boeken

Boek uw hotel

Gratis terugroepen

Hebt u nog vragen over onze hotels, arrangementen of andere diensten? Wilt u een reis organiseren of plant u een evenement en hebt u advies nodig? Dan vult u gewoon ons terugroepingsformulier in. We bellen van maandag tot vrijdag tussen 9–18 uur graag terug. Deze service is voor u gratis.

Beoordeling: H+ Hotel Wien

Zoek niet verder - alle beoordelingen in één oogopslag

Hier vindt u de beoordelingen voor het H+ Hotel Wien evenals een overzicht van de hotelbeoordelingen op andere reisportals. Gasten zijn lovend over de nieuwe, moderne kamers met comfortabele bedden. Het ontbijt is uitgebreid en smakelijk bevonden. Verder wordt de rustige maar centrale locatie van het hotel geprezen.

Ervaar zelf het comfort en de service van het H+ Hotel Wien. Boek nu met de beste prijsgarantie, profiteer van onze speciale aanbiedingen en bezoek de Oostenrijkse hoofdstad.


Beoordelingsoverzicht: dit zeggen onze gasten over H+ Hotel Wien

Totale beoordeling uit 5401 beoordelingen

Onze nieuwste beoordelingen:
1093 beoordelingen tonen
96 beoordelingen tonen
16 beoordelingen tonen
2 beoordelingen tonen
3 beoordelingen tonen
Uitspraken van gasten:

Zeer lichte kamers” zeiden 337 gasten

Zeer rijk ontbijt” zeiden 412 gasten

Optimale locatie” zeiden 203 gasten

Mooi hotel” zeiden 340 gasten

Erg warm personeel” zeiden 249 gasten

Gedetailleerde beoordelingen

Kamer

Hygiëne

Service

Prijs/kwaliteit verhouding

Ontbijt


92%

Van: anoniem14.11.18

Perfect hotel for short term stays. The room was clean, modern and comfortable. Easy to reach location. Highly recommended!
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, thank you for choosing our H+ Hotel Wien for your stay and for taking the time to send us your feedback. We are very pleased that you found everything you wanted. For your recommendation we are very grateful and wish you all the best. Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

14.11.18


96%

Van: Kieron l.14.11.18

A very nice stay in a well connected area of Vienna.The new hotel is very comfortable and model. Staff go out if there way to assist and be welcoming.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    80 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Kieron, thank you very much for choosing our H+ Hotel Wien for your stay. We are happy to read that you enjoyed your stay. Your feedback is very valuable for us to improve our service. Thank you very much. We hope to welcome you again in our hotel and wish you all the best. Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

14.11.18


100%

Van: Iris14.11.18

Tolles neues Hotel mit einem sehr guten Preis- Leistungsverhältnis. Reichhaltiges Frühstück und aufmerksames Personal. Ich komme auf jeden Fall wieder.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Liebe Iris, wir danken Ihnen für Ihre wunderbare Bewertung. Es freut uns sehr, dass wir Sie mit unseren Service Dienstleistungen überzeugen konnten und werden das Kompliment entsprechend dem gesamten Team weiterleiten. Auf ein baldiges Wiedersehen. Ihr Team von den H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

14.11.18


80%

Van: Hamitou O.14.11.18

L'hôtel est impeccable, le personnel est chaleureux, seul bémol c'est les chambre lit jumeaux qui offre des lit trop rapproché.
  • Ontbijt
    60 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    60 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Oussama, many thanks for your review! There is nothing better than satisfied guests who have felt great and come back again. We are very pleased that we were able to impress you with our services and will refer the compliment in accordance with the entire team. Your Team of the H-Hotels Sabrina Höfler – Online Reputation Manager

14.11.18


96%

Van: Michael11.11.18

Wir waren sehr zufrieden. Das Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Das Zimmer war sauber, funktionell eingerichtet und ruhig gelegen.
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Verehrter Michael, vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Team gibt jeden Tag aufs Neue sein Bestes um die Erwartungen unserer Gäste zu erfüllen und zu übertreffen. Bewertungen wie Ihre zeigen uns, dass wir auf dem richtigen Weg sind - vielen Dank dafür! Was könnten wir Ihren Schilderungen noch hinzufügen außer: Kommen Sie bald wieder, wir freuen uns auf Sie! Herzliche Grüße aus Wien! Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

