Hotelbeoordeling: Hyperion Hotel Berlin - Hyperion Hotel Berlin
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: Hyperion Hotel Berlin 

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel Hyperion Hotel Berlin! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over HYPERION Hotel Berlin

Totale beoordeling uit 14371 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
769 beoordelingen tonen
149 beoordelingen tonen
16 beoordelingen tonen
4 beoordelingen tonen
1 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer schone kamers” zeiden 1974 gasten

Uitstekend hotel” zeiden 2975 gasten

Groot locatie” zeiden 1463 gasten

Zeer goed ontbijt” zeiden 1459 gasten

Erg leuk personeel” zeiden 1332 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Overall

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Bar

Vergader/ Feestzaal


36%

Van: anoniem16.09.22

I have been a longstanding customer with you and, until now, the Hyperion was always my first choice whenever I traveled to Berlin, which is several times per year at least. How can I continue with you after you have proven that you can't ensure that my paid reservation means that I will have a room when I arrive??? Furthermore, no compensation or upgrade was offered for this horrible experience... not even a free drink at the bar. My recommendation for future customers you plan to treat horribly in the same way as me, you should offer an upgrade to a suite at your sister hotel, and a free stay at your hotel. Doing nothing like you did is simply not forgiveable.
  • Kamer
    20 / 100
  • Locatie
    40 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Service
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
Dear guest, First of all we would like to thank you for your longtime loyality. We are greatful knowing that you used to enjoy your stays at our Hyperion Hotel very much which makes us all the sadder reading your current feedback. Please accept our sincere apologies for all the inconveniences you went through because of our overbooking situation caused by an internal system error which forced us to move some guests to our sister hotel. We totally understand your frustration especially since you you have already prepaid your stay and informed us about your late arrival in advance. We assure you that we will make up for our mistake and get in touch with you again personally. We don't want to loose you as our regarded guest and hope you can forgive us. Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

16.09.22


36%

Van: anoniem08.09.22

Sehr unzufriedenstellend
  • Kamer
    20 / 100
  • Locatie
    40 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Service
    40 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
Lieber Gast, Ihr Feedback wissen wir zu schätzen, da es hilfreich ist, unsere täglichen Optimierungsprozesse erfolgreich umzusetzen. Wir bedauern sehr, Ihren Erwartungen an einen erholsamen Aufenthalt in unserem Hyperion Hotel nicht entsprochen zu haben. Bitte entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten, welche Ihnen aufgrund genannter Kritikpunkte entstanden sind und seien Sie versichert, dass wir Ihre Anmerkungen zum Anlass nehmen, mit den zuständigen Kollegen Rücksprache zu halten. Das Wohl unserer Gäste liegt uns sehr am Herzen und wir arbeiten täglich daran, unserem hohen Standard zu entsprechen. Demnach hoffen wir auf eine weitere Gelegenheit, Ihnen während eines zukünftigen Besuches ein besseres Erlebnis zu bieten und Sie vom Qualitätsniveau unseres Hauses in jeglicher Hinsicht zu überzeugen. Beste Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

08.09.22


36%

Van: Michael G.06.07.22

Wir waren schon öfters in Hyperion, diesmal haben wir uns leider wirklich geärgert.
  • Kamer
    20 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Hygiëne
    20 / 100
  • Service
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
Lieber Herr Garkisch, wir bedanken uns für Ihre Loyalität, sowie für das ehrliche Feedback, welches wir aufmerksam gelesen haben. Die Meinung unserer Gäste ist uns sehr wichtig, denn sie bildet die Grundlage für unsere internen Optimierungsprozesse. Wie schön, dass wir Sie bereits mehrfach als unsere geschätzten Gäste begrüßen durften und Sie sich in unserem komfortablen Hyperion Hotel stets wohl fühlten. Daher finden wir es umso trauriger, dass wir Ihren Erwartungen dieses Mal nicht gerecht wurden und Ihre Bewertung entsprechend mangelhaft ausfiel. Wie Sie sicher wissen, legen wir insbesondere auf Sauberkeit großen Wert und bedauern sehr, dass Sie Ihr Zimmer nicht im gewohnt hygienisch einwandfreien Zustand vorfanden. Selbstverständlich ist es nicht die Aufgabe unserer Gäste, das Zimmer zu reinigen, daher werden wir Ihre Anmerkungen zum Anlass nehmen, ein klärendes Gespräch mit unserer leitenden Hausdame zu führen. Ihren Frust über unsere Kollegen vom Housekeeping, welche unaufgefordert Ihr Zimmer betraten können wir absolut nachvollziehen und werden auch hierzu Rücksprache halten. Des Weiteren entschuldigen wir uns in aller Form dafür, dass unser Team nicht mit dem freundlichen und serviceorientierten Auftreten punkten konnten, wofür es üblicherweise sehr geschätzt wird. Auch für die unangenehmen Geräusche bitten wir um Verzeihung und werden dem "Summen" augenblicklich nachgehen. Wir hoffen hoffen sehr, dass wir von Ihnen noch eine weitere Gelegenheit bekommen, Sie wieder vollständig für unser komfortables Haus, im Herzen Berlins, zu gewinnen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

06.07.22


40%

Van: Timo S.30.06.22

I book the room via booking It is not hotel like booking pictures i dont undetstand How they get 5 star .but only in bookings. I take room about 16pm and cancel this 16.30 But i paid 90% of first night So i dont trust bookings anymore So high BR Timo Sakari
  • Kamer
    40 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Hygiëne
    40 / 100
  • Service
    40 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    20 / 100
Dear Timo, We are very sorry that you didn't like your room which was the reason for your early check out. To be honest we have never heard anything like your complaint before as the pictures online usually do match the reality. Please be aware though that we have different room categories and that not every rooms looks exact the same. Still size and amenities are similar to what you find online. We also regret that due to your chosen booking conditions you had to pay 90% cancellation fee for the first night. However our front desk colleagues should handle such unexpected incidents in a polite way and we apologize for any meanderings. We assure you that our entire team generally is very popular with our guests for their kindness and as a matter of course we will still be passing your comment along for their future consideration. Hopefully your future trip to Berlin will be more enjoyable for you . Kind regards, Your team from the H-Hotels // Linda Prutz - Online Reputation Manager

30.06.22


Onze klanttevredenheidsindex
86%

Op basis van 14371 beoordelingen uit 18 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance89%
  • Agoda77%
  • Atrapalo86%
  • Booking.com86%
  • Ctrip88%
  • Expedia90%
  • Facebook100%
  • Google88%
  • HolidayCheck89%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de88%
  • Hotels.com90%
  • HotelSpecials.nl86%
  • HRS84%
  • Kurzurlaub91%
  • TopHotels.ru91%
  • TrustYou86%
  • Yelp90%
reserveren