boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: Hyperion Hotel Berlin 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel Hyperion Hotel Berlin! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over HYPERION Hotel Berlin

Totale beoordeling uit 10109 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
740 beoordelingen tonen
106 beoordelingen tonen
9 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer schone kamers” zeiden 1974 gasten

Uitstekend hotel” zeiden 2975 gasten

Groot locatie” zeiden 1463 gasten

Zeer goed ontbijt” zeiden 1459 gasten

Erg leuk personeel” zeiden 1332 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar

Vergader/ Feestzaal


96.67%

Van: anoniem26.11.18

Very good quality of services.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, How lovely to see the brilliant review of your recent stay at our hotel. We are thrilled that you had such a pleasant time with us and we highly appreciate your kind words confirming your throughout positive impressions. Please recommend us to your friends and come back soon for another memorable abidance. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.11.18


100%

Van: Radka26.11.18

Příště se vrátíme na stejné místo .
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Radka, Thanks a million for posting such a fabulous review of your recent abidance with us. We are delighted about your beautiful feedback confirming that you enjoyed a pleasant time at our hotel and experienced an attentive service throughout. We can't wait to welcome you back again someday for another great stay. Best regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

26.11.18


96.67%

Van: Bea_FFM25.11.18

Sehr gutes Preis-Leistung-Verhältnis, freundliche Mitarbeiter am Empfang und im Frühstücksbereich, die Zimmer sind sauber, sehr gut ausgestattetes Fitness-Center (inkl. Sauna + Schwimmbad) kann zu vergünstigtem Preis über Direktzugang aus dem Hotel besucht werden. Und hat man wirklich mal ein Problem (z.B. dass die Fernbedienung des TV nicht mehr funktioniert), so wird das direkt erledigt.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Liebe Bea, wir schätzen es sehr, dass Sie nach Ihrer Heimkehr die Eindrücke Ihres Aufenthaltes haben Revue passieren lassen, um anschließend ein solch hervorragendes Feedback abzugeben. Toll, dass wir Ihren Vorstellungen gerecht wurden und Ihre Zeit in unserem Hause so angenehm gestalten konnten. Schon heute freuen wir uns auf ein hoffentlich baldiges Wiedersehen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.11.18


93.33%

Van: Gerd S.25.11.18

Ich war bei Ihnen als Geschäftsreisender zum 3. Mal. Sie sind mein Lieblingshotel
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Herr Schmidt, wir danken Ihnen ganz herzlich für Ihre Treue, sowie die super Bewertung und sind froh, dass wir Sie bereits mehrfach als unsere geschätzten Gäste willkommen heißen durften. Toll, dass Sie sich in unserem Hyperion Hotel jedes Mal aufs Neue rundum wohl fühlen und uns sogar als Ihr Lieblingshotel bezeichnen. Ein schöneres Lob können wir uns gar nicht vorstellen und geben dieses mit Freude an unser gesamtes Team weiter, welches stets dazu beiträgt, Ihre Aufenthalte so angenehm werden zu lassen. Hoffentlich dürfen wir noch viele weitere Besuche für Sie genauso komfortabel gestalten. Mit besten Grüßen aus Berlin, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.11.18


80%

Van: anoniem25.11.18

  • Bar
    80 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    80 / 100
Lieber Gast, schön, dass Ihnen unser Hyperion Hotel gefallen hat und Sie überwiegend positive Eindrücke mit nach Hause nehmen konnten. Wir bedanken uns für die gute Bewertung und sind froh, Ihnen einen insgesamt angenehmen Aufenthalt ermöglicht zu haben. Um Sie vollständig für unser modernes Haus zu gewinnen, hoffen wir auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße aus Berlin, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

25.11.18


84%

Van: anoniem23.11.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
Dear guest, Thanks for choosing our modern city hotel for your recent trip to Berlin and for giving us a good rating. We are glad that your abidance was pleasant and associated with mostly positive impressions. We would be delighted to fully convince you of our high quality level during your next stay and hope to meet again someday. Sincerely, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

23.11.18


96%

Van: RICHARD23.11.18

  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Richard, für Ihren Aufenthalt in unserem modernen Hause, sowie Ihre Zeit, diesen so hervorragend bewertet zu haben, möchten wir uns ganz herzlich bedanken. Wir sind gern Gastgeber und solch tolle Feedbacks wie Ihres, sind für uns die schönste Belohnung. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder einmal willkommen zu heißen. Mit besten Grüßen aus Berlin, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

23.11.18


Onze klanttevredenheidsindex
88%

Op basis van 10109 beoordelingen uit 22 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance92%
  • Agoda78%
  • Booking.com89%
  • Ctrip92%
  • Expedia92%
  • Facebook94%
  • Google90%
  • HolidayCheck89%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de88%
  • Hotels.com92%
  • HotelSpecials.nl86%
  • HRS87%
  • Kurzurlaub92%
  • Logitravel80%
  • Orbitz92%
  • TopHotels.ru91%
  • Travelocity80%
  • TrustYou86%
  • Weekendjeweg89%
  • Zoover88%
reserveren