boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4168 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
507 beoordelingen tonen
179 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen


80%

Van: Wonyoung K.07.03.18

It was generally good, but wireless internet speed was very bad.
  • Bar
    80 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    80 / 100
  • Restaurant
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100

07.03.18


76.67%

Van: anoniem06.03.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100

06.03.18


68.57%

Van: anoniem27.02.18

  • Bar
    80 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    40 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100

27.02.18


71.43%

Van: Filippo26.02.18

  • Bar
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    60 / 100
  • Restaurant
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100

26.02.18


66.67%

Van: anoniem23.02.18

Nettes, kleines Hotel. Leider ist nicht alles modernisiert worden und das merkt man. Was nützt mir ein modernes Zimmer, wenn ich an dem Schreibtisch nicht arbeiten kann, weil dieser zu hoch ist bzw. der Stuhl arg niedrig ist? Oder ein Fernseher, welcher so hoch hängt, dass man nur vom Bett aus schauen sowie die Fernbedienung nutzen kann, er ist ja auch nicht schwenkbar. Leider wurde beim Frühstück nicht schnell genug aufgefüllt (6:45Uhr).
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    40 / 100
  • Prijs
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100

23.02.18


80%

Van: anoniem23.02.18

  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100

23.02.18


77.5%

Van: anoniem18.02.18

Good

    18.02.18


    70%

    Van: anoniem16.02.18

    Durch die schräge des Daches im Zimmer nicht zu verwenden

      16.02.18


      62.86%

      Van: Oleg11.02.18

        Lieber Gast, herzlichen Dank für Ihre Bewertung des Aufenthalts in unserem H+ Hotel Nürnberg. Wir danken Ihnen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, um unser Hotel zu bewerten und haben mit Bedauern festgestellt, dass wir Sie nicht komplett von unserem Hotel überzeugen und begeistern konnten. Bitte seien Sie versichert, dass wir jedem unserer Gäste einen schönen Aufenthalt bescheren möchten. Deshalb sind wir sehr interessiert an Ihrer Sicht und wir wüssten gern, was Ihnen gefehlt hat und welche Erwartungen Sie hatten. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns schreiben: [email protected] Wir wünschen Ihnen alles Gute und würden uns sehr freuen, wenn Sie uns bald wieder in unserem Hotel besuchen würden. Herzliche Grüße, Ihr Online Reputation Team von den H-Hotels

        11.02.18


        74.29%

        Van: Yusuf Kemal V.07.02.18

        My review would be much worse if the staff was not so friendly because as i told the room was really very small and the slope is terrible, not only making the room uncomfortable but also dangerous for the person sleeping just under it.
        • Bar
          80 / 100
        • Hygiëne
          60 / 100
        • Transportverbinding
          100 / 100
        • Prijs
          80 / 100
        • Restaurant
          80 / 100
        • Kamer
          20 / 100
        • Vriendelijkheid van de medewerkers
          100 / 100
        Dear guest, thank you very much for choosing our Hotel for your stay. We regret, that you were not satisfied with your stay and we can only recommend talking to our staff to assist you urgently during your stay. Please apologize any inconvenience during your stay. We hope to welcome you again in our Hotel and wish you all the best. Kind regards, Your Online Reputation Team of the H-Hotels

        07.02.18


        Onze klanttevredenheidsindex
        82%

        Op basis van 4168 beoordelingen uit 18 Portals

        Certificaat van:
        Customer Alliance
        • Onafhankelijke beoordelingsdienst
        • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

        Wat is het Customer Alliance Certificaat?

        Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

        Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

        We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

        Wat is de Klanttevredenheid Index?

        De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

        Wat is dit?
        Gemiddelde beoordeling
          reserveren