Restaurant in het H+ Hotel Lübeck - Officiële website
boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Lübeck

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ervaar wat gasten vinden van ons hotel H+ Hotel Lübeck! We laten u hier een overzicht zien van de hotelbeoordelingen die reizigers op diverse portals hebben geplaatst.


Boek hier met de beste prijsgarantie en profiteer van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Lübeck

Totale beoordeling uit 10905 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
786 beoordelingen tonen
234 beoordelingen tonen
27 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
0 beoordelingen 
Uitspraken van gasten:

Fantastisch hotel” zeiden 930 gasten

Zeer lichte kamers” zeiden 829 gasten

Zeer beleefd personeel” zeiden 689 gasten

Groot locatie” zeiden 751 gasten

Fantastisch ontbijt” zeiden 686 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Overall

Kamer

Locatie

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


66%

Van: anoniem29.11.22

Etwas älteres, in die Jahre gekommenes Hotel. Von H+ und Hyperion war als Geschäftsreisender immer mehr geboten worden als dieses Mal. Schade.
  • Kamer
    60 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihren Besuch in unserem H+ Hotel und für Ihre Bewertung. Durch Kritik und Lob ist es uns möglich, die Qualität unseres Hauses ständig zu verbessern und dadurch die volle Gästezufriedenheit zu erreichen. Wir würden uns freuen, Sie wieder einmal in unserem Haus begrüßen zu dürfen. Mit besten Grüßen - Ihr Team von den H-Hotels, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

29.11.22


86%

Van: Bente J.28.11.22

Good
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
Dear Mr. Jakobsen, We appreciate for your review. We hope to get the chance to welcome you back again during your next stay in Lübeck, it will be a pleasure for us. Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

28.11.22


86%

Van: anoniem28.11.22

good
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Dear guest, Thank you for choosing to stay with us. We greatly appreciate your feedback. We look forward to the opportunity to host you again in the future. Sincerely, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

28.11.22


100%

Van: Christel og M.28.11.22

Super
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Dear Christel, dear Martin, We are so happy you had an amazing stay with us recently! Glad you enjoyed and we do hope you visit us again very soon! Best wishes, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

28.11.22


93%

Van: kai v.28.11.22

hadde en härte trevlig helg
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Dear Mr. Vilja, Thank you for being our guests at H+ Hotel Lübeck. We hope you had a pleasant stay overall, and we are glad you liked our convenient location. It was our pleasure hosting you, and we look forward to seeing you soon. With kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

28.11.22


97%

Van: anoniem28.11.22

Det er 2 gang vi er på hotellet, det er rigtig godt
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Bar
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Dear guest, Thank you for taking the time to share this wonderful review with our team! We so appreciate your loyalty and it was our absolute pleasure to have you with us. We can't wait to welcome you back again soon. With kindest regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

28.11.22


93%

Van: Tommy28.11.22

  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Dear Tommy, Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Greetings from Lübeck! Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

28.11.22


86%

Van: Peder H.27.11.22

Godt
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Dear Mr. Hjort, What a nice review! Thank you so much. We are happy you enjoyed and do hope you visit us again very soon! Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

27.11.22


100%

Van: anoniem27.11.22

Lækre værelser, måske lidt mere lys
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Dear guest, Thanks a million for choosing our hotel for your trip to Lübeck. We are delighted that your positive impressions made you give us such a brilliant rating. Please recommend us and come back soon for another fantastic stay. Best regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

27.11.22


63%

Van: Steen j.26.11.22

We missed parking space, and the rooms are to small
  • Kamer
    20 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    60 / 100
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    40 / 100
Dear Mr. Jensen, Thank you for taking the time to review our hotel. Our hotel offers you different room categories with different room sizes, maybe try our superior rooms with a size of 21 qm or our deluxe double rooms with a size of 26 qm when making your next booking. If you need help choosing the right room, please contact us. Until then, we wish you all the best. Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage - Online Reputation Manager

26.11.22


83%

Van: anoniem26.11.22

okay for 2 nights
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    80 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
Dear guest, Thank you very much for your rating that you have given to our H+ Hotel Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay with us and that we were able to meet your wishes and expectations for the most part. We hope to welcome you again soon! Kind regards, Your H-Hotels Team, Christina Dinklage Online Reputation Manager

26.11.22


96%

Van: Daniel B. N.25.11.22

Ein Haus mit Wohlfühlambiente und der richtigen Größe, um als Gast wahrgenommen zu werden. Weder das Haus noch die Mitarbeiter wirken steril. Sehr persönlich.
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Lieber Herr Neideck, vielen herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Eine positive Rückmeldung wie Ihre ist für uns eine Bestätigung unserer Leistung und gleichzeitig ein Ansporn, diese weiter zu verbessern. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Aufenthalt, bei dem wir Sie erneut begeistern möchten. Herzliche Grüße - Ihr Team von den H-Hotels Lilli Kather - Online Reputation Assistant

