boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: Hyperion Hotel Berlin 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel Hyperion Hotel Berlin! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over HYPERION Hotel Berlin

Totale beoordeling uit 7557 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
268 beoordelingen tonen
35 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer schone kamers” zeiden 597 gasten

Uitstekend hotel” zeiden 459 gasten

Groot locatie” zeiden 409 gasten

Zeer goed ontbijt” zeiden 401 gasten

Erg leuk personeel” zeiden 323 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar

Vergader/ Feestzaal


60%

Van: Mark L.13.06.19

it's ok. it's average.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    60 / 100

13.06.19


100%

Van: anoniem13.06.19

  • Bar
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Gast, schön, dass Sie bei uns waren und sich die Zeit nahmen, eine solch tolle Bewertung abzugeben. Es war uns eine Freude, Ihren Wünschen, sowie Vorstellungen in vollem Umfang entsprochen zu haben und wir wären begeistert, schon bald wieder einmal Ihr Gastgeber im lebendigen Berlin sein zu dürfen. Herzlichst, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

13.06.19


96%

Van: anoniem11.06.19

gut
    Lieber Gast, Ihre grandiose Bewertung, welche ihren gelungenen Aufenthalt in unserem Hause widerspiegelt, haben wir mit Freude zur Kenntnis genommen und bedanken uns dafür von Herzen. Um Sie auf's Neue zu begeistern hoffen wir, Sie schon bald wieder einmal willkommen heißen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

    11.06.19


    88.57%

    Van: anoniem10.06.19

      Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie sich einen Moment Zeit nahmen, um Ihr freundliches Feedback mit uns und unseren zukünftigen Gästen zu teilen. Toll, dass wir Ihren Erwartungen fast vollständig gerecht wurden und Sie einen erholsamen Aufenthalt bei uns in super modernen Ambiente verbrachten. Hoffentlich dürfen wir schon bald wieder einmal Ihr Gastgeber in Berlin sein, um Sie erneut zu begeistern. Mit besten Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      10.06.19


      100%

      Van: Steffi09.06.19

      Sehr gut!
      • Ontbijt
        100 / 100
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        100 / 100
      Lieber Gast, für die hervorragende Bewertung Ihres Aufenthaltes, sowie für die lobenden Worte, möchten wir uns ganz herzlich bei Ihnen bedanken. Toll, dass Sie mit unseren Annehmlichkeiten, sowie unserer Gastfreundschaft rundum zufrieden waren und Ihre Zeit in vollen Zügen genießen konnten. Da es sich bei beiden für unsere Gäste verfügbaren Tiefgaragen um öffentliche Parkhäuser handelt, sind die Kosten den Standardparkgebühren der Berliner Innenstadt angepasst und unsererseits bedauerlicherweise nicht regulierbar. Dennoch ist in den jeweils €20,00 pro Nacht bereits ein Rabatt in Höhe von €4,00 enthalten. Wir bitten Sie diesbezüglich um Ihr Verständnis. Gern heißen wir Sie während Ihres nächsten Besuches in Berlin erneut bei uns im Hyperion Hotel am Prager Platz willkommen, um Ihnen einen weiteren super Aufenthalt zu ermöglichen. Mit besten Grüßen, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      09.06.19


      80%

      Van: anoniem09.06.19

      We had a very good stay, liked the hotel and location very much
      • Bar
        80 / 100
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        80 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        80 / 100
      Dear guest, Thanks a lot for posting a kind review of your recent stay confirming your appreciation for most of our conveniences and amenities. We are glad that your positive impressions prevailed which made your time with us pleasant and enjoyable. Please come back again someday and allow us to convince you of our great quality level in every way. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      09.06.19


      96%

      Van: PC N.08.06.19

      Very nice stay in a hotel close to the center and with U-bahn (subway) very close. Quiet, nice rooms. Will definitely stay again.
      • Hygiëne
        100 / 100
      • Locatie
        100 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        100 / 100
      • Service
        80 / 100
      Dear guest, Thanks a million for sharing a lovely review. We are more than happy that you enjoyed a pleasant stay at our comfortable hotel and appreciated our guest oriented service just as much as our great conveniences. Please come back again soon and re-experience our excellent hospitality. Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      08.06.19


      80%

      Van: Masinde F.08.06.19

      Good Hotel if you don't mind being out of city centre. I'd rate it as a 4 star hotel.
      • Hygiëne
        80 / 100
      • Locatie
        80 / 100
      • Prijs/kwaliteit verhouding
        100 / 100
      • Kamer
        80 / 100
      • Service
        60 / 100
      Dear Masinde, Thank you for your kind feedback which confirms the positive impressions of your recent and pleasant stay with us. Actually our Hyperion Hotel is pretty convenient located as it is close to the famous "Kudamm" which is the city center west and only 2 underground stations or a few minutes walking distance away from us. Still it has a quiet and attractive surrounding by the Prager Platz which is popular for most of our guests. Please excuse the inconveniences on your check out day. We can imagine that it was enoying for you and we will consult our colleagues from the front desk to avoid further occurrences. Hopefully we will meet again someday for an even more enjoyable abidance with us in modern ambience and cozy atmosphere. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

      08.06.19


      94.29%

      Van: anoniem07.06.19

      Freundliches, sauberes Hotel in sehr guter Lage und Anbindung. Lediglich der Anlieferverkehr vom Einkaufsmarkt in den Morgenstunden kann in den hinteren Zimmern störend sein.
        Lieber Gast, Ihr tolles Feedback, welches ihren gelungenen Aufenthalt in unserem Hause widerspiegelt, haben wir mit Freude gelesen und bedanken uns dafür ganz herzlich. Mit unserem hohen Komfort, sowie der herzlichen Gastfreundschaft all unserer Kollegen würden wir uns freuen, Ihren nächsten Besuch genauso erholsam werden zu lassen. Auf ein baldiges Wiedersehen im Hyperion Hotel Berlin! Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

        07.06.19


        93.33%

        Van: G. K.06.06.19

        Sehr modern ausgestattetes Hotel im Centrum der Stadt.......uns hat es sehr gefallen und empfehlen es auf jeden Fall weiter
        • Ontbijt
          80 / 100
        • Hygiëne
          100 / 100
        • Locatie
          80 / 100
        • Prijs/kwaliteit verhouding
          100 / 100
        • Kamer
          100 / 100
        • Service
          100 / 100

        06.06.19


        Onze klanttevredenheidsindex
        88%

        Op basis van 7557 beoordelingen uit 22 Portals

        Certificaat van:
        Customer Alliance
        • Onafhankelijke beoordelingsdienst
        • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

        Wat is het Customer Alliance Certificaat?

        Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

        Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

        We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

        Wat is de Klanttevredenheid Index?

        De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

        Wat is dit?
        Gemiddelde beoordeling
        • Customer Alliance91%
        • Agoda78%
        • Booking.com90%
        • Ctrip94%
        • Despegar.com85%
        • Expedia86%
        • Facebook92%
        • Google90%
        • HolidayCheck89%
        • Hotel.de83%
        • Hotelreservierung.de88%
        • Hotels.com90%
        • HotelSpecials.nl86%
        • HRS86%
        • Kurzurlaub92%
        • Logitravel80%
        • TopHotels.ru89%
        • Travelocity80%
        • TrustYou86%
        • Weekendjeweg89%
        • Zoover87%
        reserveren

        Gebruik van cookies

        Ook wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door uw bezoek gaat u ermee akkooord.Data protection