boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H+ Hotel Nürnberg

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Nürnberg! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Nürnberg

Totale beoordeling uit 4207 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
502 beoordelingen tonen
179 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

"Zeer mooie kamers" zeiden 653 gasten

"Veelzijdig ontbijt" zeiden 627 gasten

"Geweldig hotel" zeiden 607 gasten

"Erg leuk personeel" zeiden 693 gasten

"Ideale locatie" zeiden 274 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant

Bar

Vergader/ Feestzaal


45.71%

Van: anoniem10.08.18

Asked for a babybed i my reservation but there wasnt any when I came. It seemed like they had forgotten my reservation. They charged me twice even tho I only booked one room. Then denied that they had charged me twice for one room. Dinner was disgusting, we had the schnitzel which was the worst schnitzel I’ve ever tasted. Waiter was rude and not friendly at all.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Transportverbinding
    60 / 100
  • Prijs
    40 / 100
  • Restaurant
    20 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    20 / 100

10.08.18


52.5%

Van: Dietmar S.05.08.18

Unfreundlich. Hundebar war an den heißesten Tagen nicht mit Wasser gefüllt!
  • Bar
    20 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Transportverbinding
    60 / 100
  • Prijs
    40 / 100
  • Restaurant
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    20 / 100

05.08.18


60%

Van: anoniem05.08.18

  • Hygiëne
    60 / 100
  • Transportverbinding
    80 / 100
  • Prijs
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    40 / 100

05.08.18


60%

Van: joachim24.07.18

Noch zufriedenstellend, jedoch mit gravierenden Einschränkungen

    24.07.18


    56.67%

    Van: anoniem29.06.18

    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      60 / 100
    • Transportverbinding
      60 / 100
    • Prijs
      60 / 100
    • Kamer
      20 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      60 / 100
    Dear guest, thank you very much for choosing our H+ Hotel Nürnberg for your stay. We are happy to read that you enjoyed your stay overall. Your feedback is very valuable for us to improve our service. Thank you very much. Please apologize any inconvenience. We hope to welcome you again in our hotel and wish you all the best. Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

    29.06.18


    48%

    Van: anoniem25.06.18

    • Hygiëne
      20 / 100
    • Transportverbinding
      80 / 100
    • Prijs
      60 / 100
    • Kamer
      20 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      60 / 100

    25.06.18


    46.67%

    Van: anoniem19.06.18

    • Ontbijt
      40 / 100
    • Hygiëne
      20 / 100
    • Transportverbinding
      80 / 100
    • Prijs
      40 / 100
    • Kamer
      40 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      60 / 100
    Lieber Gast, wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns die während Ihres Aufenthaltes gesammelten Eindrücke kundzutun. Zugleich bedauern wir sehr, dass wir Sie nicht überzeugen konnten und sind sehr interessiert an Ihren Erwartungen und auch an Ihren Erfahrungen, denn nur wenn wir die kennen, können wir sie auch erfüllen. Ich wäre Ihnen dankbar, wenn Sie mir schreiben: [email protected] Vielen Dank für Ihren Hinweis! Gern verwöhnen wir Sie bei Ihrem nächsten Besuch erneut in unserem Haus – Wir freuen uns auf Sie! Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

    19.06.18


    45.71%

    Van: anoniem18.06.18

    Unklare Zuständigkeiten bei Kontaktaufnahme Intransparente Preisgestaltung Zimmer zu klein und zu teuer z.T. lustloses Personal
    • Bar
      60 / 100
    • Ontbijt
      80 / 100
    • Hygiëne
      40 / 100
    • Transportverbinding
      60 / 100
    • Prijs
      20 / 100
    • Kamer
      20 / 100
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
      40 / 100
    Lieber Gast, wir schätzen es sehr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns die während Ihres Aufenthaltes gesammelten Eindrücke kundzutun. Zugleich bedauern wir sehr, dass wir Sie nicht überzeugen konnten und sind sehr interessiert an Ihren Erwartungen und auch an Ihren Erfahrungen, denn nur wenn wir die kennen, können wir sie auch erfüllen. Ich wäre Ihnen dankbar, wenn Sie mir schreiben: [email protected] Vielen Dank für Ihren Hinweis! Gern verwöhnen wir Sie bei Ihrem nächsten Besuch erneut in unserem Haus – Wir freuen uns auf Sie! Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

    18.06.18


    60%

    Van: anoniem17.05.18

      17.05.18


      50%

      Van: Dr.I.Baumann03.05.18

      Gegen Besuch 2015 sehr enttäuschend.Wir werden das Hotel nicht weiter empfehlen.eher abraten.
      • Bar
        60 / 100
      • Ontbijt
        60 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Transportverbinding
        100 / 100
      • Prijs
        20 / 100
      • Restaurant
        20 / 100
      • Kamer
        20 / 100
      • Vriendelijkheid van de medewerkers
        20 / 100

      03.05.18


      Onze klanttevredenheidsindex
      82%

      Op basis van 4207 beoordelingen uit 18 Portals

      Certificaat van:
      Customer Alliance
      • Onafhankelijke beoordelingsdienst
      • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

      Wat is het Customer Alliance Certificaat?

      Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

      Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

      We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

      Wat is de Klanttevredenheid Index?

      De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

      Wat is dit?
      Gemiddelde beoordeling
      • Customer Alliance86%
      • Agoda68%
      • Booking.com82%
      • Ctrip84%
      • Expedia75%
      • Facebook100%
      • Google84%
      • HolidayCheck83%
      • Hotel.de77%
      • Hotelreservierung.de78%
      • Hotels.com81%
      • HotelSpecials.nl80%
      • HRS73%
      • Kurzurlaub85%
      • Logitravel70%
      • TrustYou78%
      • Zoover85%
      reserveren