie in unserem Hause begrüßen zu können - in der Hoffnung, Sie dann von unserem Service sowie unserer Qualität zu überzeugen. Winterliche Grüsse aus den Bergen Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

          03.01.18


          60%

          Van: anoniem01.01.18

          Not good. No coffee milk in the room. SPA only works with special coin and is too tiny. The Restaurant was overbook and we’ve got no dinner. Sauna was only for adults but our kids would liked it. Not easy to park the car. Room was totally overheated. We turned off heating but had to fully open the balcony door over the whole night, the air was terribly dry. Zero stars
          • Hygiëne
            100 / 100
          • Locatie
            80 / 100
          • Prijs/kwaliteit verhouding
            40 / 100
          • Kamer
            20 / 100
          • Vriendelijkheid van de medewerkers
            60 / 100
          Dear Guest We from the H + hotel & SPA Engelberg are grateful for your review. Thanks to feedback such as these it is possible to check our quality and constantly improve it. It is our concern that our guests feel comfortable with us. We regret that we have not succeeded in doing so. We will discuss this aspect concerning the dinner, your room and our SPA and take measures for improvement. Although, we hope that we will be able to welcome you as our guests on another occasion. Warm greetings from Engelberg Silvia Zumbühl Guest Relation Manager

          01.01.18


          Onze klanttevredenheidsindex
          87%

          Op basis van 5181 beoordelingen uit 14 Portals

          Certificaat van:
          Customer Alliance
          • Onafhankelijke beoordelingsdienst
          • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

          Wat is het Customer Alliance Certificaat?

          Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

          Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

          We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

          Wat is de Klanttevredenheid Index?

          De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

          Wat is dit?
          Gemiddelde beoordeling
            reserveren