25.11.22


80%

Van: anoniem24.11.22

Das Hotel liegt sehr zentral. Direkt am Bahnhof. Alles gut zu Fuß erreichbar. Leider ist hinter dem Hotel eine mega Baustelle. Arbeitsbeginn ca. 4:30 Uhr. Daher war an schlafen mit offenen Fenster nicht zu denken. Bei geschlossenen Fenster keine Störung. Schade das es keine Hoteleigenen Parkplätze gab
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Lieber Gast, wir freuen uns sehr, dass wir Ihren Aufenthalt zu einem schönen Erlebnis machen konnten! Vielen herzlichen Dank für Ihren Besuch , Ihre wundervolle Bewertung und Ihre Anregung zu unserer Hotelbeschreibung, die wir gerne an die entsprechende Abteilung weiterleiten werden. Bitte kommen Sie uns bald wieder besuchen, das wäre eine tolle Bestätigung unserer Leistungen. Mit herzlichen Grüßen aus Lübeck Ihr Team von den H-Hotels, Fabienne Lennert - Online Reputation Manager West

24.11.22


93%

Van: Maria24.11.22

Meget tilfreds med opholdet. Flot hotel med tilpas størrelse værelser, venligt personale og godt udvalg i morgenbuffeten.
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Kære Maria, mange tak for den fantastiske anmeldelse, som du gav vores hotel. Vi er glade for, at du nød dit ophold hos os, og vi håber at byde dig velkommen tilbage snart! Med venlig hilsen Dit team fra H-Hotels, Fabienne Lennert - Online Reputation Manager West

24.11.22


96%

Van: anoniem24.11.22

We Will bee back
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
Dear guest, Thanks a lot for your wonderful feedback. Please come back soon for another wonderful stay. Best regards, Your Team of H-Hotels Lilli Kather - Online Reputation Assistant

24.11.22


80%

Van: anoniem23.11.22

  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    80 / 100
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Dear Guest, How nice that we were able to fulfill most of your wishes and that you had a pleasant time with us. Our team would be very happy to see you again soon. Best regards, Your H-Hotels team, Nicole Krötz Online Reputation Manager

23.11.22


76%

Van: anoniem23.11.22

Sehr gut
  • Kamer
    20 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Lieber Gast, vielen Dank, dass Sie unser Hotel bewertet haben und uns somit bei der stetigen Entwicklung unterstützen. Wenn Sie wieder einmal in Lübeck sind, würden wir uns über einen weiteren Besuch sehr freuen, um Sie dann 100%ig von uns und unserem Service zu überzeugen. Ihr Team von den H-Hotels, Nicole Krötz Online Reputation Manager

23.11.22


90%

Van: anoniem23.11.22

Alles sehr harmonisch
  • Kamer
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Lieber Gast, mit großer Freude haben wir gelesen, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt sehr zufrieden waren und unsere harmonische Atmosphäre in positiver Erinnerung geblieben sind. Wir freuen uns schon heute auf Ihren nächsten Aufenthalt. Herzliche Grüße aus Lübeck. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

23.11.22


80%

Van: Herr Baahri K.23.11.22

Gut könnte ein bisschen moderner sein
  • Kamer
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Service
    60 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
Lieber Herr Kawraz, wir danken Ihnen, dass Sie Gast in unserem H+ Hotel waren und dieses so nett bewertet haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in Lübeck begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute und eine schöne Zeit. Ihr Team von den H-Hotels Nicole Krötz Online Reputation Manager

23.11.22


80%

Van: anoniem22.11.22

  • Kamer
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
Lieber Gast, vielen lieben Dank, dass Sie in Lübeck unser H+ Hotel besucht und im Anschluss so nett bewertet haben. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen so gut gefallen hat und hoffen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch wieder einchecken zu dürfen. Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels, Nicole Krötz - Online Reputation Management

22.11.22


Onze klanttevredenheidsindex
83%

Op basis van 10905 beoordelingen uit 15 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance87%
  • Agoda87%
  • Atrapalo81%
  • Booking.com80%
  • Ctrip84%
  • Expedia86%
  • Facebook90%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • Hotel.de80%
  • Hotelreservierung.de82%
  • Hotels.com86%
  • HRS77%
  • Kurzurlaub86%
  • TrustYou88%
reserveren