11.11.18


92%

Van: Torsten S.11.11.18

Das neue Hotel hat uns sehr gut gefallen. Modern und geschmackvoll eingerichtet. Das Frühstück war hervorragend und auch optisch ansprechend angerichtet. Am ersten Tag wurde allerdings unser Zimmer kaum bis gar nicht gereinigt. Wir denken mal, dass das mit den üblichen Anfangsschwierigkeiten zu tun hatte, denn am Tag darauf war alles in bester Ordnung. Das Personal war ohne Ausnahme außer ordentlich freundlich und hilfsbereit
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    80 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    80 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Lieber Torsten, vielen Dank für diese tolle und umfangreiche Bewertung, die sicherlich sehr hilfreich für viele andere zukünftige Gäste ist. Es ist sehr schön zu lesen, dass Sie sich bei uns wohlgefühlt haben. Für die Unannehmlichkeiten möchten wir uns entschuldigen und danken Ihnen für den Hinweis. Wir leiten diesen an unsere Hausdame weiter. Wir freuen uns heute schon auf Ihren nächsten Aufenthalt, wo wir Sie erneut begeistern möchten. Viele Grüße aus Wien, Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

11.11.18


100%

Van: Paula10.11.18

Muy agradable, una experiencia que repetiré si vuelvo a Viena
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Restaurant
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear Paula, Thank you for your kind words and the time you have taken to give us your impressions. We are very pleased that we were able to meet your fully requirements. We look forward to welcome you soon again in Wien! Your Team of H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

10.11.18


96%

Van: anoniem10.11.18

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Ontbijt
    80 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Verehrter Gast, ein herzliches Dankeschön für Ihre wunderbare Bewertung! Prima, dass Ihnen unser Hotel gefallen hat und Sie dies direkt mit uns und unseren zukünftigen Gästen geteilt haben. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Hause begrüßen zu dürfen. Viele Grüße aus Wien! Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

10.11.18


100%

Van: anoniem09.11.18

Отличный отель с хорошим месторасположение
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Dear guest, It was a great pleasure welcoming you at our new H+ Hotel Wien, we are delighted to read that you enjoyed your time with us! Thank you for taking the time to share this lovely review and we look forward to welcoming you back on your next visit. До скорой встречи! Your Team of H-Hotels Tatiana Oliveira-Klinkmann Online Reputation Agent

09.11.18


100%

Van: anoniem09.11.18

Werde ich weiterempfehlen
  • Ontbijt
    100 / 100
  • Hygiëne
    100 / 100
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    100 / 100
  • Kamer
    100 / 100
  • Service
    100 / 100
Sehr geehrter Gast, herzlichen Dank, für die ausgezeichnete Bewertung unseres Hotels! Im Namen unseres gesamten Teams bedanke ich mich für Ihre Empfehlung und freue mich, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in Wien hatten. Besuchen Sie uns bald wieder – wir würden uns sehr freuen! Herzliche Grüße, Ihr Team von den H-Hotels Johanna Oswald-Schulz - Online Reputation Agent

09.11.18


Onze klanttevredenheidsindex
90%

Op basis van 5401 beoordelingen uit 9 Portals

Certificaat van:
Customer Alliance
  • Onafhankelijke beoordelingsdienst
  • Beoordelingen van reële gasten zonder manipulatie

Wat is het Customer Alliance Certificaat?

Customer Alliance is een onafhankelijke organisatie voor beoordeling van ondernemingen, door ze te helpen met het verzamelen van echte klantfeedback. Dit resulteert in een Beoordelingscertificaat dat de kloof overbrugt tussen de onderneming en u - de klant.

Hoe gaat de beoordelingsprocedure in zijn werk?

We sturen alle klanten een vragenformulier. Elke afzonderlijke beoordeling die u hier vindt, werd dus ingezonden door een echte klant en kon niet worden gemanipuleerd. Alleen klanten die met de onderneming hebben samengewerkt, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat is de Klanttevredenheid Index?

De Klanttevredenheid Index geeft een gemiddeld cijfer, gebaseerd op alle van de gasten ontvangen feedback. Het laat dus zien hoe tevreden de klanten zijn over de ondernemingen. De hoogst mogelijke score bedraagt 100%.

Wat is dit?
Gemiddelde beoordeling
  • Customer Alliance92%
  • Agoda86%
  • Booking.com89%
  • Expedia85%
  • Facebook100%
  • Google92%
  • HolidayCheck97%
  • Hotels.com90%
  • Orbitz100%
reserveren