boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Hotelbeoordeling: H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Ontdek wat gasten over ons H2 Hotel Berlin Alexanderplatz denken! We tonen je hier een overzicht van de hotelbeoordelingen, die reizigers op verschillende portalen hebben geschreven.

Boek rechtstreeks hier met de beste prijsgarantie en geniet van exclusieve voordelen.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Totale beoordeling uit 25021 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1894 beoordelingen tonen
549 beoordelingen tonen
53 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer rijk ontbijt” zeiden 5142 gasten

Perfecte locatie” zeiden 6629 gasten

Aansprekende kamers” zeiden 4019 gasten

Zeer aangenaam hotel” zeiden 3795 gasten

Zeer voorkomend personeel” zeiden 2969 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Locatie

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt

Restaurant


80%

Van: anoniem27.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are glad to know that your stay at our modern city hotel was overall enjoyable and we would like to thank you for your efforts to rate on it. Please allow us to fully convince you of our high level standard and excellent hospitality during your next stay. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

27.01.18


88%

Van: Cannelli R.27.01.18

  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thanks a lot for spending your vacations at our hotel and for giving us a good rating. We are happy that your stay was pleasant and associated with delightful impressions. Please come back soon for another enjoyable abidance in best central location. Kind regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

27.01.18


76.67%

Van: anoniem27.01.18

Pleasant
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Thank you for your time to rate on your recent stay at our hotel. We are glad that your positive impressions prevailed which made your habitation overall enjoyable. It would be great to welcome you back again someday and fully convince you of our high level standard. Warm regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

27.01.18


90%

Van: Javier27.01.18

Buena relación calidad-precio
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, Many thanks for having stayed at our hotel during your visit in Berlin and for giving us a great review. We are happy that you enjoyed a pleasant habitation and appreciated our super price / performance ratio. Please come back soon and allow us to enable your next abidance just as delightful. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

27.01.18


96.67%

Van: anoniem26.01.18

Der Aufenthalt war gut und jederzeit wiederholbar.
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, für die fantastische Bewertung Ihres Aufenthaltes in unserem modernen Hause, sowie die lobenden Worte, möchten wir Ihnen von Herzen danken. Wir sind begeistert, dass Sie sich bei uns rundum wohl fühlten und hervorragende Eindrücke sammeln konnten. Gern heißen wir Sie während Ihres nächsten Besuches in Berlin erneut bei uns willkommen. Beste Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


96.67%

Van: anoniem26.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Dear guest, Many thanks for your recent stay and awesome rating. It shows that our daily efforts were highly appreciated and we couldn't be happier about the fact that you had a pleasant time with us. Please recommend us to your friends and come back soon for another enjoyable abidance. Best regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


90%

Van: Sakari ä.26.01.18

Puclic transport is functioning very well, too
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Dear guest, We are happy that you enjoyed your vacations with us and we would like to thank you for sharing your kind thoughts. Good to know that our conveniences as well as great hospitality were to your satisfaction and made your stay delightful. Next time please just ask for additional pillows at the front desk. Our colleagues will be pleased to provide as many as you need to feel comfortable. We already look forward to your next visit. Kind regards, Your team from the H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


76.67%

Van: anoniem26.01.18

Insgesamt ok!
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    60 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, für die Zeit, welche Sie sich nahmen, um Ihren Aufenthalt in unserem modernen Hause gut zu bewerten, möchten wir Ihnen danken. Schön, dass Sie sich bei uns insgesamt wohl fühlten und positive Eindrücke mit nach Hause nehmen konnten. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen, um Sie dann komplett von unserem gehobenen Standard zu überzeugen. Beste Grüße aus Berlin, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


76.67%

Van: anoniem26.01.18

  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    60 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    80 / 100
Lieber Gast, vielen Dank für Ihren Aufenthalt und Ihre daraus resultierende gute Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie eine insgesamt angenehme Zeit in unserem modernen Hause verbringen konnten und hoffen, schon bald wieder Ihr Gastgeber in Berlin sein zu dürfen, um Sie komplett von unserem hohen Standard zu überzeugen. Herzliche Grüße, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


86.67%

Van: anoniem26.01.18

vollkommen zufrieden
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Locatie
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Vriendelijkheid van de medewerkers
    100 / 100
Lieber Gast, herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit nahmen, Ihren Aufenthalt bei uns so super zu bewerten. Wir wissen Ihr tolles Feedback sehr zu schätzen und sind froh, dass unsere Annehmlichkeiten überzeugen konnten. Schon heute hoffen wir auf ein baldiges Wiedersehen in Berlin und unserem Hause. Mit besten Grüßen, Ihr Team vom H2 Hotel Berlin Alexanderplatz // Linda Prutz - Online Guest Relation Manager

26.01.18


Onze klanttevredenheidsindex
85%

Op basis van 25021 beoordelingen uit 23 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance87%
  • Agoda83%
  • Atrapalo83%
  • Booking.com85%
  • Ctrip90%
  • Despegar.com86%
  • Expedia86%
  • Facebook94%
  • Google86%
  • HolidayCheck84%
  • HostelBookers.com94%
  • Hotel.de83%
  • Hotelreservierung.de86%
  • Hotels.com86%
  • HotelSpecials.nl83%
  • HRS77%
  • Logitravel70%
  • Orbitz86%
  • TopHotels.ru95%
  • Travelocity100%
  • TrustYou83%
  • Zoover55%
reserveren